2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Şimdi değil ama ilk haftalar 9-4 tü tansiyonum ara ara

Geldi canim 18 iydi teslimat 18 inde geldi guzel bir problemi yok ama senin cok gecikmis iletisime gec istersen
Belki 20 defa mesaj attım ama dönüş yapan olmadı ya bidaha n11den almicam böyle büyük ürünleri Hepsiburada yada trendyol olsa çoktan çözülmüştü

Aman Allahım bakalım doğurana kadar kaç kere gidicem doktora doğuruyorum ben diye

Çok doğru ama korkuyorum beni keserlerse kanamam durmaz diye oksapar 6000lik kullanıyorum bide bunun yanında kansızlığım hala geçmedi demir serumu yiyorum her hafta bunları düşününce içim ürperiyor ay ilk defa açık açık söyledim hakkımızda hayırlısı diyelim en iyisi sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza

Benimki bir makineyi doldurmaz Çok eksiğim var daha alınacak.Neyi bekliyorsam.
Al benden de o kadar valla bide bunun yanında taşınma durumumuz da olabilir ev sahibimiz kaç senedir bizi ucuza idare ediyor ayrıca kuzenim oluyor ama artık normal şartlara dönmek istiyorlarmış ne demekse o bir buçuk aydır konuşmayı bekliyoruz

Kan sulandırıcıyı son haftalar keser belki doktor. Endişe etme kan sulandırıcı kullanırken operasyon geçiren çok insan var. Kesik olup olmamasi kiloyla çok bağlantılı değil, 2.5 kilo doğan bebekte de kesi atilabiliyor, kadının anatomik yapısı ve doktorun tercihi ile alakalı biraz. Bence kesi olayını filan düşünme şimdiden, hastane ortaminda doğum yapacaksın, kullandığın ilaclari bilip ona göre önlemini alacaklardir

Doğru söylüyorsun gözümde büyütüyorum sanırım hiç sevmiyorum doktor hastane kan işlerini sanırım ondan evham yapıyorum

Ben de hiç rastlamadim herkes asarak kuruttugu için bir sorayım dedim bebisko

Yani o zaman abartmadan hafif saran birşey olsa yeterli sanırım ya illa kullanmak istersek te dimi

Ne marka sizin kurutma canim

Bunu en iyisi doğum sonraya birakayim o zaman ya çünkü herkes her dogum farklı ve ona göre karar verilmeli gibi geldi gozume

Normal dogum yaptim rahmim geç toparlandığı için sancım çoktu hic korse takamadim. Ayrica ben sıkılmaya gelemiyorum canım sıkılıyor
Ama iyileşir iyileşmez pilatese başlıycam kesin
Ben de asla gelemem hamile değilken bile beli hafif sikan pijama bile beni delirtiyordu kaldiki lohusa halimle çok zor yine de çok lazımsa alayım mı diye danisayim dedim

Evet xanim öyle yapayım dediğin gibi

Ne marka sizin kurutma canim
Bizimki arçelik, öyle son model uçan kaçan bi modeli de değildi.
Şimdi yine düşündüm, yeğenimden çok kıyafet geldi geliyor, ablam yıllardır kullanır kurutma. Bizden de bi küçük yeğenime geçiyor, o ablamda da kurutma var ve şimdi yine bize geri dönecek pek çok giysi
yani bu döngüye rağmen hala sapasağlam çok şey var :)
Ay bilmece gibi olmuş, 4 kız kardeşiz de biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…