- 18 Temmuz 2022
- 6.321
- 10.613
- 198
Babasının sesini anladığını ben de fark ettim. Duyduğunda hareketleniyor ama hala eşim hareketini yakalayamadı. Çünkü elimizi koyunca duruyor çekince hareket ediyorEvet ya sandığımdan daha zekilerbir de eşimin sesine ,opucugune direkt reaksiyon veriyor. ( tabi ben psikopat gbi sabah akşam eşime dinletiyorum )
Ben klasik müzik dinliyorum genelde evde ama ne zaman pop açsam harekete geçiyor sankiBenimki de hiç uyandırmadı biz mi derin uyuyoruz acabaMüziği denemek istedim ne tepki verecek acaba
Ben hamile yastığı almadım canım ya. Sanki onunla uyuyamam gibi geliyor. Çok yer tutuyorlar yatakta ama ilerde ihtiyacım olur mu bilemiyorumBende istinasiz 3 kez uyanıyorum maalesef tuvalet ihtiyacı için . Onun dışında uyuyorum . Henüz karnım çok büyümedi daha 22.haftadayim ondan da olabilir .
Yastık diyince hamile yastığı diye kocaman bir yastık var . Ondan kullanıyor musunuz ? Memnun musunuz ?
Direkt karnınızı dinlesin o şekilde daha iyi anlıyor bence . Biz öyle yapıyoruz yani küçük haftalardan beriBabasının sesini anladığını ben de fark ettim. Duyduğunda hareketleniyor ama hala eşim hareketini yakalayamadı. Çünkü elimizi koyunca duruyor çekince hareket ediyor
Kesinlikle deneyeceğim bunuBen klasik müzik dinliyorum genelde evde ama ne zaman pop açsam harekete geçiyor sankiBir deneyin bence müziği bakalım ne yapcak
Bende almadım da zaten ben henüz pek birşey almayanlardanim biliyorsunuzBen hamile yastığı almadım canım ya. Sanki onunla uyuyamam gibi geliyor. Çok yer tutuyorlar yatakta ama ilerde ihtiyacım olur mu bilemiyorum
Ben öyle hiç anlamaz diye düşünüp elini koyduruyorum sadece ama bi de bunu deneyelim bakalımDirekt karnınızı dinlesin o şekilde daha iyi anlıyor bence . Biz öyle yapıyoruz yani küçük haftalardan beri
Eşim elini koyduğu an hareketsiz moda geçiyor ama oğlum 3-4 kere hissetti kardeşini ay anne anne diye çok heyecanlanıyor.Babasının sesini anladığını ben de fark ettim. Duyduğunda hareketleniyor ama hala eşim hareketini yakalayamadı. Çünkü elimizi koyunca duruyor çekince hareket ediyor
Başlarda çok şey aldım ama şimdi durdum. Kendime bişeyler almam lazım artık. Hamile taytı pijama gecelik falan. Yazın elbiseyle idare ettim ama göbek son sürat gidiyor artık bikaç tayt falan almam lazım en acilindenBende almadım da zaten ben henüz pek birşey almayanlardanim biliyorsunuz
Ya çok güzelEşim elini koyduğu an hareketsiz moda geçiyor ama oğlum 3-4 kere hissetti kardeşini ay anne anne diye çok heyecanlanıyor.
Ay kardeşi olacağı için çok mutlu dimiEşim elini koyduğu an hareketsiz moda geçiyor ama oğlum 3-4 kere hissetti kardeşini ay anne anne diye çok heyecanlanıyor.
Hiç üstüne düşünmediğim bi konu. Kızlar yazsın ben de merak ettimUyku diyince aklıma geldi
Kış bebekleri olduğu için 0-3 ay ya da 0-6 ay uyku tulumu almamız gerekiyor değil mi ? Normal uyku tulumundan farklı olarak kol kısmı yok . İki tane marka önerilmiş owli ve ergopouch . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Battaniye ya da yorgan için tehlikeli denmişti sanki öyle hatırlıyorum .
Canim ben 4.ye hamile kaldiktan sonra bir cimrilestimBende istinasiz 3 kez uyanıyorum maalesef tuvalet ihtiyacı için . Onun dışında uyuyorum . Henüz karnım çok büyümedi daha 22.haftadayim ondan da olabilir .
Yastık diyince hamile yastığı diye kocaman bir yastık var . Ondan kullanıyor musunuz ? Memnun musunuz ?
Oglumda ilk kış uyku tulumu kullanmadım, kundak yapıp uyuttum çünkü kundak yapmayınca sıçrayıp uyaniyorlar, sıkı sıkı kolları bağlayınca anne karnında gibi hissediyorlar, uyku tulumu biraz büyüdükten sonra bence. Yani üstlerini açmaya başlayınca. Sonraki kış uyku tulumu da geçmiştik.Uyku diyince aklıma geldi
Kış bebekleri olduğu için 0-3 ay ya da 0-6 ay uyku tulumu almamız gerekiyor değil mi ? Normal uyku tulumundan farklı olarak kol kısmı yok . İki tane marka önerilmiş owli ve ergopouch . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Battaniye ya da yorgan için tehlikeli denmişti sanki öyle hatırlıyorum .
Canim evin isisina bagli ben sadece kundakliyorum mesela evimiz sicak oluyor kışın. Ama yorgan vs örtmektense tulum daha güvenli tabiUyku diyince aklıma geldi
Başlarda çok şey aldım ama şimdi durdum. Kendime bişeyler almam lazım artık. Hamile taytı pijama gecelik falan. Yazın elbiseyle idare ettim ama göbek son sürat gidiyor artık bikaç tayt falan almam lazım en acilinden
Bebekten bebeğe göre de değişebilir aslinda bu durum değil mi ? Kimi bebek hiç sevmeyebilir de o yenidoğan uyku tulumları bı. Bana da biraz pahalı geldi açıkçası maksimum 4 5 kullanacağı bir ürüne 1000 ile 1500 TL arası vermek ama zaruri ihtiyacsa alınmalı tabi o da ayrı. Çok tşk ediyorum cevabın için kafamda oturdu birazOglumda ilk kış uyku tulumu kullanmadım, kundak yapıp uyuttum çünkü kundak yapmayınca sıçrayıp uyaniyorlar, sıkı sıkı kolları bağlayınca anne karnında gibi hissediyorlar, uyku tulumu biraz büyüdükten sonra bence. Yani üstlerini açmaya başlayınca. Sonraki kış uyku tulumu da geçmiştik.
Kundaklama işini diğer arkadaşımız da yazmış. İstanbul bu yıl soğuk olucak diyorlar bakalım . Açarım kaloriferi zaten de benim eşim bir degisik . Şimdiden çocuğu sıcağa alıştırma diyip duruyorCanim evin isisina bagli ben sadece kundakliyorum mesela evimiz sicak oluyor kışın. Ama yorgan vs örtmektense tulum daha güvenli tabi
Yok ya bunun cimrilesmekle alakası yok ki sonuçta benim ilk ama az kullanılacak şeyleri alma taraftarı değilim mesela . Emzirme yastığı da aynı şekilde lazımsa alalım alıp evi doldurmaya da gerek yok sonuçta .Canim ben 4.ye hamile kaldiktan sonra bir cimrilestimmaddi durumumuz iyi sükur ama inan uzun süre kullanmayacağim seylere para vermiyorum normal yastiklarla güresiyorum
Emzirme yastığı elzem değil, kullanması gereken için ihtiyaç ama kullanmak zorunda olur musun olmaz misin bunu bebek dogduktan sonra belirleyebilirsin. Benim elim ayagimdi emzirme yastığı, çünkü oğlumun emme refleksi güçlü değildi, emzirme danışmanının gösterdiği koltuk altı pozisyonda memeyi tutturmayi basarmistik, sonra da o pozisyonda devam etmek istedi hep. O bakıma bana çok yardımcı oldu yastık. Ama vakum gibi yapışan, her pozisyonda emen bı bebek olursa normal yastıkla da yukseltebilirsin uçağında. Ben doğumdan emzirme danışmanı tavsiye edince almış ebebekten. Doğdu hemen hastanede acil lazım getirin diyecekleri bişey değil. Doğumdan sonra gidişata göre alırsın lazım olursaYok ya bunun cimrilesmekle alakası yok ki sonuçta benim ilk ama az kullanılacak şeyleri alma taraftarı değilim mesela . Emzirme yastığı da aynı şekilde lazımsa alalım alıp evi doldurmaya da gerek yok sonuçta .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?