2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Çok tşk ederim. Hocanin asistanı aradı şimdi . Baş dönmesi , titreme vs oldu mu ikinci saatte diye sordu yok dedim . Ekstra diyete gerek yok . Zaten dikkat ediyorsunuz gebelik şekeriniz yok böyle devam dedi.
Süper haber bu. Ben de haftaya ancak gideceğim.

Bebek için deterjan değişiyorsanız kendiniz için de kullanın diyorlar. Bizle teması oluyor, kucağımıza alıyoruz falan. Sevgili Anneler gerçekten gerekli mi? Yoksa artık abartıya mı kaçıyor.
Abartı midir bilmiyorum ama düşününce mantıklı geldi .En azından daha az kimyasal seçenekler düşünülebilir. Ben alerjik astım hastasıyım o yüzden evde yumuşatıcı zaten kullanmıyorum . Bebegin bizle temas edeceği kiyafetleri görece daha doğal deterjanlarla yıkayıp hiç yumusatici kullanmamak bir çözüm olabilir. Bu arada eşimin iş kıyafetlerini kimyasal sıvı deterjanlarla yıkıyorum . Onlar da çok pahalı . Bizim evde hergun iki kez makine çalışıyor . En büyük giderlerden biri temizlik maddeleri. Moms greeni ya da duru granulu onerebilirim bu açıdan yetişkinler için . Hem fiyat olarak aynı hem de daha az kimyasal . Duru granul ya da dalan granülu parfümlü olduğu için ben kullanmıyorum ama ekstra bı hassasiyet yoksa denenebilir sanki .

Kaçıncı haftadasin canım maşallah

Kızlar ben cuma günü senelik izne ayrilacagim sonrasında da doğum iznine ayrılacağım. Ankara'ya ucakla gidecegim icin ucaga binebilir raporu almaya her zaman gittigimden farklı bir doktora muayeneye gittim. Bebegin kafası önden gidiyor uzun ve iri bir bebek dedi. Sezeryan olabilirsin böyle giderse dedi. Yarinda devlet hastanesine gidip kan uyuşmazlığı iğnesi yaptiracagim 27+6 hafta olacağız yarın. Bu igneyi daha önce yaptıran var mi ağrılı bisey mi sanırım kalcadan yapiliyormus K Kushi_ sanırım sen yaptırmıştın canim ekstra dikkat etmem gereken bisey var mi. Duşa girmek falan sıkıntı olur mu acaba aklimda deli sorular var

Ben yaptırdım cnm 3 kez, hiç hatırlamıyorum duşla ilgili bisey söylediklerini, 3 ünde de kalçadan yaptılar acimamisti hiç

Ben yaptırdım cnm 3 kez, hiç hatırlamıyorum duşla ilgili bisey söylediklerini, 3 ünde de kalçadan yaptılar acimamisti hiç
Benimde acimaz inşallah canım teşekkür ederim bu gebeliğinde de vurulman gerekiyor mu igneyi

Kizlar e bebekte 500 TL ye 100 TL indirim var şu an. Gece100 kodunu kullanabilirsiniz .1000 adet ile sınırlı imiş . Ben Siveno deterjan alırken kullandım . İhtiyaç dahilinde kullanırsınız belki diye paylaşmak istedim .

Maasallah
Annem olsa heryerde söyleme derdi
İşin şakası iri bebekleri çok seviyorum ben

Benim 2. Saat sonu 62 çıkmıştı canım senden de düşük. Doktor normal dedi bana 75i benim vücut hiç sallamadı bence zaten aşırı da kolay geçirdim şeker yüklemeyi

Maasallah
Annem olsa heryerde söyleme derdi
İşin şakası iri bebekleri çok seviyorum ben
Canım sağlıklı olsun, iri bebek iyi mi kötü mü bilmiyorum genel olarak etli butlu bebekleri seviyoruz ama çok dobik olması da iyi değildir herhalde Bakalım daha doğana kadar vakit var böyle gidecek mi

Ayy grubun ilk izne ayrılanı mı oluyorsun canım
Bebikleri hep iyi besliyoruz demek ki önden önden gidiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…