- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
İnşallah canım çok sağolunCanım idrar yoludur muhtemelen. Kasılma farklı diyorlar anlaşılıyormuş geldiğinde. Yarın bi git bakalım doktora bi antibiyotik falan verirler rahatlarsın. Bebekle ilgili endişe edecek bişey yoktur eminim
Aminn aminnnSen de geçmişsin Yalova’dan maşallah bize de nasip olsun
Canım cok geçmiş olsun ya geçti mi biraz?Sehir hastanesi var bu saatte gidebileceğim orası da bir saatten daha uzak bize, araba da yok taksiyle yada otobüsle falan gitmem lazım. Yarın sabahı bekleyimde öyle gideyim en azından diyorum eşimde yok annem rahatsız zor olur şimdi giymek bizim için. Azaldı ağrım biraz dinlenince magnezyum içtim bide yatmadan progestan fitil kullanıcam oda rahatlatır mutlaka
Bebeğim devlet hastanelerini mi diyorsun kabul etmiyor diye ilerdeİleri haftalarda kabul etmiyorlar diye duydum canım sen karar ver bi an önce
Maşallah ne güzel baya anne sütü almışlar şanslılar, sağım yapmak da cidden zor, bende okuldan gelince sonraki gün için sağardim haftanın 3 günü, hafta sonları da sağardim buzlukta biriktirdim sütEvet. 15 ay sağdım. 3. Çocugum diyordum pompaya. Bebeklerimden daha çok zaman geçiriyordum onunla. 5 aydan sonra biraz süt biraz mama, sonra günde 2 oğun süt sonra tek öğün süt şeklinde.
Yok kuzum özelleri diyorum. Devlette acilden doğuruyorum diye girsen her türlü bakarlar benceBebeğim devlet hastanelerini mi diyorsun kabul etmiyor diye ilerde
Geçmiş olsun canım, siddetlenirse universite acile filan git orada nöbetçi kadın doğum bulunur. Umarım bir an önce geçer agrinKızlar benim karın ağrım var yaçok şiddetli değil ama ağrıyor geçmedi ağrısı. Perşembe doktora gitmiştim idrar yolu enfeksiyonu var demişti idrarda da sonuca baktım amorf kristali ve lökosit görünüyordu sanırım kum döküyorum. Ankara'ya da yeni geldiğim için daha burada bi doktora görünmemiştim. Eve yakın özel bi hastane vardı saat beşe geliyor bu saatten sonra muayene etmiyolarmış. Yarına gidicem eğer geçmezse. Tedirgin oldum uzun süreli ağrı olunca geçer inşallah baya korkuyorum şuan. Kasılma mı sancı mı enfeksiyon mu anlayamıyorum çünkü
Epidural ile normal doğum istiyorum ama benim değil bebegin nasıl istedigi önemli sonuçta onlar nasıl isterse öyle doguyor en nihayetindeYok kuzum özelleri diyorum. Devlette acilden doğuruyorum diye girsen her türlü bakarlar bencesenin doğum şeklin belli mi
Artık doğum yapacağın hastane ve doktora karar vermelisin canım, bazı doktorlar 28. Haftadan sonra kabul etmiyor. Bı de seni ve bebeği tanıyan aynı zamanda sana da güven veren bir doktorun olması gerekiyor, doğumda psikoloji çok dalgalanıyor çünküEpidural ile normal doğum istiyorum ama benim değil bebegin nasıl istedigi önemli sonuçta onlar nasıl isterse öyle doguyor en nihayetindeozelleri de soruyorum geldiginiz gün oder dogum yaparsiniz diyorlar onlarda da sorun yok ama aşırı pahalı ya sanki bi yandan da hergün odemiyoruz bu parayı sonuçta dikkatli seceyim diyorum bakalım ne yapicam
Evet ya. Bir de her sağımdan sonra aparatları yıka kurut bir sürü merasim. Küçuklerken ben sağarken üstûme üstume gelirlerdi. Oyuncakları etrafima doldurdum. Yaklaşan olunca birini ayağımla uzağa fırlatırdım onu getirmeye giderlerdi emekleyerek. Zaman kazanırdım böylece. Ne günlerdi. Unutuyor insan.Maşallah ne güzel baya anne sütü almışlar şanslılar, sağım yapmak da cidden zor, bende okuldan gelince sonraki gün için sağardim haftanın 3 günü, hafta sonları da sağardim buzlukta biriktirdim süt
İlk doğumun mu olacak canım. Motivasyonun nasıl. Yapabiliriz dimi. Benim de ilk olacak arada gaza gelmeye ihtiyacım oluyor
Yaparsınız canıım, yaaprsınız gülüümBenim de ilk olacak inşallah. Şimdiden evrene olumlu mesajlar gönderiyorum "ben yaparım, hızlıca olup bitecek vb."
Devlet hastaneleri yapmaz diye tahmin ediyorum ama özeller etmeyebilir. Özellikle de acil bir durum olduğunda sorumluluk almak istemiyorlar. Eğitim araştırmaya gönderiyorlar. Özele gitsen de devlette bir doktorun olsun derim. Ne olur ne olmaz.Bebeğim devlet hastanelerini mi diyorsun kabul etmiyor diye ilerde
Bu hafta bunu halledeyim artık o zaman canım haklısınArtık doğum yapacağın hastane ve doktora karar vermelisin canım, bazı doktorlar 28. Haftadan sonra kabul etmiyor. Bı de seni ve bebeği tanıyan aynı zamanda sana da güven veren bir doktorun olması gerekiyor, doğumda psikoloji çok dalgalanıyor çünkübu doktora güvendim sağlığımı da bebeğimi de teslim edebilirim diyeceğin bı doktorun olursa doğumun da daha ferah geçer
Ankara'da bilkent şehir hastanesini diyorum aslında devlet olarak canım çok memnun herkes ama bi yandan da kötü hastanesi ile konuşucam ikisinden biri olur gibi artikDevlet hastaneleri yapmaz diye tahmin ediyorum ama özeller etmeyebilir. Özellikle de acil bir durum olduğunda sorumluluk almak istemiyorlar. Eğitim araştırmaya gönderiyorlar. Özele gitsen de devlette bir doktorun olsun derim. Ne olur ne olmaz.
Hastaneden ziyade doktor konusunda hassasım ben. Güvendiğim doktor için 2 sene boyunca gidiş geliş 1400 km yol yaptım. Herkesin beklentisi farklı olabiliyor tabi, kimi rahatlık ve konfora önem veriyor, kimi benim gibi evhamlı olup guvenligi on planda tutuyor. Devlet ya da özel farketmez benim için, frekansimin tuttuğu güvenilir doktor hangi hastanedeyse ona giderdim. Ekonomik durum da önemli tabi, ama çok para bayilmadigimiz orta segmentteki hastanelerde de çok iyi, ilgili, insan halinden anlayan doktorlar varBu hafta bunu halledeyim artık o zaman canım haklısıniki özel ve bir devlet hastanesi var gundemimde ama hangisi doğru secim bilmiyorum tecrubeli anne olarak hangisini seçerdin sen canim
Evet canım doğru diyorsun ben inşallah abi hafta artık netlestrcem teşekkür ederim tavsiyelerin icn canımHastaneden ziyade doktor konusunda hassasım ben. Güvendiğim doktor için 2 sene boyunca gidiş geliş 1400 km yol yaptım. Herkesin beklentisi farklı olabiliyor tabi, kimi rahatlık ve konfora önem veriyor, kimi benim gibi evhamlı olup guvenligi on planda tutuyor. Devlet ya da özel farketmez benim için, frekansimin tuttuğu güvenilir doktor hangi hastanedeyse ona giderdim. Ekonomik durum da önemli tabi, ama çok para bayilmadigimiz orta segmentteki hastanelerde de çok iyi, ilgili, insan halinden anlayan doktorlar var
Evet canım çok şükür geçti ben galiba suyuda az tükettim öyle olunca ağrı yaptı enfeksiyon tam geçmediği içinCanım cok geçmiş olsun ya geçti mi biraz?
Çok sağol canım, neyseki geçti şimdilik iyiyim tekrar olmaz inşallahGeçmiş olsun canım, siddetlenirse universite acile filan git orada nöbetçi kadın doğum bulunur. Umarım bir an önce geçer agrin
Karar verirsen banada söyleEpidural ile normal doğum istiyorum ama benim değil bebegin nasıl istedigi önemli sonuçta onlar nasıl isterse öyle doguyor en nihayetindeozelleri de soruyorum geldiginiz gün oder dogum yaparsiniz diyorlar onlarda da sorun yok ama aşırı pahalı ya sanki bi yandan da hergün odemiyoruz bu parayı sonuçta dikkatli seceyim diyorum bakalım ne yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?