2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Doktorun haklı tabi canım. Normal doğum baya efor isteyen bişey. Sana mutlaka ortopedi raporu gerekli 1 kg olmuş senin bebiş de maşallah

Kizceler kontrolden geliyorum bugün 27+6 haftaligiz ve bebektosum 1170 gram olmuş haftasiyla uyumlu herşey yolunda çok şükür suyum da ne azalmis ne artmis hala sınırda bakalım umarım artmadan ilerler sağ salim
Yaa ne güzel haberler. Herkesin bebesi 1 kiloyu geçmiş artık kocaman oluyorlar

Umarım benim de sütüm gelince bidaha mamaya gerek kalmaz

Kızlar benim karın ağrım var ya çok şiddetli değil ama ağrıyor geçmedi ağrısı. Perşembe doktora gitmiştim idrar yolu enfeksiyonu var demişti idrarda da sonuca baktım amorf kristali ve lökosit görünüyordu sanırım kum döküyorum. Ankara'ya da yeni geldiğim için daha burada bi doktora görünmemiştim. Eve yakın özel bi hastane vardı saat beşe geliyor bu saatten sonra muayene etmiyolarmış. Yarına gidicem eğer geçmezse. Tedirgin oldum uzun süreli ağrı olunca geçer inşallah baya korkuyorum şuan. Kasılma mı sancı mı enfeksiyon mu anlayamıyorum çünkü

Bencede kendini suçlama, öyle olması gerekiyormuş demek, sütünu sagip mi verdin 5 ay
Evet. 15 ay sağdım. 3. Çocugum diyordum pompaya. Bebeklerimden daha çok zaman geçiriyordum onunla. 5 aydan sonra biraz süt biraz mama, sonra günde 2 oğun süt sonra tek öğün süt şeklinde.

Bu arada hala ortada ne doğum yapacağım hastane var ne de karar vermisligim ankaradaki bebektolar siz nerde ve kaça doğum yapcaksiniz ya çok fark var mı ozelle devlet acaba hiç birşey bilmiyorum ama acilen cozmeliyim artık sanirim

İçini ferah tut. Yat uzan biraz. Geçerse korkma. Kasılma ya da sancı olsa sürekli olmaz ara ara gelir giderdi. İçin rahat etmesi için kadın dohmgum acil yok mu gidebileceğin hiç yakınlarda?

Canım idrar yoludur muhtemelen. Kasılma farklı diyorlar anlaşılıyormuş geldiğinde. Yarın bi git bakalım doktora bi antibiyotik falan verirler rahatlarsın. Bebekle ilgili endişe edecek bişey yoktur eminim

Eveet çok duygusal dimiAllah hepimize sağlıkla kucagimiza alıp burdaki teyzoslariyla tanıştırmayi nasip etsin
İnşallah kuzum az kaldı artık. Bugünleri de özlersin diyorlar hep. O yüzden minik tekmelerin tadını çıkaralım

İleri haftalarda kabul etmiyorlar diye duydum canım sen karar ver bi an önce

İçini ferah tut. Yat uzan biraz. Geçerse korkma. Kasılma ya da sancı olsa sürekli olmaz ara ara gelir giderdi. İçin rahat etmesi için kadın dohmgum acil yok mu gidebileceğin hiç yakınlarda?
Sehir hastanesi var bu saatte gidebileceğim orası da bir saatten daha uzak bize, araba da yok taksiyle yada otobüsle falan gitmem lazım. Yarın sabahı bekleyimde öyle gideyim en azından diyorum eşimde yok annem rahatsız zor olur şimdi giymek bizim için. Azaldı ağrım biraz dinlenince magnezyum içtim bide yatmadan progestan fitil kullanıcam oda rahatlatır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…