Teşekkür ederim bebeğimmGözün aydın canım cok sevindimigneyi de yaptilar mi
Ay evet ya duygulaniyorum daha dune kadar fasulye kadar birşeydilerSüper haber. Büyüyorlar gün geçtikçe.
Ayyy ben hiçbirşey bilmiyorum yaCalma nin solteire başlık olanı var daha paha pahalı sadece başlık 1000 kusur lira, ekstra alınıp takılabilir ama biz standart calma başlıktan memnun kaldığımız için onu almamistik. Attığım görsel Trendyolda, 922 lira biberon ve başlık fiyatı. Ben orijinal üründür diye düşünüyorum. Aslında amazonda filan daha da uyguna gelir
Ayyy aynı duygular içindeyim 68 kiloyum ama 3Xl sıktı ne giycem ben 6XL falan mıKızlar birde ben polar pijama takımı almak istiyorum evde giymek için trendyoldan bitane aldım 2xl normal pijama takımı ay resmen göbeğimi sıktı moralim bozuldu daha 69 kiloyum şuan bile 2 xl içine giremiyorumtrendyol curve falan mı baksam 4 xl 5 xl alsam rahat olur mu acaba bol olsun sıkıntı yok yeterki karnımı sıkmasın lastik değen yerlerim aşırı kaşınıyor çünkü
Hay maşallah kaç kilo kız senin minnakKızlar yakın zamanda kontrole giden var mı28 haftanın ortalarında gittim de doktor 32 haftaya yakın çıkıyor gelişimi dikkat et yemene içmene dedi. İlk hamileliğimde böyle bi şey yaşamamıştım hiç ya, korkmaya başladım çok kilolu mu olur acaba diye? Normal doğum olmuştu ilki, bu da öyle olursa önlem alayım 28 haftada kaç kiloda olması gerekir acaba bi bebek ortalama olarak
Kaşık biberonlar yenidoganlar için tasarlanmış zaten, bı kaç hafta sonra kullanmak pek mümkün olmuyor :) çay bardağına mamayı hazırlayıp çay kaşığı ile de verilebilir ama çok uygun olmuyor öyle mamanın ml olarak doğru hazırlanması ve çok soğumadan hava almadan icirilmesi lazım. Kolik biberon kullanmadık biz onunla ilgili hiç fikrim yok ise yarıyor mu ya da ne işe yarıyor hiç bilmiyorum. Akışı yavaş, güç gerektiren biberonlar meme reddini azaltıyor diğer biberonlar göreAyyy ben hiçbirşey bilmiyorum yaben içi Çubuklu olan gaz giderici onlardan alırım diyordum yeni doğan kaşık biberonu kullanabiliyor mu ki kafamda deli sorular emziğede hiç bakmadım leoparlı desenini beğenip aldım bir tane
36 ya kadar hızlı kilo alıyorlar 36. Haftadan sonra son 3-4 hafta toplasan bu dönemde aldıkları bir haftalık kiloyu almıyorlar. Bir hafta önde olması gayet normal, 2 haftaya kadar doktorlar normal kabul ediyor. Gelişimi güzel masallahHay maşallah kaç kilo kız senin minnakbenim geçen hafta yani 27. Haftamda 1260 gramdı bir hafta önden gidiyor demişti doktorum asıl kafama takılan haftada 300 gram almış olması doğuma 13 hafta var ne olacak 4 kilo üstü mü doğurcam acaba ay nasıl doğurcam
Ya taytla da üşürüm gibi geliyorAyyy aynı duygular içindeyim 68 kiloyum ama 3Xl sıktı ne giycem ben 6XL falan mıallahtan bi tane hamile taytı buldum yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum Burda hamile giyimi çok sınırlı hayta yok internette de bedenleri tutturamadım bakalım havalar soğuyunca ne yapıcam en iyisi annemin koca donları
Ne güzel açıkladın kızKaşık biberonlar yenidoganlar için tasarlanmış zaten, bı kaç hafta sonra kullanmak pek mümkün olmuyor :) çay bardağına mamayı hazırlayıp çay kaşığı ile de verilebilir ama çok uygun olmuyor öyle mamanın ml olarak doğru hazırlanması ve çok soğumadan hava almadan icirilmesi lazım. Kolik biberon kullanmadık biz onunla ilgili hiç fikrim yok ise yarıyor mu ya da ne işe yarıyor hiç bilmiyorum. Akışı yavaş, güç gerektiren biberonlar meme reddini azaltıyor diğer biberonlar göre
Ay iyi vari normal doğum istiyorum nasipse 4 kilo üstüne normal yapmıyorlar diye okumuştum36 ya kadar hızlı kilo alıyorlar 36. Haftadan sonra son 3-4 hafta toplasan bu dönemde aldıkları bir haftalık kiloyu almıyorlar. Bir hafta önde olması gayet normal, 2 haftaya kadar doktorlar normal kabul ediyor. Gelişimi güzel masallah
Neredesin bilmiyorum ama Bodrum taytı şimdik kaldırıyor belli bi süre idare ederim benYa taytla da üşürüm gibi geliyor
Kaşık biberonda zaten akış olmuyormuş. Üçünü sıkınca geliyormuş. Bebeğe göre ayarliyorsun yani. YouTube da videoları var ordan izledim ben. Daha önce hiç kullanmadım. Kaşıkla vermiştim benimkilere ama yetişemedim ikiz olunca uzun sürüyordu. Sonra bir de süt sagmaya vakit kalmiyordu. Benden başkası da cesaret edemedi vermeye. Mecbur biberon vermek zorunda hissettim ve emmeyi biraktılar. Keşke o zamandan bilseymişim diyorum.Ayyy ben hiçbirşey bilmiyorum yaben içi Çubuklu olan gaz giderici onlardan alırım diyordum yeni doğan kaşık biberonu kullanabiliyor mu ki kafamda deli sorular emziğede hiç bakmadım leoparlı desenini beğenip aldım bir tane
Şimdiki kilo trendine göre doğum kilosunu hesaplamak mümkün değil canım, 30. Haftadan önce pek doğru olmuyor doktorlar da o yüzden hic bahsetmez tahmini doğum kilosundan son haftalara kadar. Bu haftalarda kilo alımları en hızlı evrede, bu biraz daha azalacak. Bugün bı arkadaşla konuştuk şeker yüklemesi yaptirdiginda bebeği 2 kiloymus, doktor kesin şeker var deyip istemiş yüklemeyi, şeker de çıkmamış, ama bebeği 3.800 doğmuş. Şeker yoksa kiloyu da dert etme. 1 hafta ilerilik gerçekten çok olağan. Benim 2 haftayı gecik irilik var, kilo umrumda değil de şekerden korkuyorum. Yükleme yaptirdiysan ve şekerin yoksa keyfini sürAy iyi vari normal doğum istiyorum nasipse 4 kilo üstüne normal yapmıyorlar diye okumuştum
Öyle düşünme cnm bebeğine göre değişiyor o, benimde sütüm bi hafta sonra gelmeye başladı, bi hafta boyunca mama yedi oğlum ama sonradan alıştı memeye, hic mama vermedik bi daha, zaten genelde ikizlerde süt yetmiyor mama vermek zorunda kalıyor annelerİki
Kaşık biberonda zaten akış olmuyormuş. Üçünü sıkınca geliyormuş. Bebeğe göre ayarliyorsun yani. YouTube da videoları var ordan izledim ben. Daha önce hiç kullanmadım. Kaşıkla vermiştim benimkilere ama yetişemedim ikiz olunca uzun sürüyordu. Sonra bir de süt sagmaya vakit kalmiyordu. Benden başkası da cesaret edemedi vermeye. Mecbur biberon vermek zorunda hissettim ve emmeyi biraktılar. Keşke o zamandan bilseymişim diyorum.
Sıkıntı da orda ya işte. Benim 3 bebeğe yetecek sütüm vardıÖyle düşünme cnm bebeğine göre değişiyor o, benimde sütüm bi hafta sonra gelmeye başladı, bi hafta boyunca mama yedi oğlum ama sonradan alıştı memeye, hic mama vermedik bi daha, zaten genelde ikizlerde süt yetmiyor mama vermek zorunda kalıyor anneler
Vallahi bende anlamadım ki canımHay maşallah kaç kilo kız senin minnakbenim geçen hafta yani 27. Haftamda 1260 gramdı bir hafta önden gidiyor demişti doktorum asıl kafama takılan haftada 300 gram almış olması doğuma 13 hafta var ne olacak 4 kilo üstü mü doğurcam acaba ay nasıl doğurcam
Bencede kendini suçlama, öyle olması gerekiyormuş demek, sütünu sagip mi verdin 5 aySıkıntı da orda ya işte. Benim 3 bebeğe yetecek sütüm vardı. 5 ay hiç mama vermedim. Sonra yavaş yavaş yetmemeye başladı emmedikleri için. Tek neden biberon olmayabilir değişken çok. Benim etrafimdaki herkes çok pimpirikliydi. Onun da etkisi var tabi.
Kolik en büyük fobim olduğu için yorumlarda en iyisi Dr browns gibi geldi. Umarım faydasını görürüzBende dr browns düşünüyorum geniş ağızlıklı olanından. Gecelik ve pijama takımı beğendim kısa kollu hırka bakarım olmazsa üzerine
Çok şık duruyor canım çok beğendim. Benim ilk doğumum olacak koyu renk tercih ettimKızlar bende bu pijama takımını almayı düşünüyorum, ilk doğumumda klasik dantelli lohusa takımı giymiştim ama bu sefer sade olmak istiyorumTRENDYOLMİLLA Bej Biye Detaylı Kruvaze Gömlek-Pantolon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT1109 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TRENDYOLMİLLA Bej Biye Detaylı Kruvaze Gömlek-Pantolon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT1109 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl bu takım çok hoşuma gitti ama alt pijaması çok iç gösteriyormuş o yüzden kararsız kaldım
Bende koyu renge karar verdim canım ya daha kullanışlı oluyorÇok şık duruyor canım çok beğendim. Benim ilk doğumum olacak koyu renk tercih ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?