- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Ben kullanıyorum canım, aşırı rahat ediyorumBende istinasiz 3 kez uyanıyorum maalesef tuvalet ihtiyacı için . Onun dışında uyuyorum . Henüz karnım çok büyümedi daha 22.haftadayim ondan da olabilir .
Yastık diyince hamile yastığı diye kocaman bir yastık var . Ondan kullanıyor musunuz ? Memnun musunuz ?
Ben aldım ama boyunu tutturamamışım u şeklinde büyük olanlardan aldım, ama boyum uzun olduğu için kafamın altına koyunca bacaklarıma kadar olan kısım kısa kalıyor, ters çevirip yapınca da dönmek zor oluyor, o yüzden çok kullanışlı olmadı benim ki, belki tek parça şeklinde olanlar daha konforludurBende istinasiz 3 kez uyanıyorum maalesef tuvalet ihtiyacı için . Onun dışında uyuyorum . Henüz karnım çok büyümedi daha 22.haftadayim ondan da olabilir .
Yastık diyince hamile yastığı diye kocaman bir yastık var . Ondan kullanıyor musunuz ? Memnun musunuz ?
Tamam o zaman hemencik almayayım sorduğum iyi olduEmzirme yastığı elzem değil, kullanması gereken için ihtiyaç ama kullanmak zorunda olur musun olmaz misin bunu bebek dogduktan sonra belirleyebilirsin. Benim elim ayagimdi emzirme yastığı, çünkü oğlumun emme refleksi güçlü değildi, emzirme danışmanının gösterdiği koltuk altı pozisyonda memeyi tutturmayi basarmistik, sonra da o pozisyonda devam etmek istedi hep. O bakıma bana çok yardımcı oldu yastık. Ama vakum gibi yapışan, her pozisyonda emen bı bebek olursa normal yastıkla da yukseltebilirsin uçağında. Ben doğumdan emzirme danışmanı tavsiye edince almış ebebekten. Doğdu hemen hastanede acil lazım getirin diyecekleri bişey değil. Doğumdan sonra gidişata göre alırsın lazım olursa
Benim de boyum o yüzden bilemedim . İhtiyaç doğrultusunda değerlendiririm artik . Elzem birseymis gbi gelmedi şu anda. Çok tşk ediyorum bilgilendirme içinBen aldım ama boyunu tutturamamışım u şeklinde büyük olanlardan aldım, ama boyum uzun olduğu için kafamın altına koyunca bacaklarıma kadar olan kısım kısa kalıyor, ters çevirip yapınca da dönmek zor oluyor, o yüzden çok kullanışlı olmadı benim ki, belki tek parça şeklinde olanlar daha konforludur
İçine sinmediyse iade mi etsen acaba ? Başka alternatif markalar varsa ondan sipariş edersin.Kiwinin emzirme pompası geldi, çalışıp çalışmadığını kontrol edeyim dedim ama bana çekişi çok güçlü gelmedi, medela ile kiyasladigim için mi bilmiyorum ama performansı düşük sanki, gerçi doğumdan önce sağım gücü net belli olmaz ama vakumu düşük gibi geldi. Umarım yaniliyorumdur, elimde patlamaz.
Yani doğumdan sonra süt gelince daha net anlaşılır aslında ama çekim gucleri nasıldı bunların unutmuşta olabilirim. Aslında çekimden ziyade sağım şekli önemli ama sanki çok vakum yapmayacak gibi geldi. Neyse bı doğsun bakalım da duruma göre avent filan alırım işime yaramazsa. Ben çalıştığım için pompa benim için çok önemli.İçine sinmediyse iade mi etsen acaba ? Başka alternatif markalar varsa ondan sipariş edersin.
Evet çalışan kadınlar için pompa elzem birşey zaten . Bu arada doğumdan ne kadar sonra ise baslayacaksiniz ?Yani doğumdan sonra süt gelince daha net anlaşılır aslında ama çekim gucleri nasıldı bunların unutmuşta olabilirim. Aslında çekimden ziyade sağım şekli önemli ama sanki çok vakum yapmayacak gibi geldi. Neyse bı doğsun bakalım da duruma göre avent filan alırım işime yaramazsa. Ben çalıştığım için pompa benim için çok önemli.
Eger dönemi raporla kapatabilirsem Eylül'de baslicam 9 aylık civarı olacakEvet çalışan kadınlar için pompa elzem birşey zaten . Bu arada doğumdan ne kadar sonra ise baslayacaksiniz ?
Kesinlikle mustelaKızlar bakım ürünlerine karar verdiniz mi, ben oğlumda hep mustela kullanmıştım, çokta memnundum hiç alerji vs olmadı, pişik kremi ve bebe yağını çok kullanmamıştım ama şampuanı gayet iyiydi. Yine mustela almayı planlıyordum ama bı yerde içeriği temiz değil gibi bişey okudum. Oğlumun zamanında hiç duymamistim böyle bişey, sonradan ortaya çıkarılmış bişey olabilir. İncia diye bı marka onermisler ama onu da hic kullanan olmadı çevremde. Sizin fikriniz var mı bakım ürünleri ile alakalı.
Super ,bayağı buyumus oluyor .Eger dönemi raporla kapatabilirsem Eylül'de baslicam 9 aylık civarı olacak
Mustela bazı bebeklere çok iyi geliyormuş ama içerik kısmı doğru maalesef . ( Instagram'da biyokimyageranne var geçmişte içerikleri inceliyordu blogunda okumuştum ) Çocuğa birebir zararlı birşey olduğunu düşünmüyorum tabiki sadece benim gbi alerjisi olan bir bebek olursa sıkıntı. Bir de tam tersi iyi de gelebilir . Benim aklımda heaven on earth yenidoğan serisi var ( kendim de yetiskin şampuanı kullanmıştım ) Biraz büyüyünce ecowell bebek şampuanı da deneyebilirim. Ya da baboon naturalin bebek urunleri de olabilir . Bunlar kendi deneyimledigim doğal markalar. Oldu ki bir sorun oldu hekim derse ki mustela onu da alır ,denerimKızlar bakım ürünlerine karar verdiniz mi, ben oğlumda hep mustela kullanmıştım, çokta memnundum hiç alerji vs olmadı, pişik kremi ve bebe yağını çok kullanmamıştım ama şampuanı gayet iyiydi. Yine mustela almayı planlıyordum ama bı yerde içeriği temiz değil gibi bişey okudum. Oğlumun zamanında hiç duymamistim böyle bişey, sonradan ortaya çıkarılmış bişey olabilir. İncia diye bı marka onermisler ama onu da hic kullanan olmadı çevremde. Sizin fikriniz var mı bakım ürünleri ile alakalı.
Hamile yastigi bende aldim ama bir defa bile kullanamadim elimde patladi. Ben yumuşak olacağını dusunerek aldim ama ici resmen sert sünger dolu. Resmini atayim da o markadan almayin hiç ama hiç beğenmedim çöpe gitti 500 tlBende istinasiz 3 kez uyanıyorum maalesef tuvalet ihtiyacı için . Onun dışında uyuyorum . Henüz karnım çok büyümedi daha 22.haftadayim ondan da olabilir .
Hangisinden kullaniyorsun canımBen kullanıyorum canım, aşırı rahat ediyorum
Bende set olarak mustela almayi düşünüyorum içeriğinde sıkıntı olduğunu duymamıştım bir cok bitkisel marka var ama yorumlarda hep goz yaktigi yazmis mesela şampuanların, örneğin ecowell pureseed bunlara göz yakıyor demişler. El jadar bebeğin gözü yansin da istememKızlar bakım ürünlerine karar verdiniz mi, ben oğlumda hep mustela kullanmıştım, çokta memnundum hiç alerji vs olmadı, pişik kremi ve bebe yağını çok kullanmamıştım ama şampuanı gayet iyiydi. Yine mustela almayı planlıyordum ama bı yerde içeriği temiz değil gibi bişey okudum. Oğlumun zamanında hiç duymamistim böyle bişey, sonradan ortaya çıkarılmış bişey olabilir. İncia diye bı marka onermisler ama onu da hic kullanan olmadı çevremde. Sizin fikriniz var mı bakım ürünleri ile alakalı.
Oğlum da alerjik bünyeli benim, hatta bu yaşta bile alerjisi hala 800 lerde çıkıyor malesef, mustela ile ilgili bir sıkıntı yasamamistik ama bu içeriğinde olan maddeyi öğrenince biraz tedirgin oldum, kimyasal maddenin ne olduğunu bilmiyorum gerçi ama yenidoğan için riskli biseyse diye ikilemde kaldım, sipariş verecektim ama önce bı buradakiler neye karar verdi sorayim dedim. Daha temiz içerikli bişey bulabilirsem onu alırım ben de.Mustela bazı bebeklere çok iyi geliyormuş ama içerik kısmı doğru maalesef . ( Instagram'da biyokimyageranne var geçmişte içerikleri inceliyordu blogunda okumuştum ) Çocuğa birebir zararlı birşey olduğunu düşünmüyorum tabiki sadece benim gbi alerjisi olan bir bebek olursa sıkıntı. Bir de tam tersi iyi de gelebilir . Benim aklımda heaven on earth yenidoğan serisi var ( kendim de yetiskin şampuanı kullanmıştım ) Biraz büyüyünce ecowell bebek şampuanı da deneyebilirim. Ya da baboon naturalin bebek urunleri de olabilir . Bunlar kendi deneyimledigim doğal markalar. Oldu ki bir sorun oldu hekim derse ki mustela onu da alır ,denerim
Ecowell ben de düşünmedim almayı, onu kullanan arkadaşım memnun kalmayıp mustela almıştı sonrasında ama bu incia diye bı marka varmış onu baya ovmusler. Onu da kullanan kimse yok etrafımda güvenip alamadım. Yine en mantıklısı bildiğim markadan şaşmamak herhaldeBende set olarak mustela almayi düşünüyorum içeriğinde sıkıntı olduğunu duymamıştım bir cok bitkisel marka var ama yorumlarda hep goz yaktigi yazmis mesela şampuanların, örneğin ecowell pureseed bunlara göz yakıyor demişler. El jadar bebeğin gözü yansin da istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?