İlk emzirmeye baslandiginda yara oluyormus gumusun iyilestirici etkisi varmista krem gibi urunleri surunce cocuk emzirme sorun olabiliyormus o yuzden tercih ediyorlarmista sizin daha once emzirme gecmisiniz var belliki siz daha iyi bilirsiniz ucuzda degil yani baska sekilde yarama kanama sorunlarini hizlica cozebiliyormuyuz
İlk emzirmeye baslandiginda yara oluyormus gumusun iyilestirici etkisi varmista krem gibi urunleri surunce cocuk emzirme sorun olabiliyormus o yuzden tercih ediyorlarmista sizin daha once emzirme gecmisiniz var belliki siz daha iyi bilirsiniz ucuzda degil yani baska sekilde yarama kanama sorunlarini hizlica cozebiliyormuyuz
Ben tek lansinoh krem kullandim hic sorun yasamadim.
Dedigim gibi ilk emzirmeye basladigimda goguslerim cok yara oluyor baya kaniyor falan. Sutum de cok oluyor mecbur sagmam gerekiyor sagarken cok zorlaniyorum ama pahaliysa gerek yok diye dusunuyorum çünkü kisa sürede iyilesiyor göğusler alisiyor zaten
Ben de journal.dakini izledim. Kızlara değil de halimize üzüldüm. Çocukları gerçekten, farkında, sevgi dolu, ailesinden korkan değil de güvenen danışan bireyler olarak yetiştirmemiz lazım. Malesef ki zaman aklı beş değil artık bir karış havada olana acımıyor.
Ve bir de yine belgeselde yüksek eğitimli adamların faydalı işler yapacağına bu kadar organize suç için beyin patlatmaları dehşet verici.
Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım.Öğleden sonra doktor olmadığı için sonucu yarın göstereceğim. Referans aralığına göre şeker yüklendikten sonraki değerler yüksek çıkmış maalesef. Açlık 91, Bir saat sonra 186, iki saat sonra 157. Bu değerlere göre gebelik şekeri mi oluyor? Bilenler yorumlayabilir mi?
Kizlar gümüş kapak almayi dusunuyor musunuz sizce gereklimi yeni dogum yapan arkadasim ilk bir hafta kullandim sadece diyor alsammi farkli yontemler mi kullansam bilemedim siz ne dusunuyorsunuz
Kızlar bebek arabasi kabin boy kaç aydan kaç aya kadar kullanılıyor ? Travel sistemdrn memnun olan görmedim o yüzden kabin alayım dedim ama o da yenidoganda kullanılıyor mu ne yapmaliyimm?
Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım.Öğleden sonra doktor olmadığı için sonucu yarın göstereceğim. Referans aralığına göre şeker yüklendikten sonraki değerler yüksek çıkmış maalesef. Açlık 91, Bir saat sonra 186, iki saat sonra 157. Bu değerlere göre gebelik şekeri mi oluyor? Bilenler yorumlayabilir mi?
Evet işte bende ondan korkuyorum anne tarafında şeker hastalığı var 13 kilo aldım daha 24 haftalığım doktorum zaten yapalım dedi eşimde kötü yorumları duyuyor tedirgin oluyor bende öyle
Evet işte bende ondan korkuyorum anne tarafında şeker hastalığı var 13 kilo aldım daha 24 haftalığım doktorum zaten yapalım dedi eşimde kötü yorumları duyuyor tedirgin oluyor bende öyle
Valla yiyorum meyve çok seviyorum tatlı da yiyorum normalde şekerim yoktu gebelik şekeri var mı diye yaptırmak istiyorum.benim durumumda yaptırmak en iyisi diye düşünüyorum
Kaclik yaptırdın, 1. Saat daha yüksek 2 saat düşük çıkmış. Hatırladığım kadarıyla 2. Saat 180 nin altında olması gerekiyordu, seninki 157 çıkmış. Bana normal geldi 100luk yükleme ise