- 3 Ağustos 2022
- 648
- 884
- 33
Merhaba hoş geldin.Bende de gebelik şekeri çıktı.Doktorum dahiliye uzmanına yönlendirdi.Dahiliye uzmanı diyet listesi verdi ve sabah öğle akşam şeker ölçümü yapmamı istedi.Bir hafta sonra değerleri göstereceğim.Merhabalar, ben de nasip olursa ocak annesi olacağım. Aranıza katılmak istedim. Bugün doktora gittim. Ultrason güzel geçti. 24 haftalık olduğum için şeker testi istedi doktorum. Şekerim ilk ölçümde normal çıktı ama ikinci ölçümde en yüksek 140 olması gereken değer 197 çıktı. Yani anladığım kadarıyla gebelik şekerim mevcut. Ben bundan sonra nasıl bir süreç izleniyor merak ediyorum. Tecrübesi olanlar yazabilirse sevinirim.
Anladım çok teşekkür ederim. Umarım o şekilde kontrol altına alırız ve bir sorun yaşamayızMerhaba hoş geldin.Bende de gebelik şekeri çıktı.Doktorum dahiliye uzmanına yönlendirdi.Dahiliye uzmanı diyet listesi verdi ve sabah öğle akşam şeker ölçümü yapmamı istedi.Bir hafta sonra değerleri göstereceğim.
Ben her aydan aldım ya galiba biraz fazla kaçırdımEvet ben de zamanla tamamlayayim ya acelem ne şu anda birden saldirdiysam bu ay
Yemekten 2 saat sonraki ölçümü mu istedi 1 saat sonrakini mi. 2 saat ise genelde 100-120 arasında tutmaya çalış canım. Benim bı kaç kez 130 çıkmıştı, diyabet bu günler haricinde gayet iyi demişti şekerim için, insülin baslamak zorunda kalmamistim. Şimdi 1 hafta açlık tokluk şekerinin gidişatına göre insülin iğnesi verip vermeyeceklerine karar verecekler. İlk hafta sonuçları o yüzden önemliMerhaba hoş geldin.Bende de gebelik şekeri çıktı.Doktorum dahiliye uzmanına yönlendirdi.Dahiliye uzmanı diyet listesi verdi ve sabah öğle akşam şeker ölçümü yapmamı istedi.Bir hafta sonra değerleri göstereceğim.
Evet kafa büyük olunca normal doğum biraz zorlaşıyor, kuzenim son dakka sezaryene döndü bu yüzden. Yani normal doğum başlamıştı baya uğraştılar olmayınca sezaryene geçtiler. Doktoru söylemişti aslında ama o normal olsun diye baya diretmisti, bebek sezaryenle doğmayı tercih edince ısrarı kazanan bebek olduKızlar bugün kendi doktoruma gittim kontrol icin, önümüzdeki ay Ankara'ya gidecegim doğumumda orada olacak inşallah. 28. Hafta itibariyle ucaga binebilir raporu almam gerekiyormus muayeneye gelirsin iki gün öncesinde bakarım nstye baglariz sanci vs yoksa gidebilirsin dönüşte de 34. Hafta civari en gec dönmen lazim dedi. Plasentam artik bir engel değilmiş cok şükür rahim agzini kapatmiyormus. Bebisin biraz kafası büyük bir hafta önden gidiyor dedi. Kafa büyük olursa ilerleyen haftalarda normal dogum zor olabilir dedisağlıklı olsunda dogum sekli önemli degil tabiki. Birde benim bacaklarimda ayaklarimda kaşıntı olmaya başlamıştı sivrisinek ısırığı gibi döküntüler vardi karaciğer değerlerimde sıkıntı yok ama birde safra enzimlerine baktırmam lazimmis gebelik kolestazi olabilir mi diye. Muhtemelen degil ama tedbirimizi alalim dedi, cildiye görsün sonra eger geçmezse dedi birde. Bunların haricinde bir sıkıntı yok cok şükür. Yüzünü de gösterdi oğlum cok mutlu oldum
Yoyko city seyahat sistem bebek arabası 3 in 1 silver. Trendyolda 10 bin civarı ama hepsi burada da 8 binMerhaba canım yoykonun hangi modelini aldin
Hahaha benim eşim 20 tane 1-3 ve 3-6 ay zihin almış 10 civari da tulum bi kaç da ben ekledim minik elbiseler coraplar yelekler filan . Ben yeni bu iki haftadır başladım daha alisverise demek ki gözüm dönmüş aniden ne gorsem bu da lazım olur şu da olur diye almak istiyorum. Bi de dogumdan sonra Kuveyt'e dönücem orda bir zibin bile 5 dinardan başlıyor yani 1 dinar 90 lira şu an. Baya pahalı olduğundan doldurup öyle gitmek istiyorumBen her aydan aldım ya galiba biraz fazla kaçırdımyenidogan çok almamıştım ama geçen ay yenidogan tulumu da aldim bir kac tane. Hatta bugün magazaya gittik eşimle dayanamayip ayakkabı aldık bebege. Annem dediki ayakkabiyi ne yapsın yeni doğmuş bebek almayin dedi yinede aldım. Resim cekerim dedim en kötü haha muhtemelen benim aldığım bir cok sey bir iki defa kullanilacak sadece yinede aldim fazla olsun az olmasin mantığıyla büyük boy valizi dolduracak kadar kiyafet almışım doğuma annemin evine gidecegim ben valiz hazirlayalim dedik koca valiz doldu şok oldum. Kendime sadece bi kazak bi pantolon alip gidecegim gerisi full bebegin eşyaları artik kendime bedenime gore kazak pijama vs Ankara'dan alirim diye düşünüyorum
Ben gidicem cnm, kizimi kaybettiğimde bi doz vurdular, oğluma hamileyken 28.haftada vuruldu bide doğumda vuruldu kanı pozitif olduğu için, bu oğlumda da yine 28.haftada vurulacamKan uyuşmazlığı için 28.haftada gidecek olan var mı kızlar? Benim 10.hafta civari hafif lekelenme olmuştu kan uyuşmazlığı ignesi yapmışlardı. Doktorum 28 . Haftada gel ikinci dozu da yapalım dedi sizde nasıl durumlar
Basın sağolsun canım bilmiyordumBen gidicem cnm, kizimi kaybettiğimde bi doz vurdular, oğluma hamileyken 28.haftada vuruldu bide doğumda vuruldu kanı pozitif olduğu için, bu oğlumda da yine 28.haftada vurulacam
Aynen gerekirse bi kere daha vuruluyorBasın sağolsun canım bilmiyordumkanı ancak dogduktan sonra ogrenebikiyoruz değil mi
Bende o modeli araştırdım kullanan arkadaşım cok memnun canim sende öneriyor musun aklimda olan bebek arabasi buydu. Ağırlık olarak cok agir mi görmediğim icin eminde olamadimYoyko city seyahat sistem bebek arabası 3 in 1 silver. Trendyolda 10 bin civarı ama hepsi burada da 8 bin
Yerinde olsam 2 yaşa kadar herseyi alırdım büyüdukce giyer diye. Niye gittigin yerde o kadar para ödeyesin ne bulduysan al bencedeHahaha benim eşim 20 tane 1-3 ve 3-6 ay zihin almış 10 civari da tulum bi kaç da ben ekledim minik elbiseler coraplar yelekler filan . Ben yeni bu iki haftadır başladım daha alisverise demek ki gözüm dönmüş aniden ne gorsem bu da lazım olur şu da olur diye almak istiyorum. Bi de dogumdan sonra Kuveyt'e dönücem orda bir zibin bile 5 dinardan başlıyor yani 1 dinar 90 lira şu an. Baya pahalı olduğundan doldurup öyle gitmek istiyorum
Ben bebeği riske atmamak taraftariyim canım zaten gelişimi bir hafta kadar önden gidiyor tombik bir bebek dedi gittiğim iki doktordaEvet kafa büyük olunca normal doğum biraz zorlaşıyor, kuzenim son dakka sezaryene döndü bu yüzden. Yani normal doğum başlamıştı baya uğraştılar olmayınca sezaryene geçtiler. Doktoru söylemişti aslında ama o normal olsun diye baya diretmisti, bebek sezaryenle doğmayı tercih edince ısrarı kazanan bebek oldu
Ben gidicem canım, doktorla konuştum 27+6 28+0 cok önemli degil bir iki gun ama 28. Haftada gelsen daha iyi olur dedi. Ayni gun hastaneye yatış yapip igneyi yapacaklarmis taburcu edeceklermis hastanede yatmadan öyle söyledi. Aç ya da tok farkediyor mu acaba bu igne yapilirkenKan uyuşmazlığı için 28.haftada gidecek olan var mı kızlar? Benim 10.hafta civari hafif lekelenme olmuştu kan uyuşmazlığı ignesi yapmışlardı. Doktorum 28 . Haftada gel ikinci dozu da yapalım dedi sizde nasıl durumlar
Güzelmiş bence alınabilir.Kızlar bebişlere kış için dış kundak nasıl olur acaba, trendyolda bi model beğendim size de atayım 4-7 ay olanlardan almayı düşünüyorum kış boyu giysin en azından. Fiyatı da bana uygun geldi
Aynen canım hiç yoksa en erken 1 seneye geliyorum yani hiç olmazsa 1 yıllık ihtiyacını almaya calisacagim inşallahYerinde olsam 2 yaşa kadar herseyi alırdım büyüdukce giyer diye. Niye gittigin yerde o kadar para ödeyesin ne bulduysan al bencede
Bence de al canim bir buçuk yasa kadar alirsin hizli buyuyorlar 18 ay alsan 1 yas bebege uyar benceAynen canım hiç yoksa en erken 1 seneye geliyorum yani hiç olmazsa 1 yıllık ihtiyacını almaya calisacagim inşallah
aynen canım. O kundaklar gece uyurken mi giydiriliyor bu arada? Kaç aydan kaç aya?Bence de al canim bir buçuk yasa kadar alirsin hizli buyuyorlar 18 ay alsan 1 yas bebege uyar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?