- 25 Eylül 2018
- 1.219
- 2.009
- 133
- 35
Amin amin inşallahÇok sevindim canım maşaallahdarısı bize inşaallah bizimde plesantalar yukarı yerleşir bir sonraki kontrole kadar.
Sağlıkla kucaklarımıza almamız duasıyla.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin inşallahÇok sevindim canım maşaallahdarısı bize inşaallah bizimde plesantalar yukarı yerleşir bir sonraki kontrole kadar.
Sağlıkla kucaklarımıza almamız duasıyla.
![]()
Amin aminAmin amin inşallahhepimiz çatır çatır doğuralım
![]()
Epidural normal mi varAmin amininsan sabırsızlanıyor ama vaktinde sağlıkla gelsinler
benim ilk doğumum epidural normal inşaallah bunuda plesantaya takılmazsam normal olsun isterim. Ben hiç zorlanmadım epidural normal doğumda.
Evet canım prenses doğum dedikleri epiduralli normal doğum hiç hissetmiyorsun gibi bir şey sancılarıEpidural normal mi varo sadece sezeryanda olmuyor mu
takılmazsın takılmazsın inanıyorum ben
![]()
Dozu bilmem ama ben de demiri tok karnına içiyorum, bulantı yapabilir tok iç dedi doktorum. Aklına cok takılırsa ASM de kan sayımı ve demir degerine baktirabilirsin.Arkadaşlar aklıma takılan bir durum var. Doktorum demir ilacını günde 2 doz olarak verdi ve eczacı tok karnına da içebilirsin dedi ben de yemeklerden 2 3 saat sonra içiyorum. Aç karnına içmediğim için faydası düşer mi sizce ve 2 doz fazla mı? Kontrole daha 10 gün var
Cok sevindim, plesanta çok nadir durumlar dışında genelde yukarı çıkıyor ama açıklığın kapanması çok önemliydi, gözün aydınKızlar şimdi geldim doktordan şükür plasentam yukarı yerleşmiş açılmam küçülmüş risk ortadan kalkmışdetaylıya girdim ama daha minnak olduğu için tam detaylı bakamadım diyor 2 hafta sonra tekrar gidicem
çok şükür herşey yolunda
dualarınız için teşekkür ederim
![]()
Ben de epidural normal olacağım Allah nasip ederse, görüşlerini alabilir miyimAmin amininsan sabırsızlanıyor ama vaktinde sağlıkla gelsinler
benim ilk doğumum epidural normal inşaallah bunuda plesantaya takılmazsam normal olsun isterim. Ben hiç zorlanmadım epidural normal doğumda.
Aa 20 haftalık için küçük mu dedi doktor detaylı ultrasona? Ben de haftaya 20 olucam haftaya giderim diyordum o zaman 21 veya 22 yi mi beklesem20 haftalığım tatlım![]()
Yaa çok tatlısınİnşallah canımdua ediyorum her gece zaten gruptakiler için senin için ekstra edicem
![]()
Tavsiye ediyorum kesinlikle ben başta kabul etmemiştim yapabilirim sanmıştım ama sancılarım sıklaştıkça 7cm açılmadan sonra sancım artınca başladım hemen bana epidural yapın demeye doktora yaptılar hemen anında rahatladım ondan sonrasını sancıların sadece %30luk kısmını hissediyorsun o da ıkınma için falan sanırım tamamen gitmiyor ama o %70 oranında azalma acayip rahatlatmıştı hiç yok gibi bir şeydi sancım. Zaten epidural iğneden üç saat sonrada 10cm açılmam olunca girdim doğuma hemen kolaylıkla oldu Allah’a şükür inşaallah hepimize sağlıklı kolay doğum nasip olsun.Ben de epidural normal olacağım Allah nasip ederse, görüşlerini alabilir miyim![]()
Al karşına konuş bence saygı çerçevesinde. Anneciğim de ben isme karar verdim başka isim koymak istemiyorum de. O da anlar zaten. O da bir ana. Zaten küserse de 3 gün sonra yine barışırsınız o torununu görmeden duramazOnun dediğini koyacağım manasında demiyorum kırmak istemiyorum diye. Kırmadan nasıl reddederim diyorum. Zaten kesinlikle koymayacağım![]()
Merhaba. Detaylı için nasıl randevu aldın ve ne kadar ücret ödedin? Ben de araştırıyorum daS Sariucurtma canım bugün cerrahpaşaya gittim detaylı için. Ali hoca gayet iyiydi ya bence, sadece o da değil tüm çalışanlar ilgili güler yüzlüydü benim çok hoşuma gitti hastane, doğumu sordum Ali hocaya bu aydan sonra açılıcak dedi doğumhane. Eşim de beğendi hastaneyi doğumu orda düşünmeye başladık Allah nasip ederse, bilmiyorum ya ilgileri çok hoştu
Bunu sorcam doktoruma bi daha gittiğimdeEvet canım prenses doğum dedikleri epiduralli normal doğum hiç hissetmiyorsun gibi bir şey sancıları
Çok sağol kuşumCok sevindim, plesanta çok nadir durumlar dışında genelde yukarı çıkıyor ama açıklığın kapanması çok önemliydi, gözün aydın
Ben 18+5im canım. Ayakta çok durunca benim de ağrıyor. Umarım normaldir. Cuma kontrolüm var bebeğim kaç gram oldu merak ediyorumKızlar bel ağrısı yaşayanınız var mı benim şu an 17+5 biraz iş yapsam ayakta dursam hemen bel ağrım oluyor.
Niyeyse Rasim Efe diyesim geldiKızlar selam herkese umarım her şey yolundadır bebişlerinizde ve sizde. Malum bizde isim arayışına girdik birinci ismi Rasim olacak yanına ikinci isim öneriniz var mıdır![]()
Bana detaylı için 22+6 ya gün verdilerAa 20 haftalık için küçük mu dedi doktor detaylı ultrasona? Ben de haftaya 20 olucam haftaya giderim diyordum o zaman 21 veya 22 yi mi beklesem
Oğlumun adı Ömer, gerçekten çok zeki maşallah,sıcakkanlıdir miniğimBen Ömer ismini çok seviyorum
Ömerler ağır başlı zeki olur havası veriyor bana![]()
Maşallah, Allah bana da nasip etsin bu şekildeTavsiye ediyorum kesinlikle ben başta kabul etmemiştim yapabilirim sanmıştım ama sancılarım sıklaştıkça 7cm açılmadan sonra sancım artınca başladım hemen bana epidural yapın demeye doktora yaptılar hemen anında rahatladım ondan sonrasını sancıların sadece %30luk kısmını hissediyorsun o da ıkınma için falan sanırım tamamen gitmiyor ama o %70 oranında azalma acayip rahatlatmıştı hiç yok gibi bir şeydi sancım. Zaten epidural iğneden üç saat sonrada 10cm açılmam olunca girdim doğuma hemen kolaylıkla oldu Allah’a şükür inşaallah hepimize sağlıklı kolay doğum nasip olsun.![]()
Zamanı gelsin, bakayım olaylar nasıl gelişiyor ona göre bir tepki veririmAl karşına konuş bence saygı çerçevesinde. Anneciğim de ben isme karar verdim başka isim koymak istemiyorum de. O da anlar zaten. O da bir ana. Zaten küserse de 3 gün sonra yine barışırsınız o torununu görmeden duramazDediğin şeyi ben de duydum. Birinin ismini koyarsan hele ki amca dede huyu suyu hayatı onunkiyle nerdeyse aynı oluyormuş. Amcam kızına babannemin adını koydu babannemin burnundan düşmüş gibi bildiğin.