- 10 Ağustos 2022
- 2.081
- 3.200
- 63
Geçmiş olsun canım. Güzel çıkmış benimki gibi75lik şeker yüklemesinin sonuçları çıkmış . Açlık 76 , tokluk 1saat . 145 2.saat 69 .
Doktorla randevum da vardı . Sezeryani uzamış randevumu persembeye kaydirdilar o yuzden.
Çok tşk ederim. Hocanin asistanı aradı şimdi . Baş dönmesi , titreme vs oldu mu ikinci saatte diye sordu yok dedim . Ekstra diyete gerek yok . Zaten dikkat ediyorsunuz gebelik şekeriniz yok böyle devam dedi.Geçmiş olsun canım. Güzel çıkmış benimki gibi
Süper haber bu.Çok tşk ederim. Hocanin asistanı aradı şimdi . Baş dönmesi , titreme vs oldu mu ikinci saatte diye sordu yok dedim . Ekstra diyete gerek yok . Zaten dikkat ediyorsunuz gebelik şekeriniz yok böyle devam dedi.
Cook tşk ederim bende Perşembe gidicem artık aslında çok merak ediyordum kızımıSüper haber bu.Ben de haftaya ancak gideceğim.
Abartı midir bilmiyorum ama düşününce mantıklı geldi .En azından daha az kimyasal seçenekler düşünülebilir. Ben alerjik astım hastasıyım o yüzden evde yumuşatıcı zaten kullanmıyorum . Bebegin bizle temas edeceği kiyafetleri görece daha doğal deterjanlarla yıkayıp hiç yumusatici kullanmamak bir çözüm olabilir. Bu arada eşimin iş kıyafetlerini kimyasal sıvı deterjanlarla yıkıyorum . Onlar da çok pahalı . Bizim evde hergun iki kez makine çalışıyor . En büyük giderlerden biri temizlik maddeleri. Moms greeni ya da duru granulu onerebilirim bu açıdan yetişkinler için . Hem fiyat olarak aynı hem de daha az kimyasal . Duru granul ya da dalan granülu parfümlü olduğu için ben kullanmıyorum ama ekstra bı hassasiyet yoksa denenebilir sanki .Bebek için deterjan değişiyorsanız kendiniz için de kullanın diyorlar. Bizle teması oluyor, kucağımıza alıyoruz falan. Sevgili Anneler gerçekten gerekli mi? Yoksa artık abartıya mı kaçıyor.
Kaçıncı haftadasin canım maşallahKızlar iyi akşamlar,
Bugün kontrolüm vardı. 1.5 kilo olmuş bebişim, boyuda yaklaşık 40 cm. İyice büyüyorlar ya
İki hafta önden gidiyormuş, iri olcak gibi dedi.
Çok şükür bir sıkıntı yok
Maşallah minnoşumuza.Kızlar iyi akşamlar,
Bugün kontrolüm vardı. 1.5 kilo olmuş bebişim, boyuda yaklaşık 40 cm. İyice büyüyorlar ya
Ben yaptırdım cnm 3 kez, hiç hatırlamıyorum duşla ilgili bisey söylediklerini, 3 ünde de kalçadan yaptılar acimamisti hiçKızlar ben cuma günü senelik izne ayrilacagim sonrasında da doğum iznine ayrılacağım. Ankara'ya ucakla gidecegim icin ucaga binebilir raporu almaya her zaman gittigimden farklı bir doktora muayeneye gittim. Bebegin kafası önden gidiyor uzun ve iri bir bebek dedi. Sezeryan olabilirsin böyle giderse dedi. Yarinda devlet hastanesine gidip kan uyuşmazlığı iğnesi yaptiracagim 27+6 hafta olacağız yarın. Bu igneyi daha önce yaptıran var mi ağrılı bisey mi sanırım kalcadan yapiliyormus K Kushi_ sanırım sen yaptırmıştın canim ekstra dikkat etmem gereken bisey var mi. Duşa girmek falan sıkıntı olur mu acaba aklimda deli sorular var
Benimde acimaz inşallah canımBen yaptırdım cnm 3 kez, hiç hatırlamıyorum duşla ilgili bisey söylediklerini, 3 ünde de kalçadan yaptılar acimamisti hiç
MaasallahKızlar iyi akşamlar,
Benim 2. Saat sonu 62 çıkmıştı canım senden de düşük. Doktor normal dedi banaÇok tşk ederim .Yüksek beklerken dusuk çıktı .
Yoo hiçbirini de yaşamıyorumKendi hemsirem de şaşırdı . Bence acıktım artık ondan düştü sanırım . Normalde de şekerli birşey yiyince çabuk acikirim . O yüzden şekerli şeyleri kontrollü yemeye çalışıyorum. Aç karnına değil de tok karnına çok az olucak şekilde ben ona bağladım . En iyi yorumu doktor yapar inşallah diyetisyene yönlendirmez.Liste şeklinde beslenmek zor sanki .
Maşallah ne kadar büyümüş ya sağlıkla gelsinKızlar iyi akşamlar,
Benimki de anormal birşey dememiş öyle görünüyorBenim 2. Saat sonu 62 çıkmıştı canım senden de düşük. Doktor normal dedi bana75i benim vücut hiç sallamadı bence zaten aşırı da kolay geçirdim şeker yüklemeyi
28. Haftadayım canımKaçıncı haftadasin canım maşallah
Canım sağlıklı olsun, iri bebek iyi mi kötü mü bilmiyorumMaasallah
Annem olsa heryerde söyleme derdi
İşin şakası iri bebekleri çok seviyorum ben
Maşallah ne kadar büyümüş ya sağlıkla gelsin
Ayy grubun ilk izne ayrılanı mı oluyorsun canımKızlar ben cuma günü senelik izne ayrilacagim sonrasında da doğum iznine ayrılacağım. Ankara'ya ucakla gidecegim icin ucaga binebilir raporu almaya her zaman gittigimden farklı bir doktora muayeneye gittim. Bebegin kafası önden gidiyor uzun ve iri bir bebek dedi. Sezeryan olabilirsin böyle giderse dedi. Yarinda devlet hastanesine gidip kan uyuşmazlığı iğnesi yaptiracagim 27+6 hafta olacağız yarın. Bu igneyi daha önce yaptıran var mi ağrılı bisey mi sanırım kalcadan yapiliyormus K Kushi_ sanırım sen yaptırmıştın canim ekstra dikkat etmem gereken bisey var mi. Duşa girmek falan sıkıntı olur mu acaba aklimda deli sorular var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?