- 18 Temmuz 2022
- 5.547
- 9.129
- 148
Ben tam tersi olur diye biliyordum. Özelde takipli olduğun doktor yoksa doğuma da almazlar diye düşündüm. Devlette her türlü doğurtmak zorundalarEpidural ile normal doğum istiyorum ama benim değil bebegin nasıl istedigi önemli sonuçta onlar nasıl isterse öyle doguyor en nihayetindeozelleri de soruyorum geldiginiz gün oder dogum yaparsiniz diyorlar onlarda da sorun yok ama aşırı pahalı ya sanki bi yandan da hergün odemiyoruz bu parayı sonuçta dikkatli seceyim diyorum bakalım ne yapicam
Bana arada bunlarla gelinYaparsınız canıım, yaaprsınız gülüüm.
Beni de özeldeki ebelerin tecrübesizliği korkutuyor biliyor musun. Aynı kararsızlıkla geldim bu haftaya kadar ama bir aksilik olmazsa devlette normal istediğime karar verdim artıkKarar verirsen banada söylecuma günü hacettepeye gideceğim ben canım, özelde de arkadaşımın gidip çok memnun kaldıgı bir doktor vardı Hacettepe olmazsa ona giderim diye düşünüyordum. Fiyatı 30 binmiş. Normal şartlarda en başından takipli olacak olsam hiç düşünmez kabul ederdim ama şimdi kalmış doğuma 2 2.5 ayımız aynı ücreti istiyorlar vermeye değer mi bilemiyorum. Hacettepede sezeryan için konuscam eger kabul ediyorlarsa sıkıntı yok ama normal doğumu ben devlette yapamam çok korkuyorum ebelerin gazabından devlette epiduralli normal doğum yaptırıyorlar mıdır onuda bilmiyorum öyle istiyorsan bi araştır mutlaka doğum yapacagın yere karar vermeden önce her hastane yapmıyor çünkü
Bende de enfeksiyon tekrarlamis napıcaz bu enfeksiyonla yaEvet canım çok şükür geçti ben galiba suyuda az tükettim öyle olunca ağrı yaptı enfeksiyon tam geçmediği için
Bilkent şehir hastanesinde varmis epiduralli normal canım herkes te çok memnun özelden farkı yok diyorlar ama tek tuk kişi kötüydü filan demiş acaba bana da aksi birileri denk gelirmi diye korkuyorum yoksa kesin orayi dusunecektim tatlım bilemiyorum bu hafta sıkı bir araştırma ile karar vercem artikKarar verirsen banada söylecuma günü hacettepeye gideceğim ben canım, özelde de arkadaşımın gidip çok memnun kaldıgı bir doktor vardı Hacettepe olmazsa ona giderim diye düşünüyordum. Fiyatı 30 binmiş. Normal şartlarda en başından takipli olacak olsam hiç düşünmez kabul ederdim ama şimdi kalmış doğuma 2 2.5 ayımız aynı ücreti istiyorlar vermeye değer mi bilemiyorum. Hacettepede sezeryan için konuscam eger kabul ediyorlarsa sıkıntı yok ama normal doğumu ben devlette yapamam çok korkuyorum ebelerin gazabından devlette epiduralli normal doğum yaptırıyorlar mıdır onuda bilmiyorum öyle istiyorsan bi araştır mutlaka doğum yapacagın yere karar vermeden önce her hastane yapmıyor çünkü
Çok yüksek değilse kendiliğinden geçiyor canım. Bol su içmek lazımBende de enfeksiyon tekrarlamis napıcaz bu enfeksiyonla ya
Çok değil aynen suya ağırlık verdim de ayyy neyle ugrasacagimizi sasirdik ayol yaa aaaaaÇok yüksek değilse kendiliğinden geçiyor canım. Bol su içmek lazım
Farketmiyormuş canım istedigini alabilirsinGümüş kapak kullananlara bı sorum var, kaç ayar olması lazım, bı 925 ayar var bir 999 ayar var bı de 975 ayar var galiba (bu sonuncusunu kafadan atmış olabilirim) bunlardan hangisi iyi göğüs ucunu iyilestirmede
Aynen onu bende duydum epidural yaptıklarını. Hayırlısı olsun hakkında canımBilkent şehir hastanesinde varmis epiduralli normal canım herkes te çok memnun özelden farkı yok diyorlar ama tek tuk kişi kötüydü filan demiş acaba bana da aksi birileri denk gelirmi diye korkuyorum yoksa kesin orayi dusunecektim tatlım bilemiyorum bu hafta sıkı bir araştırma ile karar vercem artik
Valla bende kurtulamıyorum resmen, sürekli tekrarlıyor belkide hiç geçmiyor bilmiyorum artıkBende de enfeksiyon tekrarlamis napıcaz bu enfeksiyonla ya
Öyle mi, ayarına göre değil o zaman ise yaramasi, bunu bilmiyordum bak. Benim de beynim yandı hangisi iyidir diye araştırırken, keşke önce buraya sorsaydimFarketmiyormuş canım istedigini alabilirsin
Hastaneden hastaneye mutlaka değişiyordur canım çok iyi devlet hastaneleri de var çok kötüleri de var. Tek sıkıntı o an şansına kimin geleceğini bilmiyor olmak devlette o gün kim nöbetçi ise onun insafına kalıyorsun özelde ebeni tanıyorsun iletişim halindesin ve herşeyden önemlisi para verdiğin için sana iyi davranmak zorunda kalıyorlarBeni de özeldeki ebelerin tecrübesizliği korkutuyor biliyor musun. Aynı kararsızlıkla geldim bu haftaya kadar ama bir aksilik olmazsa devlette normal istediğime karar verdim artıkAnnem yıllarca devlet hastanesinde ebelik yaptı. O yüzden herhalde daha bi güven duyuyorum. Hastaneye göre de değişiyor tabi. Burada kendi odanda yatağında doğum yaptırıyorlar o çok cazip geliyor bana. Umarım herşey yolunda gider hepimiz için
Ben öyle okumustum canım o yüzden 925 aldım yorumlarda farketmiyor yazmışlardı. Markanında çok bir önemi yok benceÖyle mi, ayarına göre değil o zaman ise yaramasi, bunu bilmiyordum bak. Benim de beynim yandı hangisi iyidir diye araştırırken, keşke önce buraya sorsaydim
Gümüş olsun rengi gri olsun bı de oyuk şeklinde olsun yeter yaniBen öyle okumustum canım o yüzden 925 aldım yorumlarda farketmiyor yazmışlardı. Markanında çok bir önemi yok bence
İnşallah canım haklısın. O kadar kafamı yordum ki ben de hangisi daha iyi olur diye. İzmirde daha kararsızdım ama balıkesirde kime sorsam şehir hastanesi dedi. O yüzden kararım netleşti biraz da. Bi şekilde doğuracağız bakalım ya hayırlısıHastaneden hastaneye mutlaka değişiyordur canım çok iyi devlet hastaneleri de var çok kötüleri de var. Tek sıkıntı o an şansına kimin geleceğini bilmiyor olmak devlette o gün kim nöbetçi ise onun insafına kalıyorsun özelde ebeni tanıyorsun iletişim halindesin ve herşeyden önemlisi para verdiğin için sana iyi davranmak zorunda kalıyorlardevlette de inşallah vicdanlı ve iyi insanlar denk gelir
Hiç duymadım öyle bişey, sanmıyorum kasılma yapacağını, aksine okşayıp konuşun diyorlar. Elimi koyunca bı duruyor zaten hissediyor galiba uslu uslu bekliyorKızlar ya karnımızı okşamanın bi sakıncası var mı? Rahimde uyarılma falan yapmaz dimi. Elim istemsiz karnımda sürekli
Ay büyüyorlar vallahi. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahDoktorun haklı tabi canım. Normal doğum baya efor isteyen bişey. Sana mutlaka ortopedi raporu gerekli1 kg olmuş senin bebiş de maşallah
Annelik içgüdüsü o ben de öyle sürekli elim karnımda. Bir şey olacağını sanmıyorum.Kızlar ya karnımızı okşamanın bi sakıncası var mı? Rahimde uyarılma falan yapmaz dimi. Elim istemsiz karnımda sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?