- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Çok teşekkür ederim canımGule güle kullanın canım, oto koltuğunu be safe alman çok iyi olmuş. Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canımGule güle kullanın canım, oto koltuğunu be safe alman çok iyi olmuş. Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin
Ben daha 8 haftalık hamileyken antibiyotik kullandım, ilk hamileliğimde de iki kez kullanmıştım. Dediğin gibi antibiyotik değil ama enfeksiyon riskli asıl. Benim diş enfeksiyonum varken bebeğimin hareketleri bile yavaslamisti.B
Bişey olmaz ben gayet rahatımasıl antibiyotik içmemek daha büyük sıkıntı enfeksiyon varsa. Benim geçmişte enfeksiyon sebebiyle antibiyotik kullanan arkadaşlarım da oldu hiçbirinin bebeğinde bir sorun olmadı çok şükür kalbini ferah tut sen zararlı olsa vermezdi doktor
Aynen ya bende geçen ay ağır bi gribal enfeksiyon geçirdim bebeğim çok az hareket ediyordu korkuyordum. İlacı içtim bir haftada toparladı beni çok şükürBen daha 8 haftalık hamileyken antibiyotik kullandım, ilk hamileliğimde de iki kez kullanmıştım. Dediğin gibi antibiyotik değil ama enfeksiyon riskli asıl. Benim diş enfeksiyonum varken bebeğimin hareketleri bile yavaslamisti.
Ben oğluma bundan kullanmıştım, şimdi yine bunu alicam hastaneye giderken canım, çok araştırarak buna karar vermiştim, oğlumun doktoru da en iyi mamayı kullanıyorsunuz demişti. Gerçi hic bir mama anne sütünün yerini tutamaz mamayı azaltıp anne sütünü artiracaz demişti ama artirabildigimiz kadar artırıp bu mama ile takviye yaptık.Çok teşekkür ederim canımmama olarak söylediğin şu mu. Bundan alıp hastaneye bunu mu götürmemiz gerekiyor ilk doğdugunda
Bende alayım canım o zaman çok sağol. Ama koca kutuyu götürmeye gerek yoktur heralde dimiBen oğluma bundan kullanmıştım, şimdi yine bunu alicam hastaneye giderken canım, çok araştırarak buna karar vermiştim, oğlumun doktoru da en iyi mamayı kullanıyorsunuz demişti. Gerçi hic bir mama anne sütünün yerini tutamaz mamayı azaltıp anne sütünü artiracaz demişti ama artirabildigimiz kadar artırıp bu mama ile takviye yaptık.
Şimdi giymek için mi doğumdan sonra giymek için mi aldın. Şimdi için aldıysan hepsinin beli sıkar, hamile pijaması olmadığı için belden ayarlanabilir değil. Ama doğumdan sonra rahat olur merak etme. Ben de polar pijama ve sabahlık takımı almıştım çok işime yaramıştı Aralık'ta doğum yapınca. Doğumda kanım düşünce lohusayken çok üşüdüm ben sıcacık tutuyordu. Bı takım alicam ben de, sabahlık var da pijama takım yok polarKızlar birde ben polar pijama takımı almak istiyorum evde giymek için trendyoldan bitane aldım 2xl normal pijama takımı ay resmen göbeğimi sıktı moralim bozuldu daha 69 kiloyum şuan bile 2 xl içine giremiyorumtrendyol curve falan mı baksam 4 xl 5 xl alsam rahat olur mu acaba bol olsun sıkıntı yok yeterki karnımı sıkmasın lastik değen yerlerim aşırı kaşınıyor çünkü
Yok kutuyla götür bence, ışık almamalı mama, yani varsa küçük ışık geçirmeyen kabin koyabilirsin ama zaten süt gelene kadar her 1.5- 2 saatte bir mama yapmak zorundasın. Yeter mi yetmez mi endişesi yaşama iki gün boyunca sezaryen olursan. Normal doğum olursa o zaman o kadar çok gerekmeyebilir.Bende alayım canım o zaman çok sağol. Ama koca kutuyu götürmeye gerek yoktur heralde dimibi kaba azcık koysak yetmez mi
Ben kullandım, iyi geldi geçirdi enfeksiyonu. Ama sonrasında vajinal akıntım arttı ve fena koku oldu, mantar enfeksiyonu sanırım, onu geçirmek için gyno lomexin kullanmaya başladım bi türlü geçmiyor ikinci kutuyu bitireceğim pazartesi, salı da kontrole gideceğim bakalım. Antibiyotik vajinal floramı bozdu sanırım. Kullanırsanız eğer bu konuda dikkatli olun.İdrar yolu enfeksiyonu sebebiyle antibiyotik veya munorol üromisin kullanan oldu mu aranızda
Evet ben uromisin kullandim canimİdrar yolu enfeksiyonu sebebiyle antibiyotik veya munorol üromisin kullanan oldu mu aranızda
Hastaneye giderken mama almamız gerekiyor sanırım. Süt gelirse gerek olmaz, gelmezse mamayı hemen alırız diye düşündüm ama bilemedim. Götürülmesi gerekiyorsa ben de çantama koyayım.Ben oğluma bundan kullanmıştım, şimdi yine bunu alicam hastaneye giderken canım, çok araştırarak buna karar vermiştim, oğlumun doktoru da en iyi mamayı kullanıyorsunuz demişti. Gerçi hic bir mama anne sütünün yerini tutamaz mamayı azaltıp anne sütünü artiracaz demişti ama artirabildigimiz kadar artırıp bu mama ile takviye yaptık.
Bir kutu üç gün müDoğru hatirliyorsun golden goat eskiden de diğer mamalara nazaran daha pahalıydı, ondan sonraki en iyi marka ile bile arasında ciddi fiyat farkı vardı ama gunumuz koşullarıyla kıyaslayınca o zamanlar ne ucuzmuş diyoruzşimdi hepsi cep yakıyor golden goat misli misli yakıyor, bir kutu mama ilerleyen süreçte 3 gün zor gidiyor. Umarım çok sutumuz olur
![]()
Tercih meselesi, doğumdan hemen sonra şekeri düşmesin diye bebeği besliyorlar, eğer annenin sütü inmediyse ya mama alıp gelin diyorlar ya da hastanede mama varsa onu veriyorlar ama kaliteli mama verdiklerini düşünmüyorum ben. Benim planlı sezaryen olacak günü saati belli olacak ama yine de aniden suyum vs gelirse diye mamayı çantamda hazır edicem. Doğum akşam saatine ya da haftasonuna denk gelirse bebek ağlarken mama aratmak ya da bilmediğim etmediğim mamayı vermelerini istemiyorum.Hastaneye giderken mama almamız gerekiyor sanırım. Süt gelirse gerek olmaz, gelmezse mamayı hemen alırız diye düşündüm ama bilemedim. Götürülmesi gerekiyorsa ben de çantama koyayım.
Büyüdükçe ml de artıyor, koca bı biberon yapıyoruz sonraki aylarBir kutu üç gün mü
Sağlıkli olsunlar da artık ne diyeyim
Bir de eskiden alım gucumuz çok daha fazlaydı bence onunla da alakalı bir konu
Evet haklısın büyüdükçe ihtiyaci da artiyordur sonuçta . Oğlun kaç yaşında şu an merak ettimBüyüdükçe ml de artıyor, koca bı biberon yapıyoruz sonraki aylaroğlum iştahlıydı daha hastanede bile 45 ml ile başlamıştık, normalde 30 ml hazirlayin demişlerdi yetmeyince 45 e çıkardılar. Bı de anne sütü ve mama birlikte gidiyorduk biz ona rağmen bir kutu mama bir kaç gün gidiyordu ileriki aylar. Sadece mama kullananlar için daha da zor. 400 gr mama üç dört gün gitse şükür diyorduk. Sağlıklı olsunlar keyifleri yerinde olsun mama parası da hallolur alt tarafı 1 yıl ama benim en çok istediğim anne sütünü doya doya alması, hiç bir mama onun içeriğine sahip değil çünkü.
Aralıkta 6 yaşında olucak oğlum. Ben çok kilolu doğmuşum, 4.5 kilo, bence annemde de gebelik şekeri vardı ama o zamanlar bilinmiyordu. Benim doktorum doğal olan her şeyi yiyebilirsin diyordu, özellikle önerdiği tek şey yeşil mercimek olmuştu, onun haricinde beslenme ile ilgili çok bilgi vermiyor.Evet haklısın büyüdükçe ihtiyaci da artiyordur sonuçta . Oğlun kaç yaşında şu an merak ettim
Anne sütünün şifasını tatsin istiyorum bende . Hem anne açısından düşünürsek de çok büyük rahatlık . Gece bebek ağlarken uyku sersemi kalkip mama yapmak kolay olmamalı . Hoş süt olmazsa illa ki yapacagiz ama ne kadar emse o kadar kâr diye dusunuyorum bende sağlık açısından :) Ben sadece 9 ay emmisim . Abimin garanti 2 yılı var
Bu arada ben 3800 gram dogmusum eşim de iri bir bebekmis . Hatta kayınvalide iri olduğu için çok zorlandigini söylüyor . Bizim bebiş haftasıyla uyumlu gidiyor. Ne iri ne zayıf denilebilir anladığım kadarıyla . Benim rahim ağzı bir anda kisalinca bir an önce büyüsün istiyorum Allah korusun erken doğum vs olur diye korkumdanEn başından beri ceviz ,yumurta ,eski kaşar vs yiyorum . Ara ogunlerde ev yoğurdu falan daha ne yiyeyim siz tecrübeli annelere sormak istiyorum aklıma gelmişken....
6 yas güzel bir yaş farkiAralıkta 6 yaşında olucak oğlum. Ben çok kilolu doğmuşum, 4.5 kilo, bence annemde de gebelik şekeri vardı ama o zamanlar bilinmiyordu. Benim doktorum doğal olan her şeyi yiyebilirsin diyordu, özellikle önerdiği tek şey yeşil mercimek olmuştu, onun haricinde beslenme ile ilgili çok bilgi vermiyor.
Yağlı çiğ kuruyemişler faydalı diye biliyorum. Ama bebeğe en fazla kilo aldıran şey su bence.
Bu dertten ben de muzdariptim ,anneannemin geceliklerinden birinde buldum çareyi :) biraz libido yakar ama yapacak bi şey yokKızlar birde ben polar pijama takımı almak istiyorum evde giymek için trendyoldan bitane aldım 2xl normal pijama takımı ay resmen göbeğimi sıktı moralim bozuldu daha 69 kiloyum şuan bile 2 xl içine giremiyorumtrendyol curve falan mı baksam 4 xl 5 xl alsam rahat olur mu acaba bol olsun sıkıntı yok yeterki karnımı sıkmasın lastik değen yerlerim aşırı kaşınıyor çünkü