2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Gözün aydın canım cok sevindim igneyi de yaptilar mi
Teşekkür ederim bebeğimm ❤İğne yarına kaldı canım gazide yaptırcam orda daha önce kan grubu belirleme testi yaptirmamistm onu yaptık ögleden sonrayida beklemek istemedim sonuç çıkana kadar. Yarın da igneyi yapar dönerim inşallah

Ayyy ben hiçbirşey bilmiyorum ya ben içi Çubuklu olan gaz giderici onlardan alırım diyordum yeni doğan kaşık biberonu kullanabiliyor mu ki kafamda deli sorular emziğede hiç bakmadım leoparlı desenini beğenip aldım bir tane

Ayyy aynı duygular içindeyim 68 kiloyum ama 3Xl sıktı ne giycem ben 6XL falan mı allahtan bi tane hamile taytı buldum yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum Burda hamile giyimi çok sınırlı hayta yok internette de bedenleri tutturamadım bakalım havalar soğuyunca ne yapıcam en iyisi annemin koca donları

Hay maşallah kaç kilo kız senin minnak benim geçen hafta yani 27. Haftamda 1260 gramdı bir hafta önden gidiyor demişti doktorum asıl kafama takılan haftada 300 gram almış olması doğuma 13 hafta var ne olacak 4 kilo üstü mü doğurcam acaba ay nasıl doğurcam

Kaşık biberonlar yenidoganlar için tasarlanmış zaten, bı kaç hafta sonra kullanmak pek mümkün olmuyor :) çay bardağına mamayı hazırlayıp çay kaşığı ile de verilebilir ama çok uygun olmuyor öyle mamanın ml olarak doğru hazırlanması ve çok soğumadan hava almadan icirilmesi lazım. Kolik biberon kullanmadık biz onunla ilgili hiç fikrim yok ise yarıyor mu ya da ne işe yarıyor hiç bilmiyorum. Akışı yavaş, güç gerektiren biberonlar meme reddini azaltıyor diğer biberonlar göre

36 ya kadar hızlı kilo alıyorlar 36. Haftadan sonra son 3-4 hafta toplasan bu dönemde aldıkları bir haftalık kiloyu almıyorlar. Bir hafta önde olması gayet normal, 2 haftaya kadar doktorlar normal kabul ediyor. Gelişimi güzel masallah

Ya taytla da üşürüm gibi geliyor

Ne güzel açıkladın kız ben bide kaşık biberonlara bakiyim

Ay iyi vari normal doğum istiyorum nasipse 4 kilo üstüne normal yapmıyorlar diye okumuştum

İki
Kaşık biberonda zaten akış olmuyormuş. Üçünü sıkınca geliyormuş. Bebeğe göre ayarliyorsun yani. YouTube da videoları var ordan izledim ben. Daha önce hiç kullanmadım. Kaşıkla vermiştim benimkilere ama yetişemedim ikiz olunca uzun sürüyordu. Sonra bir de süt sagmaya vakit kalmiyordu. Benden başkası da cesaret edemedi vermeye. Mecbur biberon vermek zorunda hissettim ve emmeyi biraktılar. Keşke o zamandan bilseymişim diyorum.

Ay iyi vari normal doğum istiyorum nasipse 4 kilo üstüne normal yapmıyorlar diye okumuştum
Şimdiki kilo trendine göre doğum kilosunu hesaplamak mümkün değil canım, 30. Haftadan önce pek doğru olmuyor doktorlar da o yüzden hic bahsetmez tahmini doğum kilosundan son haftalara kadar. Bu haftalarda kilo alımları en hızlı evrede, bu biraz daha azalacak. Bugün bı arkadaşla konuştuk şeker yüklemesi yaptirdiginda bebeği 2 kiloymus, doktor kesin şeker var deyip istemiş yüklemeyi, şeker de çıkmamış, ama bebeği 3.800 doğmuş. Şeker yoksa kiloyu da dert etme. 1 hafta ilerilik gerçekten çok olağan. Benim 2 haftayı gecik irilik var, kilo umrumda değil de şekerden korkuyorum. Yükleme yaptirdiysan ve şekerin yoksa keyfini sür

Öyle düşünme cnm bebeğine göre değişiyor o, benimde sütüm bi hafta sonra gelmeye başladı, bi hafta boyunca mama yedi oğlum ama sonradan alıştı memeye, hic mama vermedik bi daha, zaten genelde ikizlerde süt yetmiyor mama vermek zorunda kalıyor anneler

Sıkıntı da orda ya işte. Benim 3 bebeğe yetecek sütüm vardı. 5 ay hiç mama vermedim. Sonra yavaş yavaş yetmemeye başladı emmedikleri için. Tek neden biberon olmayabilir değişken çok. Benim etrafimdaki herkes çok pimpirikliydi. Onun da etkisi var tabi.

Vallahi bende anlamadım ki canım 1 buçuk kilo dedi benimkine

Bencede kendini suçlama, öyle olması gerekiyormuş demek, sütünu sagip mi verdin 5 ay

Çok şık duruyor canım çok beğendim. Benim ilk doğumum olacak koyu renk tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…