Hayatında duyduğun en güzel koku olcak, öyle güzel bi duygu ki hayatının anlamı olcakDaha önce doğum yapmış anneler,
Bir şeyi merak ediyorum da
Şimdi bu doğum yaptıktan sonra sezeryan ya da normal bebeği annenin yanına getiriyorlar ya, bebek böyle kan kokusu gibi falan mı kokuyor, yoksa o hep bildiğimiz güzel bebek kokusu gibi mi
Bugün instagramda o kadar çok doğum videolarına denk geldim ki birden çok merak ettim nasıl kokuyorlar o an acaba diye
Ben de 6 li mi alsam diye düşündüm ama bu ay harcamalarımız çok arttı, o yüzden mecbur kısma yoluna gittim, 3 şişe bitmeden yine indirime girer diye umut ediyorum. 6 lisini almak daha mantıklı yoksa, birim fiyati daha da uyguna geliyorSiveno ile incia aynı firmanin diye biliyorum ben ama yanlış bir bilgi de olabilir . Minorisi bir arkadasimin doktoru önermiş atopik ciltli bebeğine .
Senin gönderdiğin linkten bende siveno alicam 6 şişesi 665 e geliyor . 3 de taksit yapıyor . Daha iyi bir fiyata bulamayız sanırım . Eğer alerji yaparsa kendime kullanırım diye düşündüm
Eşim bana da bu ay hiçbir şey alma demişti aslında . Kendi kartimdan alicam o yüzden otelemek için bakalım . Bu arada e bebekte 1500 ml i 160 TL . O daha uyguna gelebilir .Ben de 6 li mi alsam diye düşündüm ama bu ay harcamalarımız çok arttı, o yüzden mecbur kısma yoluna gittim, 3 şişe bitmeden yine indirime girer diye umut ediyorum. 6 lisini almak daha mantıklı yoksa, birim fiyati daha da uyguna geliyor
Normal aralıkta çıkmış75lik şeker yüklemesinin sonuçları çıkmış . Açlık 76 , tokluk 1saat . 145 2.saat 69 .
Doktorla randevum da vardı . Sezeryani uzamış randevumu persembeye kaydirdilar o yuzden.
Yüksek çıkmamış gözün aydın. Ama 2. Saat tokluk sekerin biraz düşük çıkmış, aniden halsizlesme, göz kararması filan yaşıyor musun yemeklerden sonra75lik şeker yüklemesinin sonuçları çıkmış . Açlık 76 , tokluk 1saat . 145 2.saat 69 .
Doktorla randevum da vardı . Sezeryani uzamış randevumu persembeye kaydirdilar o yuzden.
Ebebekte baktım da sivenonun 1500 ml olanı goremedim, 750 ml olan var 140 TL fiyatı. 1500 ml olanın linki varsa atabilir misin sivenonun, baya uyguna geliyor, 750 ml 80 lira oluyor öyle olunca.Eşim bana da bu ay hiçbir şey alma demişti aslında . Kendi kartimdan alicam o yüzden otelemek için bakalım . Bu arada e bebekte 1500 ml i 160 TL . O daha uyguna gelebilir .
Atayım tabi acaba stokta mi yok . Hemen bakıyorum .Ebebekte baktım da sivenonun 1500 ml olanı goremedim, 750 ml olan var 140 TL fiyatı. 1500 ml olanın linki varsa atabilir misin sivenonun, baya uyguna geliyor, 750 ml 80 lira oluyor öyle olunca.
Çok tşk ederim .Yüksek beklerken dusuk çıktı .Yüksek çıkmamış gözün aydın. Ama 2. Saat tokluk sekerin biraz düşük çıkmış, aniden halsizlesme, göz kararması filan yaşıyor musun yemeklerden sonra
Çok tşk ederimNormal aralıkta çıkmış
Ebebekte baktım da sivenonun 1500 ml olanı goremedim, 750 ml olan var 140 TL fiyatı. 1500 ml olanın linki varsa atabilir misin sivenonun, baya uyguna geliyor, 750 ml 80 lira oluyor öyle olunca.
Bu 50 yıkama yapar mı acaba ? Bende tereddütte kaldım şüpheci bir tip olarakVarmış stokta
Bu 50 yıkama yapar mı acaba ? Bende tereddütte kaldım şüpheci bir tip olarak
Mantık olarak 50 yıkama yapması lazım . Perşembe doktora gidince dönerken e bebekten bakip alayım bende bari . Tabi varsaBen alcam sanırım. Yorumlar iyiydi. Ama kaç yıkama bilemedim
Ay çok teşekkürler, bunu da sipariş verirsem daha deterjan stoklamama gerek kalmayacak.Siveno Bebek Doğal Çamaşır Sabunu 1500 ml - ebebek
Siveno Bebek Doğal Çamaşır Sabunu 1500 ml uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Rica ederim ,ne demek ...Ay çok teşekkürler, bunu da sipariş verirsem daha deterjan stoklamama gerek kalmayacak.
Benim bı öğretmen arkadaşım böyle şekerli bişey yedikçe acikiyor ve yemek yedikçe şekeri düşüyor. Yüksek şekeri olan kişiler gibi sert bı diyeti yok ama bazı şeyler şekerini düşürdüğü için onları pek tüketmiyor. Ama ne olursa olsun yüksek şeker olmaması daha önemli diye düşünüyorumÇok tşk ederim .Yüksek beklerken dusuk çıktı .
Yoo hiçbirini de yaşamıyorumKendi hemsirem de şaşırdı . Bence acıktım artık ondan düştü sanırım . Normalde de şekerli birşey yiyince çabuk acikirim . O yüzden şekerli şeyleri kontrollü yemeye çalışıyorum. Aç karnına değil de tok karnına çok az olucak şekilde ben ona bağladım . En iyi yorumu doktor yapar inşallah diyetisyene yönlendirmez.Liste şeklinde beslenmek zor sanki .
İnsülin direnci vardi bende hamilelik öncesinde . Arkadaşınızın ki de öle olabilir belki . Ben hamilelikten önce çok güzel çözmüştüm bu işi . Karbonhidrat ve rafine şekerli şeyler yemiyordum . ( Patates ,nohut gbi şeyler yiyordum tabi ama dozunda ) Bir de aralıklı oruç yapıyordum. Hem kilo vermiştim hem de sağlıklı hissediyordum . Tüp bebek merkezim hamilelikte artık sık sık ye ve karbonhidrat tuket diyince ekmek de yemeye başladım :) Aralarda tatlı da tükettim . O yüzden de dengem şaşmış olabilirBenim bı öğretmen arkadaşım böyle şekerli bişey yedikçe acikiyor ve yemek yedikçe şekeri düşüyor. Yüksek şekeri olan kişiler gibi sert bı diyeti yok ama bazı şeyler şekerini düşürdüğü için onları pek tüketmiyor. Ama ne olursa olsun yüksek şeker olmaması daha önemli diye düşünüyorum
Düşüğe çare var bı çikolata açar yersin de yüksek şekeri düşürmesi zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?