2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Sleepy bio natural aldım bi tane 1 numara. Memnun kalırsam buradan yürürüm sleepy ped almışlığım da var zaten alerjim yok kanamam az niye kullanmıyım
Benim reglim çok kanamalı geçtiği için kotex gece kullanıyordum, sonradan depend kullanmaya başladım geceleri aşırı rahattı sleepy falan yetmezdi bana doğumda böyle olmaz inşallah Allahım

Canım aynen bende molfix düşünüyordum aslında ama yeni nesil var heryerde eskisini nerden bulcam bulamam ki

Muhtemelen, Bende açık tenliyim zaten karnımda öyle aşırı büyük değil haftasına göre normal ama ben sanki karnım aşağıya doğru büyüyor Gibi hissediyorum
Sana öyle geliyor olabilir mi ? Ya da henüz küçük olduğu için yukarı çıkmamış olabilir mi ? Çünkü benim de 2 mak.3 haftadır karnım var gbi .

O değil de ne güzel stok yapmışsın
Burda daha çok stok yapanlar var ya aslında çok değil 2ser paket oldular, inşallah bebişe iyi gelir bu marka Kıyafet eksiğim var daha Ama bıraktım artık doğumdan sonra da ihtiyaç halinde alırım diyorum, senin hazırlıklar nasıl gidiyor

Bende de hiç çizgi yok, genelde koyu tenlilerde daha çok belirgin oluyormuş.Anneme sordum, oda hiç çizgim oluşmadı diyor 3 hamileliğinde de.
Ben kumralim ten rengim açık ama bende çizgi oluştu, çok koyu renk değil cizgim ama yine de görüntü olarak benim hoslanmayacagim şekilde belli ediyor kendini

Canım aynen bende molfix düşünüyordum aslında ama yeni nesil var heryerde eskisini nerden bulcam bulamam ki
Trendyol da buldum ben canım, bir kaç satıcı satıyor Fiat olarak Bir tık pahalı diğerine göre, baktım üretim de yeni yapılmış aslında ama az üretiliyor sanırım

Ben kumralim ten rengim açık ama bende çizgi oluştu, çok koyu renk değil cizgim ama yine de görüntü olarak benim hoslanmayacagim şekilde belli ediyor kendini
Genetik de olabilir, bende Bir ara çizgim yok diye kafaya takıyordum ya İnternette gebelerde hep çizgi görüyorum, olsun doğumdan sonra gidiyorsa hiç sıkıntı olmaz

Ya işte aslında ne konuşsak boş belki bebiş her beze alışkın olacak hiç sıkıntı olmayacak belkide alerjil olacak primaya bile pişik olacak tamamen yaşayarak göreceğiz

Trendyol da buldum ben canım, bir kaç satıcı satıyor Fiat olarak Bir tık pahalı diğerine göre, baktım üretim de yeni yapılmış aslında ama az üretiliyor sanırım
Satıcının ismine bakma şansın var mı acaba mesajla da atar sorarım eski üretim mi diye. Yenilerde bezin arkasında dolduguna dair işaret oluyor ya çizgi şeklinde o yokmus ve yapısı da incelmiş baya malzemeden kaçırmıslar resmen

Benim reglim çok kanamalı geçtiği için kotex gece kullanıyordum, sonradan depend kullanmaya başladım geceleri aşırı rahattı sleepy falan yetmezdi bana doğumda böyle olmaz inşallah Allahım
Doğumda ilk iki gece depent sonra normal gece pedi yeterli olur, ne zamana azaliyordu unuttum ama 1 haftaya zaten minik lekelenme tarzina dönüyor. Adet ile yakından uzaktan alakası yok, ne ağrısı ne yoğunluğu.

Biz alışveriş işini abartıp 9-12 aya kadar almışız. Yazlıkları falan tam şimdiden yikasam kendimi taniyorum o zaman a yine yikarım ben. İki iş yapmamak için kaldırdım bende muhakkak yardıma gelen birileri olucaktir, ama iki kişi için bile fazla bence

Ben baya bez stokladim ama sleepy sızdırıyor demiş birileri, moralim yerle bir umarım elimde patlamaz

Ya ben kıyafet almıştım bir hevesle yeter diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi eksik olursa alırız artık . Kumaş aldık hem muslin hem de pazen . İki tane battaniye çıkar . Biraz da muslin örtü çıkar . Ama diktirmeye gidemedik bir türlü geçen hafta benim rahim ağzı sınırda çıkınca doktor istirahat verdi . Sanırım çok yormusum kendimi anlamadım . İyi iken kovasini,filesini falan aldım . Beşiği abimler vermişti zaten ahşap doğal bir beşik . Eşim henüz yeni kurdu .Ona kenarlık diktirmem lazım . Onların verdiği dura dura sararmisti çünkü yikasam da gecmeyecekti . Kişisel bakım malzemelerini almadım . Şampuan vs artık karar verip diğer ay alayım diyorum artık . Eksik çok aslında süt pompası ,biberon ,her ihtimale karşı bı paket mama . Bebek arabası da almicam yine abimler vermişti . Ivır zıvır şeyler almam lazım benim anladığım kadarıyla biraz da bez stoklasam hiç fena olmaz Türkiye şartları malum .

Doğumda ilk iki gece depent sonra normal gece pedi yeterli olur, ne zamana azaliyordu unuttum ama 1 haftaya zaten minik lekelenme tarzina dönüyor. Adet ile yakından uzaktan alakası yok, ne ağrısı ne yoğunluğu.
Ay çok şükür ya sen daha önce de demiştin rahatlatmıştın beni geçenlerde bi yazı okudum diyordu ki endometriozis hastaları ameliyatla kistlerini aldırsalar bile psikolojik olarak beyin önceki çektigi ağrıları hatırlıyormus ve ameliyata rağmen ağrılar çogu kiside devam ediyormuş. Benimki o hesap

Genetik de olabilir, bende Bir ara çizgim yok diye kafaya takıyordum ya İnternette gebelerde hep çizgi görüyorum, olsun doğumdan sonra gidiyorsa hiç sıkıntı olmaz
Cizgin yoksa hiç dert etme çok şık duran bişey değil doğumdan sonra da tamamen silinmesi baya uzun sürüyor bir yıl kadar

Ben baya bez stokladim ama sleepy sızdırıyor demiş birileri, moralim yerle bir umarım elimde patlamaz
Sleepy 3 numaraya kadar kullanırken sıkıntı yokmusta 4 numaradan sonra sızdırma olabiliyomus sen kaça kadar stok yaptın ki en kötü geceleri başka marka bez takarsın gündüzleri zaten sık değiştirince bişey olmaz bence

Normal doğum olsa bile depend lazım dimi . Bileyim de hazirliksiz gitmeyeyim . Bu arada çok alakasız olacak ama bestlak damla çok süt yapiyormus . Yine bir yerden duydum ama kimden duydum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…