2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Bu dertten ben de muzdariptim ,anneannemin geceliklerinden birinde buldum çareyi :) biraz libido yakar ama yapacak bi şey yok
Ya gerçekten çok saçma l beden pijamaların içine girebilirim aslında ama sıkıyor göbeğimi ben hiçbişey değmesin istiyorum kaşındıgım için😂 elbise şeklinde mi giyiyorsun üşümüyo musun öyle

6 yas güzel bir yaş farki ☺️
Anneniz normal doğum mu yapmış ?Sadece meraktan soruyorum . 4.5 kg sezeryan olmalı diye biliyoruz ya ondan sordum . Hoş kendi doktorum izindeyken başka bir hekime gitmiştim . Boyum 173 olunca 4.5 kiloya kadar normal olabilir size demişti . Kişiden kişiye değişiyor diye düşündüm bende .

Benim doktorumda doğal olan mevsiminde olan herşeyi tüket diyor kaldı ki bende herşeyi yemeğe calisiyorum . Balık konusuna dikkat et demişti sadece civadan ötürü sadece . Çiğ kuruyemiş de yiyorum su da içiyorum bolca . Artık bir de evdeyim sürekli faydalı ne yesem modundayim 😂 inşallah işe yarar 🙏 Çok tşk ediyorum ...
Annem normal doğum yapmış ama zor bı doğum olmuş, annemin boyu 152 ben 4.5 kilo doğmuşum 😂 kardeşim de normal doğum oldu ama onunki de aşırı kolay olmuş, hatta WC ihtiyaci geldi sanmış ebeler bı bakmış bebek geliyor, tuvalete gitse facia 😂 her doğum farklı o yüzden, hatta aynı kadının iki doğumu bile farklı, Allah hepimize kolay sağlıklı doğum nasip etsin 🙏

Kızlar bu hastane cantasini nasıl birşey yapalım ya küçük valizimsi birşey mi? Benim büyük sırt çantam var kampa giderken bekarken kullanirdim baya büyük ona koysam komik mi olur acaba 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum. Böyle karnımın alt tarafı bir anda sertleşiyor. Dinleniyorum ama ara ara olmaya devam ediyor. Doktoruma yazdım daha cevap alamadım. Biraz tedirgin oldum, eğer bir sıkıntı varsa başka doktora gideceğim hemen
Bebek toplanır gibi oluyor karnın bir tarafı sertleşip yükseliyor değil mi. Yalancı kasılma oluyor bunlar. Sayılarını ve sürelerini say canım bir saatte 4 5 defadan fazla oluyosa ve bir dakikanın üzerinde sürüyorsa, pozisyon değiştirme ile düzelmiyorsa acile gidebilirsin nst ile bakarlar. Benimde oluyor ara ara

Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum. Böyle karnımın alt tarafı bir anda sertleşiyor. Dinleniyorum ama ara ara olmaya devam ediyor. Doktoruma yazdım daha cevap alamadım. Biraz tedirgin oldum, eğer bir sıkıntı varsa başka doktora gideceğim hemen
Kasılma dediğimiz şey bu işte, yalancı kasılma deniyor adı vardı bişey hill diye. Bu kasılmalar uzun sürüyorsa, sık oluyorsa ve adet sancısı gibi sancı eşlik ediyorsa doktora gitmek lazım, onun haricinde riskli değil diye biliyorum, iki hamileliğimde de yasadim

Bebek toplanır gibi oluyor karnın bir tarafı sertleşip yükseliyor değil mi. Yalancı kasılma oluyor bunlar. Sayılarını ve sürelerini say canım bir saatte 4 5 defadan fazla oluyosa ve bir dakikanın üzerinde sürüyorsa, pozisyon değiştirme ile düzelmiyorsa acile gidebilirsin nst ile bakarlar. Benimde oluyor ara ara
Canım 1 saatte 4-5 den fazla oluyor ya o tedirgin etti beni

Kızlar bu hastane cantasini nasıl birşey yapalım ya küçük valizimsi birşey mi? Benim büyük sırt çantam var kampa giderken bekarken kullanirdim baya büyük ona koysam komik mi olur acaba 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Çekçekli valizler oluyor ya kabin boy ya da orta boy onlardan hangisi elinde varsa birini kullanabilirsin bence😂 ben bide içine organizer aldım düzenli olsun valizin içi hastanede aramayalım diye

Kız dışarda sesli güldürdün beni 😂 uyku tulumu önemli onu unutma 😂😂

Annem normal doğum yapmış ama zor bı doğum olmuş, annemin boyu 152 ben 4.5 kilo doğmuşum 😂 kardeşim de normal doğum oldu ama onunki de aşırı kolay olmuş, hatta WC ihtiyaci geldi sanmış ebeler bı bakmış bebek geliyor, tuvalete gitse facia 😂 her doğum farklı o yüzden, hatta aynı kadının iki doğumu bile farklı, Allah hepimize kolay sağlıklı doğum nasip etsin 🙏
Ay maasallah annenize ya çok zor olmuştur 😍
Amin inşallah Allah'tan doğum korkum yok yani nasil olduğunu tam bilmediğim için yorum yapamıyorum 😂

Merhaba. 28+2 haftalik hamileyim. Benim nerdeyse 4-5 haftadir kasiklarimda kas agrisi gibi agrilar basladi. Gittikce artdi agrilar. Yatakta saga sola donemiyorum. Cok agriyinca bazen ağliyorum hatta. Eşim yardim edyor o derece yani. Şimdide 2 haftadir yuruyuncede basladi o agrilar. Elimle, alt bolgemi tutuyorum bazen. Fazla şişkinligim yok. Acaba erken doğum riskimi yoksa neden? Cun ki birilerine anlatinca hep ayy nasil olur bu agrilar son ay agrilari..dogum yaklasnca olur diyolar....😩

Kızlar alışverişe hızlı bir giriş yaptım Ankara'ya gelmem itibariyle. Babymallden bugün be safe oto koltugu ve kraft balear bebek arabası aldım. Arkadaşım mağazaya gitmişti indirim varmış kısa süreli o yüzden kaçırmak istemedim arkadaşımın ibanına attım parayı o benim yerime satın aldı. Kargoyla gelecek eve her ikiside. Oto koltugu çok önemliydi benim için malum şırnaktayız sürekli şehirler arası yolculuk yapacagız o yüzden adac sertifikasi olan bir model tercih ettim. İhtiyacı olan varsa indirim bitmeden babymalle bakabilir ben 8700e aldım oto koltugunu
Kraftı biz araba bagajına sığdıramadık polo arabanız varsa denemeden almayın Bebek arabasını . Finalde prego solo kabin boy aldık katlanıp çekçekle sürükleme olayı hoşuma gitmişti. Çok araştırdım bebek arabalarını aşağı yukarı aynı hepsi,sürüş kolaylığındansa konforu tercih ettik biz

Bende bunu düşünmüştüm ama instagramdaki güzel hazırlanmış bavulları görünce kendine gel kızım dedim 😂😂

Kraftı biz araba bagajına sığdıramadık polo arabanız varsa denemeden almayın Bebek arabasını . Finalde prego solo kabin boy aldık katlanıp çekçekle sürükleme olayı hoşuma gitmişti. Çok araştırdım bebek arabalarını aşağı yukarı aynı hepsi,sürüş kolaylığındansa konforu tercih ettik biz
Bende kabin boy aldım canım aracımız sedan ama yinede küçük bir model aldım

Ben de benzer bir şeyi cuma günü yaşamıştım iş yerimde yürürken oldu , birkaç adımda bir durma ihtiyacı hissediyordum yarım saat kadar oturup dinlendikten sonra geçince peşine düşmedim açıkcası ay sonu kontrolüm var,soracağım inşallah

Ya gerçekten çok saçma l beden pijamaların içine girebilirim aslında ama sıkıyor göbeğimi ben hiçbişey değmesin istiyorum kaşındıgım için😂 elbise şeklinde mi giyiyorsun üşümüyo musun öyle
Elbise şeklinde giyiyorum bu aralar içime tayt giymeye başladım , gece bi üşüyorum bi terliyorum anlamsız hava değişimleri oluyor

Tercih meselesi, doğumdan hemen sonra şekeri düşmesin diye bebeği besliyorlar, eğer annenin sütü inmediyse ya mama alıp gelin diyorlar ya da hastanede mama varsa onu veriyorlar ama kaliteli mama verdiklerini düşünmüyorum ben. Benim planlı sezaryen olacak günü saati belli olacak ama yine de aniden suyum vs gelirse diye mamayı çantamda hazır edicem. Doğum akşam saatine ya da haftasonuna denk gelirse bebek ağlarken mama aratmak ya da bilmediğim etmediğim mamayı vermelerini istemiyorum.
Teşekkür ederim bu bilgiler için ☺️ tecrübesiz olunca insan pek düşünemiyor bazı şeyleri.

Back
X