2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Hahahha çook haklı bir düşünceymiş yani o isme sahip olup böyle saf bir insan beklememek lazım
İlk doğumun normal doğum muyduu? Benim çok sıkışınca oluyor ona bağlıyorum açıkçası ama hamileliğe kadar hiçbir sıkıntı da yaşamamıştım bu konuda.

Evet normal doğum. Hatta doğumdan sonra bi 6 ay gülerken idrar kaçırıyordum çok mutsuz oluyordum zamanla geçmişti. Şimdi de baskı yapıyor herhalde bebek.

Kizlarr 4-5 gundur basagrisi cekiyorum yazmistim buraya da. Internette gebelik zehirlenmesi vs okuyunca dun dedim artik randevu alip gideyim doktora. Randevum bugün ama bilin bakalim noldu. Basimda gram agri yok geçti
Havalardan galiba canım bende de 1 haftadır var tansiyon da jormal parol aldim mi geçiyor

Olsun yine de baktır sen.
Aaa ciddi mi ben randevuyu iptal etmeyi dusunuyordum ama
Havalardan galiba canım bende de 1 haftadır var tansiyon da jormal parol aldim mi geçiyor
Sanirim öyle havalardan.. tansiyonuma da bakmadim hic en son dusuktu cok yükselmez benim tansiyon ama yüzüm gözüm de sismisti bilemiyorum artik. Bugün normale dönmüsüm

Evet normal doğum. Hatta doğumdan sonra bi 6 ay gülerken idrar kaçırıyordum çok mutsuz oluyordum zamanla geçmişti. Şimdi de baskı yapıyor herhalde bebek.
Ayy o alt kacirma olayi bende de var cok güleriz biz ailecek gülmeye korkar oldum 3 cocuk dogurduk alt takim bozuldu tabi beni artik estetik mestetik de kurtarmaz dogumdan sonra direkt sanyiye cekmem lazim agir hasarliyim

Yani ne bileyim bir haftadır geçmiyordu ve bugün geçti diyorsun anlık geçmiştir belki de. Sonuçta hamilesin herşeye dikkat etmemiz lazım.

Kendi doktoruna söyledin mi. Bir de ona sor bence doktora gitmeden. Hamilelikte karnın sert olması ve ağrı genelde magnezyum eksikliği dedi benim doktorum.
Yok benimki karın sertliği degil göğüs kafesim ağrıyor nefes verirken ve hareket ederken, göğüs hastaliklarina gidicem önce, sonra da dahiliye görsün dedim mide mi ciğer mi göğüs kaslari mi anlayamiyorum

Zaten ped ve günlük ped zararlı. Çok değişmiyor ya bakteri falan ürüyor. Ben peçete koyuyorum her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum. Böyle böyle atlatacağız inşallah rezillik olmadan.
Peçete günlük pedden daha da zararlı, ben onu yapıyordum, çok büyük bi lezyon oluştu rahim agzimda, ameliyatla temizlediler, doktorum günlük ped ve özellikle peçeteyi kesinlikle kullanma dedi. Hele peçete açıkta olduğu için bı de hijyenikte değil zaten. Ama paketinden yeni açsan bile peçete kullanmamaya gayret et, enfeksiyon olmasın derken enfeksiyonu kronik hale getirmişim ben peçete yüzünden

Basın ağrısı tam kafanın tepesinde mi oluyor genel mi

Bugün de kendime üzülecek bir sey buldum. Oturdum kedicik belgeselini izledim. Dalga gectigim kizlara ağliyorum

Zaten ped ve günlük ped zararlı. Çok değişmiyor ya bakteri falan ürüyor. Ben peçete koyuyorum her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum. Böyle böyle atlatacağız inşallah rezillik olmadan.
Pecetede hava alimini kestigi icin mantar enfeksiyona sebep oluyor malesef en garantisi ic camasir degistirmek bende gunde en az uc kez degistiriyorum doktorum surekli degistir akintin oldukca islak kalmasin asla dedi

Kizlar gümüş kapak almayi dusunuyor musunuz sizce gereklimi yeni dogum yapan arkadasim ilk bir hafta kullandim sadece diyor alsammi farkli yontemler mi kullansam bilemedim siz ne dusunuyorsunuz

Kizlar gümüş kapak almayi dusunuyor musunuz sizce gereklimi yeni dogum yapan arkadasim ilk bir hafta kullandim sadece diyor alsammi farkli yontemler mi kullansam bilemedim siz ne dusunuyorsunuz
Gümüş kapak ne işe yariyor canim. Benim gögüslerim cok yara oluyor kaniyor. Lansinoh krem kullanmistim yine ondan alirim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…