- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Benim reglim çok kanamalı geçtiği için kotex gece kullanıyordum, sonradan depend kullanmaya başladım geceleri aşırı rahattıSleepy bio natural aldım bi tane 1 numara. Memnun kalırsam buradan yürürümsleepy ped almışlığım da var zaten alerjim yok kanamam az niye kullanmıyım
Canım aynen bende molfix düşünüyordum aslında ama yeni nesil var heryerde eskisini nerden bulcam bulamam kiBen Molfix aldım ama eski üretimden, yeni üretimler hiç iyi değilmiş yorumlar öyleydi.120 adet 1 numara, 160 adet 2 numara aldım.Daha almayacağım, ihtiyaca göre ekleme yaparım sonra.Malesef Prima çok pahalanmış , bütçem dayanmaz ona ha mecbur kalırsam o ayrı ama Molfix in yorumları hep çok iyiydi ona dayanarak aldım açıkçası
Sana öyle geliyor olabilir mi ? Ya da henüz küçük olduğu için yukarı çıkmamış olabilir mi ? Çünkü benim de 2 mak.3 haftadır karnım var gbi .Muhtemelen, Bende açık tenliyim zaten karnımda öyle aşırı büyük değil haftasına göre normal ama ben sanki karnım aşağıya doğru büyüyor Gibi hissediyorum
Burda daha çok stok yapanlar var ya aslında çok değil 2ser paket oldular, inşallah bebişe iyi gelir bu markaO değil de ne güzel stok yapmışsın
Ben kumralim ten rengim açık ama bende çizgi oluştu, çok koyu renk değil cizgim ama yine de görüntü olarak benim hoslanmayacagim şekilde belli ediyor kendiniBende de hiç çizgi yok, genelde koyu tenlilerde daha çok belirgin oluyormuş.Anneme sordum, oda hiç çizgim oluşmadı diyor 3 hamileliğinde de.
Trendyol da buldum ben canım, bir kaç satıcı satıyor Fiat olarak Bir tık pahalı diğerine göre, baktım üretim de yeni yapılmış aslında ama az üretiliyor sanırımCanım aynen bende molfix düşünüyordum aslında ama yeni nesil var heryerde eskisini nerden bulcam bulamam ki
Genetik de olabilir, bende Bir ara çizgim yok diye kafaya takıyordum yaBen kumralim ten rengim açık ama bende çizgi oluştu, çok koyu renk değil cizgim ama yine de görüntü olarak benim hoslanmayacagim şekilde belli ediyor kendini
Ya işte aslında ne konuşsak boş belki bebiş her beze alışkın olacak hiç sıkıntı olmayacak belkide alerjil olacak primaya bile pişik olacak tamamen yaşayarak göreceğizAnnenize çok güldüm
Primanin da bir sürü serisi var . Hangisini alcaz bilmiyorum kiBen alerjiden korkuyorum bulsaydim Prima pure seri alırdım . 3 4 paket o kadar . Çok fazla stoklama gbi bir imkanım da yok aslında zamanla da alınır diye düşünüyorum .
Evet sanırım daha kolay ve mantıklı olacak bizler içinBen de kıyafet konusunda öyle yapmaya karar verdim canım. Yenidoğan ve 0-3 olanların etiketlerini kestim. Yıkayıp ütülerim yakında. Daha büyükleri de zamanla çıkaracağım
Satıcının ismine bakma şansın var mı acabaTrendyol da buldum ben canım, bir kaç satıcı satıyor Fiat olarak Bir tık pahalı diğerine göre, baktım üretim de yeni yapılmış aslında ama az üretiliyor sanırım
Doğumda ilk iki gece depent sonra normal gece pedi yeterli olur, ne zamana azaliyordu unuttum ama 1 haftaya zaten minik lekelenme tarzina dönüyor. Adet ile yakından uzaktan alakası yok, ne ağrısı ne yoğunluğu.Benim reglim çok kanamalı geçtiği için kotex gece kullanıyordum, sonradan depend kullanmaya başladım geceleri aşırı rahattısleepy falan yetmezdi bana doğumda böyle olmaz inşallah Allahım
Biz alışveriş işini abartıp 9-12 aya kadar almışız. Yazlıkları falan tamBizde dün annemle kıyafetleri yıkadık hepsini yıkayınca çok zor oluyor tek başına yapmayı düşünüyorsan sakın hepsini aynı anda yıkama. Onları kurut as topla ütüle gerçekten baya yorucu oldu işimiz bittiğinde annem bir köşeye bayıldı resmen yorgunluktan. Dediğin gibi parça parça yıkamak mantıklı veya bir iki hafta sonra kalanları yıkayadabilirsin nasıl istersen
Ben baya bez stokladim ama sleepy sızdırıyor demiş birileri, moralim yerle birBurda daha çok stok yapanlar var ya aslında çok değil 2ser paket oldular, inşallah bebişe iyi gelir bu markaKıyafet eksiğim var daha Ama bıraktım artık doğumdan sonra da ihtiyaç halinde alırım diyorum, senin hazırlıklar nasıl gidiyor
Ya ben kıyafet almıştım bir hevesle yeter diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi eksik olursa alırız artık . Kumaş aldık hem muslin hem de pazen . İki tane battaniye çıkar . Biraz da muslin örtü çıkar . Ama diktirmeye gidemedik bir türlü geçen hafta benim rahim ağzı sınırda çıkınca doktor istirahat verdi . Sanırım çok yormusum kendimi anlamadım . İyi iken kovasini,filesini falan aldım . Beşiği abimler vermişti zaten ahşap doğal bir beşik . Eşim henüz yeni kurdu .Ona kenarlık diktirmem lazım . Onların verdiği dura dura sararmisti çünkü yikasam da gecmeyecekti . Kişisel bakım malzemelerini almadım . Şampuan vs artık karar verip diğer ay alayım diyorum artık . Eksik çok aslında süt pompası ,biberon ,her ihtimale karşı bı paket mama . Bebek arabası da almicam yine abimler vermişti . Ivır zıvır şeyler almam lazım benim anladığım kadarıyla biraz da bez stoklasam hiç fena olmaz Türkiye şartları malum .Burda daha çok stok yapanlar var ya aslında çok değil 2ser paket oldular, inşallah bebişe iyi gelir bu markaKıyafet eksiğim var daha Ama bıraktım artık doğumdan sonra da ihtiyaç halinde alırım diyorum, senin hazırlıklar nasıl gidiyor
Ay çok şükür ya sen daha önce de demiştin rahatlatmıştın beniDoğumda ilk iki gece depent sonra normal gece pedi yeterli olur, ne zamana azaliyordu unuttum ama 1 haftaya zaten minik lekelenme tarzina dönüyor. Adet ile yakından uzaktan alakası yok, ne ağrısı ne yoğunluğu.
Cizgin yoksa hiç dert etme çok şık duran bişey değilGenetik de olabilir, bende Bir ara çizgim yok diye kafaya takıyordum yaİnternette gebelerde hep çizgi görüyorum, olsun doğumdan sonra gidiyorsa hiç sıkıntı olmaz
Aynen öyle yaşamadan bilemiyoruz .Ya işte aslında ne konuşsak boş belki bebiş her beze alışkın olacak hiç sıkıntı olmayacak belkide alerjil olacak primaya bile pişik olacak tamamen yaşayarak göreceğiz
Sleepy 3 numaraya kadar kullanırken sıkıntı yokmusta 4 numaradan sonra sızdırma olabiliyomus sen kaça kadar stok yaptın kiBen baya bez stokladim ama sleepy sızdırıyor demiş birileri, moralim yerle birumarım elimde patlamaz
Hadi ya o zaman inşallah böyle kalırCizgin yoksa hiç dert etme çok şık duran bişey değildoğumdan sonra da tamamen silinmesi baya uzun sürüyor bir yıl kadar
Normal doğum olsa bile depend lazım dimi . Bileyim de hazirliksiz gitmeyeyim . Bu arada çok alakasız olacak ama bestlak damla çok süt yapiyormus . Yine bir yerden duydum ama kimden duydum bilmiyorumDoğumda ilk iki gece depent sonra normal gece pedi yeterli olur, ne zamana azaliyordu unuttum ama 1 haftaya zaten minik lekelenme tarzina dönüyor. Adet ile yakından uzaktan alakası yok, ne ağrısı ne yoğunluğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?