2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Canım idrar yoludur muhtemelen. Kasılma farklı diyorlar anlaşılıyormuş geldiğinde. Yarın bi git bakalım doktora bi antibiyotik falan verirler rahatlarsın. Bebekle ilgili endişe edecek bişey yoktur eminim
İnşallah canım çok sağolun

Canım cok geçmiş olsun ya geçti mi biraz?

Evet. 15 ay sağdım. 3. Çocugum diyordum pompaya. Bebeklerimden daha çok zaman geçiriyordum onunla. 5 aydan sonra biraz süt biraz mama, sonra günde 2 oğun süt sonra tek öğün süt şeklinde.
Maşallah ne güzel baya anne sütü almışlar şanslılar, sağım yapmak da cidden zor, bende okuldan gelince sonraki gün için sağardim haftanın 3 günü, hafta sonları da sağardim buzlukta biriktirdim süt

Geçmiş olsun canım, siddetlenirse universite acile filan git orada nöbetçi kadın doğum bulunur. Umarım bir an önce geçer agrin

Yok kuzum özelleri diyorum. Devlette acilden doğuruyorum diye girsen her türlü bakarlar bence senin doğum şeklin belli mi
Epidural ile normal doğum istiyorum ama benim değil bebegin nasıl istedigi önemli sonuçta onlar nasıl isterse öyle doguyor en nihayetinde ozelleri de soruyorum geldiginiz gün oder dogum yaparsiniz diyorlar onlarda da sorun yok ama aşırı pahalı ya sanki bi yandan da hergün odemiyoruz bu parayı sonuçta dikkatli seceyim diyorum bakalım ne yapicam

Artık doğum yapacağın hastane ve doktora karar vermelisin canım, bazı doktorlar 28. Haftadan sonra kabul etmiyor. Bı de seni ve bebeği tanıyan aynı zamanda sana da güven veren bir doktorun olması gerekiyor, doğumda psikoloji çok dalgalanıyor çünkü bu doktora güvendim sağlığımı da bebeğimi de teslim edebilirim diyeceğin bı doktorun olursa doğumun da daha ferah geçer

Evet ya. Bir de her sağımdan sonra aparatları yıka kurut bir sürü merasim. Küçuklerken ben sağarken üstûme üstume gelirlerdi. Oyuncakları etrafima doldurdum. Yaklaşan olunca birini ayağımla uzağa fırlatırdım onu getirmeye giderlerdi emekleyerek. Zaman kazanırdım böylece. Ne günlerdi. Unutuyor insan.

Bebeğim devlet hastanelerini mi diyorsun kabul etmiyor diye ilerde
Devlet hastaneleri yapmaz diye tahmin ediyorum ama özeller etmeyebilir. Özellikle de acil bir durum olduğunda sorumluluk almak istemiyorlar. Eğitim araştırmaya gönderiyorlar. Özele gitsen de devlette bir doktorun olsun derim. Ne olur ne olmaz.

Bu hafta bunu halledeyim artık o zaman canım haklısın iki özel ve bir devlet hastanesi var gundemimde ama hangisi doğru secim bilmiyorum tecrubeli anne olarak hangisini seçerdin sen canim

Ankara'da bilkent şehir hastanesini diyorum aslında devlet olarak canım çok memnun herkes ama bi yandan da kötü hastanesi ile konuşucam ikisinden biri olur gibi artik

Bu hafta bunu halledeyim artık o zaman canım haklısın iki özel ve bir devlet hastanesi var gundemimde ama hangisi doğru secim bilmiyorum tecrubeli anne olarak hangisini seçerdin sen canim
Hastaneden ziyade doktor konusunda hassasım ben. Güvendiğim doktor için 2 sene boyunca gidiş geliş 1400 km yol yaptım. Herkesin beklentisi farklı olabiliyor tabi, kimi rahatlık ve konfora önem veriyor, kimi benim gibi evhamlı olup guvenligi on planda tutuyor. Devlet ya da özel farketmez benim için, frekansimin tuttuğu güvenilir doktor hangi hastanedeyse ona giderdim. Ekonomik durum da önemli tabi, ama çok para bayilmadigimiz orta segmentteki hastanelerde de çok iyi, ilgili, insan halinden anlayan doktorlar var

Evet canım doğru diyorsun ben inşallah abi hafta artık netlestrcem teşekkür ederim tavsiyelerin icn canım

Kızlar bi de şeyi sorcam. Şimdi epidural takınca doğum gecikiyor mu?

Karar verirsen banada söyle cuma günü hacettepeye gideceğim ben canım, özelde de arkadaşımın gidip çok memnun kaldıgı bir doktor vardı Hacettepe olmazsa ona giderim diye düşünüyordum. Fiyatı 30 binmiş. Normal şartlarda en başından takipli olacak olsam hiç düşünmez kabul ederdim ama şimdi kalmış doğuma 2 2.5 ayımız aynı ücreti istiyorlar vermeye değer mi bilemiyorum. Hacettepede sezeryan için konuscam eger kabul ediyorlarsa sıkıntı yok ama normal doğumu ben devlette yapamam çok korkuyorum ebelerin gazabından devlette epiduralli normal doğum yaptırıyorlar mıdır onuda bilmiyorum öyle istiyorsan bi araştır mutlaka doğum yapacagın yere karar vermeden önce her hastane yapmıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…