2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Benim parmaktan ölçümüm hep normal çıkıyordu diyete başladıktan sonra. Biraz dikkat edersen hemen kontrol altına alınır için rahat olsun.

Bana ilkinde 100luk yapmıştı, genelde 50 ya da 75 yapınca sınırda çıkıp 100 Luk yapmak zorunda kalıyoruz demişti.
Yarını bekleyemedim doktoru aradım.Çok yüksek değil ama şeker çıkmış dedi.Dahiliye uzmanına yönlendirdi.Yarın için dahiliye uzmanına gideceğim.Bakalım o ne diyecek.

Bende tatlıyı seviyorum biraz az yemeye çalışıyorum canım çekince biraz yiyorum yemezsem aklım kalıyor. Haftaya cuma olacak benimki de

Hanımlar doktor bu testi niçin istiyor? Daha doğrusu neye göre istiyor, kan tahlili, kilo, genetik yatkınlık vs. ?

Aslında hiç belli olmuyor kimse cikacagi o sebeple yaptirilmasi yararli diye düşünüyorum onlem alabilmek açısından canım senden istemedilee mi
Hayır istemedi. Anladığım kadarıyla pek şeker yükleme taraftarı değil doktorum bazı cümleleri o yönde sanki. Bazı yiyecekleri yeme dedi tatlı, karbonhidrat, meyve gibi...

İlk gebeliginizde neden dokturunuz suphelenip sart kosmustu kilo aliminizdan mi yoksa baska bir durumdan mi

Bende cok yaptirmak istemiyorum seker yuklemesini ailemde seker yok bende henuz 2 kilo aldim hamileligim boyu zaten meyve tuketimine bile dikkat ettim aralikli zamanlarda iki meyve yiyorum sadece gun icinde hepsini birlikte ayni anda tuketmekte sekeri etkiliyor kizlar bilginiz olsun karbonhidrat minimuma indirdim bol bol sebze ve protein yemeye calisiyorum kalsiyuma yuklenmeye calisiyorum tatlidan tiksinmjstim ilk zamanlar son bir aydir canim istemeye basladi ama yinede sanirim aylardir yemedigimden fazla yiyemiyorum o yuzden seker yuklemesi yaomasamda olur gibo gelitor kararsizim

Canim bende 75lik yaptim aclik 74 1. Saat 171 2. Saat 75 çıktı gebelik sekeri yok dedi doktorum. Birinci saatte sınır 180 diye biliyorum ama ikinci saatteki sınırdan emin olamadim hafif bir diyet verebilir belki sana

Yaa uyanınca cayır cayır içim yanacak kesin midem yangın yeri zaten. İnşallah kolay geçer
İnsallah kolay atlatirsin canim sabah erkenden git bide yaninda yiyecek biseyler götür ikinci saatin sonunda ben aşırı acikmistim sandvic yapip goturdum onu yedim hemen kanlari verdikten sonra

Canim bende 75lik yaptim aclik 74 1. Saat 171 2. Saat 75 çıktı gebelik sekeri yok dedi doktorum. Birinci saatte sınır 180 diye biliyorum ama ikinci saatteki sınırdan emin olamadim hafif bir diyet verebilir belki sana
Ikinci saat sınır 140 olması gerekiyormuş.Benimki 157 çıktı.Doktor da çok yüksek degil dedi.Bebek etkilenmesin de tek diyet yaparım.Hem çok kilo da almamış olurum.

Hayır istemedi. Anladığım kadarıyla pek şeker yükleme taraftarı değil doktorum bazı cümleleri o yönde sanki. Bazı yiyecekleri yeme dedi tatlı, karbonhidrat, meyve gibi...
Onlem olarak demiş olabilir çünkü çok faydalı değil gebelikte de bunlar canım :) bilemiyorum sordun mu peki yaptirayim mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…