2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Sevibebenin nazal aspiratörü varmış, oğlumda otribebe kullanmıştık. Dün başka bişey ekledim sepete, kargo bedeva olması için başka ihtiyaç var mı diye bakayım dedim sevibebenin aspiratörüne denk geldim. Hem bunu hem de 12 li yedek ucu toplam 100 liranın altına aldım. Otribebenin fiyatları fahiş olmuş. Bunların hepsi aynı ölçülerde oluyor zaten çok farketmiyor.

Gayet güzel o zaman zaten doktorun söyler .
Bende yoldayım gidiyorum bakalım . Gece de çok huzursuz uyudum . Stresten şekerim çıkmasa bari
Yok sakin ol bişeyi yok sadece gece saat 8 den sonra bir şey yiyip içmemen gerekiyormuş. Tadı da aşırı kötü değil yani Uludağ gazozun gazsız hali. Çok güzel geçecek inşallah sende de bir şey çıkmaz

Ben gazoz bile icemem desem Çok şekerli geliyor yani o sıvıyı içince şekerim çıkar illa ki gbi geliyor ama hadi hayırlısı

Kızlar merhaba 19+4 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hafif hafif hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün çok az hissediyorum normal mi acaba

Kızlar merhaba 19+4 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hafif hafif hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün çok az hissediyorum normal mi acaba
25. Haftaya kadar genelde bu şekilde oluyor. Ama her kadin farklı şiddette hissedebilir. Bunda iç karnın genişliği, plesantanin önde ya da arkada olması, amniyon sıvısının miktarı gibi bı çok şey etkili. Büyük oğlumun hareketleri genelde zayıftı doğuma kadar, çok şükür sağlıklı güçlü bir bebek olarak dünyaya geldi, 25 ten sonra her gün hafifte olsa hissediyorsanız korkmayın.

Bende sana yazicaktim deterjanlarla ilgili
Ecos3 oneriliyordu ya ondan vazgeçtim içerisinde parfüm var ve parfümün içeriği sentetik anladığım kadarıyla .

Bende sana yazicaktim deterjanlarla ilgili
Ecos3 oneriliyordu ya ondan vazgeçtim içerisinde parfüm var ve parfümün içeriği sentetik anladığım kadarıyla .
Sanirim en temizi yine siveno, öncesinde bı tane almıştım zaten şimdi indirimde iki şişe daha aldım, minoris leke çıkarıcı almıştım o baya gider zaten, sivenonun 3 şişe deterjani da bı kaç ay gider, sonrasında bakicam yine daha iyisini bulursam ona da donebilirim.

Siveno ile incia aynı firmanin diye biliyorum ben ama yanlış bir bilgi de olabilir . Minorisi bir arkadasimin doktoru önermiş atopik ciltli bebeğine .
Senin gönderdiğin linkten bende siveno alicam 6 şişesi 665 e geliyor . 3 de taksit yapıyor . Daha iyi bir fiyata bulamayız sanırım . Eğer alerji yaparsa kendime kullanırım diye düşündüm

Bebek için deterjan değişiyorsanız kendiniz için de kullanın diyorlar. Bizle teması oluyor, kucağımıza alıyoruz falan. Sevgili Anneler gerçekten gerekli mi? Yoksa artık abartıya mı kaçıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…