- 29 Ocak 2023
- 328
- 551
- 33
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yine 4 hafta sonra gel dedi. 34. Haftada gideceğim birdahaKizlar kac haftada bir kontrole gidiyorsunuz. Bana dr artik 2 haftada bir gel dedi.
Bende artık 2 haftada bir gidiyorumKizlar kac haftada bir kontrole gidiyorsunuz. Bana dr artik 2 haftada bir gel dedi.
Ben de çok sevmiyorum, sıkıcı geliyor yat yat, uzun da sürüyor.En sevmedigim kismi her gidisimde nst ye girmektuhaf geliyo bana bir suru kadin yatmis hepsinin makinesinden sesler geliyo
![]()
Hayır bitmedi tabi, bitmez de zaten doğunca da devamı gelicek ister istemez. Elzem olanları aldım, bir de yeni yilla beraber zamlanacak şeylerden biraz stok yaptım, deterjan, şampuan, bebek bezi, pamuğu vs gibi. Onun haricinde yenidogan döneminde acil kullanilacak bazi şeyleri aldım, ama hala alinacak çok şey var. bir çok şeyi de doğumdan sonraya bıraktımKızlar birde birşey sormak istiyorum, eksikleriniz bitti mi? Yani ben asla biteceğini düşünemiyorum da. Odasının sadece şifonyeri kaldı. Birde bu ay minik olan şeyleri aldım, tarağıydı, emziğiydi, beziydi gibi. Bitiren varmı aramız da
Merhaba canım iyiyim çok şükür herşey yolunda hayat koşturmacası siteye hiç vakit ayıramadım neler oldu bilmiyorum umarım herkes de iyidir. Aklıma geliyordu bugünlerde girmek topiğe hastane çantaları hazırlanmaya başlar artık beraber çantalarımızı yapalım birkaç haftaya, hazır olan var mı bilmiyorum belki de hazırladınız:)-loyalty canım nasılsın uzun zamandir yoksun hersey yolunda mı, ara ara grupta yazmayanlar aklima geliyor böyle ne durumdasiniz arada haber verin kizlar merakta birakmayin
Sanırım çocukluk travması ya. Annem ebe olduğu için küçükken hastanelere çok girip çıktım. Hep çığlıklar ve eski hastanelerin kokusu var aklımda doğum deyince. Aslında doğum yapanlar o kadar korkutucu olmadığını söylüyor ama çocukluk anıları silinmiyor insanın. Etrafımda hep olumlu şeyler anlatılıyor. Ona rağmen bi ürküntü geliyor bana doğumla ilgili. Akışına bıraktım zaten inşallah kolayca atlatırızAcaba kötü şeyler mi duydun ya da anlatıldı ? Cahillik mutluluktur bak benim doğumla ilgili bilgim sıfır ,öğrenmek de istemiyorum![]()
Kafanda netleştirmişsin en azından doğum şeklini. Benim hala en ufak bi netlik yok kafamdaBen normal dogumu çok istiyorum ama epiduralsiz hayal bile edemiyorum panikli mizmiz ve miyminti biriyim acı esigimde düşük o yüzden eğer mesai saatleri içinde olmazsa sancım direkt özele gidicem maalesef![]()
Dediğin gibi cocukluk travması belli ki şimdi çok daha iyi anlıyorum . Akışına birakmana sevindim . Su akıp yolunu bulur derler ...Sanırım çocukluk travması ya. Annem ebe olduğu için küçükken hastanelere çok girip çıktım. Hep çığlıklar ve eski hastanelerin kokusu var aklımda doğum deyince. Aslında doğum yapanlar o kadar korkutucu olmadığını söylüyor ama çocukluk anıları silinmiyor insanın. Etrafımda hep olumlu şeyler anlatılıyor. Ona rağmen bi ürküntü geliyor bana doğumla ilgili. Akışına bıraktım zaten inşallah kolayca atlatırız![]()
Başlamayan varKızlar birde birşey sormak istiyorum, eksikleriniz bitti mi? Yani ben asla biteceğini düşünemiyorum da. Odasının sadece şifonyeri kaldı. Birde bu ay minik olan şeyleri aldım, tarağıydı, emziğiydi, beziydi gibi. Bitiren varmı aramız da
Yaa kıyamam. İnşallah çok kolay olur her şey. Ve güzelSanırım çocukluk travması ya. Annem ebe olduğu için küçükken hastanelere çok girip çıktım. Hep çığlıklar ve eski hastanelerin kokusu var aklımda doğum deyince. Aslında doğum yapanlar o kadar korkutucu olmadığını söylüyor ama çocukluk anıları silinmiyor insanın. Etrafımda hep olumlu şeyler anlatılıyor. Ona rağmen bi ürküntü geliyor bana doğumla ilgili. Akışına bıraktım zaten inşallah kolayca atlatırız![]()
Sen de nane molla birisin yaniBen normal dogumu çok istiyorum ama epiduralsiz hayal bile edemiyorum panikli mizmiz ve miyminti biriyim acı esigimde düşük o yüzden eğer mesai saatleri içinde olmazsa sancım direkt özele gidicem maalesef![]()
İçim rahatladı valla insan korkuyor ya ya.İlk hamileligimde bir kaç kez olmuştu senin gibi çok korkmuştum, dahası WC ye gittiğimde devamı geliyordu ve ben tutamiyordum. Hani idraririni durdurabilirsin ya ben durduramamistim çok korkmuştum. Koşa koşa doktora, suyum normalmiş, kağıtta koydular o da normal, sonra doktorum demişti pelvik kasların hamilelikte böyle kontrolun dışına çıkabilir ara ara diye. Son aylarda oluyor demişti.
Merhaba canım iyi olmana çok sevindim uzun zaman ses çıkmayınca merak etmiştim bende. Hepimiz iyiyiz çok şükür bebişlerde iyilerMerhaba canım iyiyim çok şükür herşey yolunda hayat koşturmacası siteye hiç vakit ayıramadım neler oldu bilmiyorum umarım herkes de iyidir. Aklıma geliyordu bugünlerde girmek topiğe hastane çantaları hazırlanmaya başlar artık beraber çantalarımızı yapalım birkaç haftaya, hazır olan var mı bilmiyorum belki de hazırladınız:)
Benim iki üç parça bişey kaldı terlik, serum fizyolojik, ve pijama. Geri kalanları aldım tamamladım canım bir hafta içinde hepsini internetten sipariş verdim liste yaparsan tamamlaması kolay olur. Tek sıkıntı kartım patladıKızlar birde birşey sormak istiyorum, eksikleriniz bitti mi? Yani ben asla biteceğini düşünemiyorum da. Odasının sadece şifonyeri kaldı. Birde bu ay minik olan şeyleri aldım, tarağıydı, emziğiydi, beziydi gibi. Bitiren varmı aramız da
Bende çok yazamasam da girip okuyorum arada kızlar, kendimi hatırlatayım dedim![]()
Kizlar yazin arada eminim sizin de bize katacaginiz cok sey vardirBen de pek bilgi sahibi olmadığım için çoğunlukla okumaya giriyorum. Çok çok faydası oluyor burada yazılanların. İyi ki varsınız![]()