- 26 Aralık 2022
- 822
- 928
- 33
- 28
Bir doktora daha git canım, ne biliyim yani tetanoz ds önemliKizlar canim cok sıkıldı. Arada kalmaktan nefret ediyorum. Daha once yazmistim ama kisaca hatirlatayim benim ilk gebeligimde tetanoz asisindan sonda duaklarim ucuk olmustu ve benim ucuga hassasiyetim var (eritema multiforme) yani ucuk cikinca ilac kullanmazsam vucdumda acılı ve kaşıntılı döküntüler oluyor. Mevzu şu Ben saglik ocaginda hemsireye durumumu anlattim o da kadin dogum doktoruma sormam gerektigini onun kararina gore asiyi yapcaklarini veya yaptirmayacagimi soyledi. Ben de doktoruma sordum. Ucugun tetanozdan sonra olup olmadigi kesin degil dedi. Belki bagisikligin dusuktu ucuk cikti sende tetanozdan sandin dedi. Ayrica ucuk tedavisi olan bir hastalik ama tetanozun yok riske atamayiz 1 doz da olsa yaptir dedi. Ucuk ciktiginda kullandigim ilaci soyledim. Cikarsa kullanirsin dedi. Bugun saglik ocagina asi olmaya gittim ve ilaci da yazdirmak istedim. Aile hekimi karsi cikti kizdi nerde muayene oldugumu sordu soyledim onlar asistan dedi boyle birsey soyleyemez dedi. Asi falan yapmiyorum git uzmana gorun gerekirse riskli gebelige git dedi. Yanindaki hemsire aile hekimine simdi bu gebenin elini pasli birsey kesse yine de yapilmayacak mi diye sordu. Onu da azarladi ayni sey degil. Burasi koy mu koyde mi doguracak hastane ortaminda doguracak vs vs. Bugun tekrar kadin dgom dr na gitcem. Bosverip yaptirmasam mi riske atmasam mi ne yapsam bilemedim
Ben kızıma ikea dan almıştım , blw yaptırdığım için bi de mama sandalyesinin yüzü ile uğraşamazdım, mama sandalyesi kirlendikçe banyoda ya da balkonda bol su ile yıkıyordum , böyle giydirmeli sandalyeler bana çok zor geliyordu. Şimdi de aynı sandalyeyi kullanacamKizlar mamma marka ana kucağı almak istiyorum yaptığım arastirmalara gore muadiller icinde en iyisi o, ama renkler arasinda baya fiyat farki var. Leoparimsi bir desen ve kamuflaj desen ana kucaklari sade modellerden neredeyse 800 tl daha uygun fiyatli. Ayni urune sadece deseni yüzünden fazla para vermek mantikli gelmiyor ama modeller de görsel olarak icime hic sinmedi karışık renkli seyleri hic sevmem sadelikten yanayimdir her zaman. Görselleri atsam yorum yapar misiniz. 1. Ve 2. Resim 1300 3. Resim 2100 tl civari
Peki benim yolladığnı mama sandalyesi sanmamBen kızıma ikea dan almıştım , blw yaptırdığım için bi de mama sandalyesinin yüzü ile uğraşamazdım, mama sandalyesi kirlendikçe banyoda ya da balkonda bol su ile yıkıyordum , böyle giydirmeli sandalyeler bana çok zor geliyordu. Şimdi de aynı sandalyeyi kullanacam
AhahahahPeki benim yolladığnı mama sandalyesi sanmamben de diyorjm mama sandalyesi için etken değil mi ya ahahah Mavisaclikadin
Canım ben bu tarz şeylerin son dakikaya bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum özellikle de ilk hamilelikse (günü saati belli olan sezaryen değilse) yani fuzuli alışverişe sıcak bakmam ama bazı şeyler oldukça önem teşkil ediyor. Bebeğin ilk saatler beslenmesi elzem bı durumdur mesela. O an giderilecek ihtiyaçlar içinde beslenme ile ilgili malzeme ya da mamalar olmamalı. Kaldı ki doğumun ne zaman olacağı belli değil, sabahın ilk saatleri mi, gece yarısı mi, akşam mesai sonrası mi, haftasonu mu. Hızlıca nöbetçi eczane aramak ya da bir AVM ye koşmak bebeğin ilk saatlerindeki heyecanı yaşarken çok gerekli mi değil. Velev ki 5 dakika içinde buldun getirdin o biberonlari adam akıllı kaynatmadan nasıl kullanacaksın daha yeni doğmuş bebeğe. Ben en azından bir kaşık biberon ile gitmeyi düşünüyorum hastaneye. Evde güzelce 15 dakika fokur fokur kaynatıp dezenfekte edip kilitli poşet icinde hastane çantama koyacağım en önemli şeylerden biri.Biberon almadım açıkçası gerekirse o an alınır diye düşündüm ama bilemedim alsam mı acaba
Yeri varken dönüp duruyor tabi yakında yeri daralacak o zaman takla atabilecek mi bakalımKizlar doktora bir gidiyorum bebek baş geliş bi gidiyorum makat gelis bu cocuk icerde sürekli takla mi atiyor
Ayy yerinin daraldigi zaman insallah basi asagida olurYeri varken dönüp duruyor tabi yakında yeri daralacak o zaman takla atabilecek mi bakalım
1300 e aldım canım, huggy nin yorumları da gayet iyiydi ona güvenerek aldım bakalım inşallah iyidirOnu da gördüm canim huggy mamma birde merf baby sanırım bu üç marka en cok satilanlar. Gözümle görmediğim icin aralarında kalite farki var mi bilemiyorum ama cok yoktur heralde. Sen ne kadara aldin peki
Olur olur merak etme hiç. Döne döne pozisyonunu ayarlıyordur şimdiAyy yerinin daraldigi zaman insallah basi asagida olur
Bence seninki normal zatenAy benim de sürekli uykum varmış gibi. Ben de değişiğim işte
Benim kızın hareketlerini gün içinde pek hissetmiyorum ben. Kendim çok hareketli oluyorum o yüzden sanırım. Akşam ayaklarımı uzatınca başlıyor pıtır pıtır içerde geziniyorGünaydın kızlar bebeginiz gece mi cok hareketli gündüz mü? Ben takip ediyorum cok uyumuyo benim bebe ne gece ne gunduz yandikBir de hareket ederken karnim daha sert hareketleri olmadiginda sanirim uyudugu anlar karnim daha yumusak sizde de böyle mi
Günaydın. Benim bebeğimi uyuduktan sonra hissetmiyorum hani uyandırmadı beni. Ama bir şey fark ettim ani sesli müzik duyunca hareket ediyor bir de bir iki saat sessiz sonra yine hareket ediyor bence o sessizken uyuduğu zamanlar.Günaydın kızlar bebeginiz gece mi cok hareketli gündüz mü? Ben takip ediyorum cok uyumuyo benim bebe ne gece ne gunduz yandikBir de hareket ederken karnim daha sert hareketleri olmadiginda sanirim uyudugu anlar karnim daha yumusak sizde de böyle mi
Uyurken uyandırmadi onun dışında yediklerime de bağlı kıpır kıpır geneldeGünaydın kızlar bebeginiz gece mi cok hareketli gündüz mü? Ben takip ediyorum cok uyumuyo benim bebe ne gece ne gunduz yandikBir de hareket ederken karnim daha sert hareketleri olmadiginda sanirim uyudugu anlar karnim daha yumusak sizde de böyle mi
Benimki de hiç uyandırmadı biz mi derin uyuyoruz acabaGünaydın. Benim bebeğimi uyuduktan sonra hissetmiyorum hani uyandırmadı beni. Ama bir şey fark ettim ani sesli müzik duyunca hareket ediyor bir de bir iki saat sessiz sonra yine hareket ediyor bence o sessizken uyuduğu zamanlar.
Ya çok tatlıUyurken uyandırmadi onun dışında yediklerime de bağlı kıpır kıpır geneldeÖzellikle farklı birşey yediysem ya da ictiysem çok hoşuna gidiyor onu farkettim . Geçen hafta Mersin'de şalgam içince hiç durmadı şaşırdım 22 haftadir neredeydin anne der gibiydi
Benim kızın hareketlerini gün içinde pek hissetmiyorum ben. Kendim çok hareketli oluyorum o yüzden sanırım. Akşam ayaklarımı uzatınca başlıyor pıtır pıtır içerde geziniyorGece uykumda hissetmiyorum ben. Hala çok şiddetli vurmadığı için haberim olmuyor muhtemelen. Ben sabah uyandığımda karnımın altı çok sert oluyor ama onun dışında hareket anında nasıl olduğuna dikkat etmedim. Sen yazınca bakmaya karar verdim şimdi ona dikkat edeyim
Günaydın. Benim bebeğimi uyuduktan sonra hissetmiyorum hani uyandırmadı beni. Ama bir şey fark ettim ani sesli müzik duyunca hareket ediyor bir de bir iki saat sessiz sonra yine hareket ediyor bence o sessizken uyuduğu zamanlar.
Masallah size kizlar deliksiz uyuyabiliyorsanız ne güzel ben gece 365 kere uyanip bir sure uyumaya calistigim icin karnimi dinliyorumUyurken uyandırmadi onun dışında yediklerime de bağlı kıpır kıpır geneldeÖzellikle farklı birşey yediysem ya da ictiysem çok hoşuna gidiyor onu farkettim . Geçen hafta Mersin'de şalgam içince hiç durmadı şaşırdım 22 haftadir neredeydin anne der gibiydi
Evet ya sandığımdan daha zekilerYa çok tatlıyemek yerken zaten hareketli oluyorlar. Daha yemek kana bile karışmadan yemeğin geldiğini bilip oynuyorlar bence
Çok şükür henüz yastıklara karışmadımMasallah size kizlar deliksiz uyuyabiliyorsanız ne güzel ben gece 365 kere uyanip bir sure uyumaya calistigim icin karnimi dinliyorumrahat bir pozisyon bulup uyuyamiyorum kii sagim solum önüm arkam her tarafim yastik dolu
Bende istinasiz 3 kez uyanıyorum maalesef tuvalet ihtiyacı için . Onun dışında uyuyorum . Henüz karnım çok büyümedi daha 22.haftadayim ondan da olabilir .Masallah size kizlar deliksiz uyuyabiliyorsanız ne güzel ben gece 365 kere uyanip bir sure uyumaya calistigim icin karnimi dinliyorumrahat bir pozisyon bulup uyuyamiyorum kii sagim solum önüm arkam her tarafim yastik dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?