2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Çok teşekkür ederim. Daha önce yoktu
Hatta iki hafta önce 41 mm demişti doktorum. Çok iyi demişti. Birden kisalmış. Demek ki bebek ağırlastıkça kaldiramadı agırlığı😔.
Bugün mu kontrolün canım? İnşallah yoluna girmistir canım stres yapma olumlu düşün inşallah güzel haber alıcaksın😘

Tamam canim cok sagol tam gun izin aldim zaten. Sabahtan indirect coombs testi yapıldı sonucuna göre ogleden sonra gidicem yapacaklar igneyi. Muayene de olmadim kan idrar verdim eve geldim bos yere beklemeyim dedim hastanede. 2 3 gibi yeniden giderim
İlk kez mi indirect testi yaptiriyorsun canım ? Evet iyi yapmıssın boşa beklemek yerine canım sonuçları yaz bize de. Hangi hastanede olucaksın bu arada

Şekerin cikmadiysa hiç korkma, yapısal iriliktir. Öyle olunca da sorun görmüyor doktorlar, sadece çok iri olunca normal doğum ihtimali azalıyor bu da bebeğin tercihi saygı duymak lazım 💚
Ben zaten sezeryan istiyordum canım, eşimde bende 4 kilo doğmuşuz, eşim diyor ki anası belli babası belli nasıl zayıf olsun çocuk 😂😂

Allah hayırlı şifalar versin. Kontrolden sonra güzel haberlerinizi bekliyoruzz 🙏

Cok gecmis olsun canim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🤲

Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yolundadır. Zamaninda saglikla kavusun bebeginize🤲🏻🌸

Çok geçmiş olsun

highheellls highheellls çook geçmişler olsuun, inşallah güzel haberlerini alacağız 🤲
Artık canımız daha kıymetli olmalı ya :KK43: Böyle arada bana da geliyor her şeyi yapabilirim hissi ama frenlemeye çalışıyorum. Hele doğum yaklaştıkça bir enerji yükleniyor sanki, o arada ekstra dikkat lazım.

Ah canım dün akşam aklıma geldin, nerelerde acaba çoktandır yok diye aklımdan geçirmiştim seni. Umarım rahim ağzının boyutu çabucak uzar, hamilelikte de uzayabiliyormus, dua edelim hep birlikte, sağlıkla vaktinde gelsin bebeğin 🙏

Bugün mu kontrolün canım? İnşallah yoluna girmistir canım stres yapma olumlu düşün inşallah güzel haber alıcaksın😘
Hepinize çok teşekkür ederim. Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin. Gittim geldim doktora. Elhamdülillah çok olumlu konuştu. Ama artık çalışma dedi. Rahim ağzı yeterli dedi. Ona çok sevindim. Elle kontrol yapmadı. Hamilesin yumuşaya da bilir. Kısalma olmadıkça sıkıntı yok dedi. Haftaya 10 gün daha rapor verecek. Sonra heyet ya da 5 gün 5 gün 32 ye kadar götureceğiz Allah'ın izniyle.

Kızlar merhaba. Çok zor bir iki hafta geçirdim. Sizinle paylaşmak istedim. Kendinize dikkat edin. 2 hafta evvel biraz temizlik yapmıştım. Yorulduğumu hissettim ama az bişey kaldı bitireyim öyle dinleneyim dedim. Ertesi sabah hafif lekelenme oldu. Acile gittim. Rahim ağzı kısalmış yumuşama var dediler eğitim araştırmaya gönderdiler. 5 gün yattım orda. Bir haftadır evde yatıyorum. Tuvalet harici kalkmiyorum. Bugün kontrolüm var. Bakalım ne diyecek. Dualarinızı bekliyorum. Siz de dikkat edin kendinize en ufak yorgunluk hissedince bırakın hemen. Allah'ım zamanında saglıkla hayırla kucağımıza alıp buyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah 🤲.
Geçmiş olsun canım, inşallah iyisindir sende bebişte

Hepinize çok teşekkür ederim. Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin. Gittim geldim doktora. Elhamdülillah çok olumlu konuştu. Ama artık çalışma dedi. Rahim ağzı yeterli dedi. Ona çok sevindim. Elle kontrol yapmadı. Hamilesin yumuşaya da bilir. Kısalma olmadıkça sıkıntı yok dedi. Haftaya 10 gün daha rapor verecek. Sonra heyet ya da 5 gün 5 gün 32 ye kadar götureceğiz Allah'ın izniyle.
Çok sevindim 🙏

Çook geçmiş olsun 🙏 güzel haberlerrr... Çook iyi olun inş. 🎈

Oh çok şükür herşey yoluna girmiş artık bol bol dinlen ve stres yapma çok öpücükler😘

Screenshot_2023-10-18-14-12-08-939_com.carrefoursa.ecommerce.webp
Bu üçlü carrefourda 155 TL . Uygun mu pahalı mı kizlar alınmalı mı ? Sizler ıslak mendil falan aldınız mı ?

Gozlem altında kaldin mı igneden sonra sende canım?
2 si doğumdan sonraydi zaten hastanedeydim diğerinde hatırlamıyorum gözlem altında kal dediklerini, sanki hemen çıktım

Eki Görüntüle 3319919
Bu üçlü carrefourda 155 TL . Uygun mu pahalı mı kizlar alınmalı mı ? Sizler ıslak mendil falan aldınız mı ?
Ben 12 paket bebek pamugu aldım ipek marka. İlk dönem ıslak mendil kullanmamıştım oğlumda bu bebeğimde de kullanmicam. Islak mendil kullanmadığım için hiç pişik yasamamistik, umarım bu bebeğimde de olmaz. Bı de şimdi değişmiştir belki ama pampers ıslak mendili çok sikintiliydi o dönem, kullanan herkes pisikten dert yanmıştı grupta. En az ilk 6 ay yine bebek pamugu kullanırım

Ben biraz daha yavasladim annemler gelince ama okulda çok sinir oluyorum, dün mudurum istersen eve git dedi hatta, korktuk sana bişey olucak diye dedi, bir kız bir erkek öğrenci beni çok kızdırdı, hayatimda boyle ses yukseltmisligim yoktur benim, tansiyonum çıktı, arkadaşlar pancar gibi kıpkırmızı oldu yüzün dediler. Dün gece aniden şiddetli kasılmam oldu, şimdi yoldayım doktora gidiyoruz. Ergenlige geçiş dönemindeki çocuklar çok zor.
Cnm zaten dişin zorluyor neden rapor almıyorsun, ben başlattım 3 haftadır gitmiyorum 40 gün rapor hakkımız var kullanıcam hepsini

Cok şükür iyisiniz cnm, oğlumda yaşadım bende bi gün pembe leke geldi, gittiğimde rahim ağzında kısalık yoktu ama yumuşama vardı, adalat verdi doktorum doğuma kadar kullandım, bol bol dinlendim, çok şükür oğlum zamanında doğdu, sende dinlen

Ben 12 paket bebek pamugu aldım ipek marka. İlk dönem ıslak mendil kullanmamıştım oğlumda bu bebeğimde de kullanmicam. Islak mendil kullanmadığım için hiç pişik yasamamistik, umarım bu bebeğimde de olmaz. Bı de şimdi değişmiştir belki ama pampers ıslak mendili çok sikintiliydi o dönem, kullanan herkes pisikten dert yanmıştı grupta. En az ilk 6 ay yine bebek pamugu kullanırım
Bende ilk zamanlar pamuk kullanmayi düşünüyorum ama 3 ay falan diye düşünmüştüm . 6 aya kadar kullandiysan süper en doğalı sonuçta . Islak mendili sonra da alabilirim aslında sırf uygun buldum die almayayim bari ☺️ çok tşkler

Ben biraz daha yavasladim annemler gelince ama okulda çok sinir oluyorum, dün mudurum istersen eve git dedi hatta, korktuk sana bişey olucak diye dedi, bir kız bir erkek öğrenci beni çok kızdırdı, hayatimda boyle ses yukseltmisligim yoktur benim, tansiyonum çıktı, arkadaşlar pancar gibi kıpkırmızı oldu yüzün dediler. Dün gece aniden şiddetli kasılmam oldu, şimdi yoldayım doktora gidiyoruz. Ergenlige geçiş dönemindeki çocuklar çok zor.
AA sana da çok geçmiş olsun . Doktordan sonra yaz umarım herşey yolundadır 🙏

Ben sleppy in ikinci urun 1 tl kampanyasindan 24 paket toplam islak mendil almistim icerigi temiz ama pişik olma ihtimali varsa ilk aylar pamuk daha mantikli gibi kizlar şu kare pamuklardan aliyorsunuz onun icin degil mi bende bir paket almistim daha cok alayim ondan madem

Çok geçmiş olsun canım 🙏🏻

Arkadaslar heyet raporunu nerden aliyorsunuz ozelde kontrollere gidiyorum ozel hastanede cok zor vermiyoruz falan dedi doktorum bende 32. Haftama kadar almak istiyordum 10 gunluk rapor hakkim kaldi suanda 27+1 im iş icin il degistiriyorum 1 bucuk 2 saatlik yolum oluyor zorlaniyorum alanlar yada bilgisi olanlar bilgi verebilir mi

Back
X