2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Benim karnıma değil de kasıklarima bazen bir iki saniyelik batma giriyor canım ama bence normaldir rahim ve Bebek büyüdüğü için
Batma çok sık oluyor onda sorun yok alışkınım da aniden nefesimi kesecek şekilde kramp giriyor sanki rahmi tutan bağlar aniden gerilmiş gibi. İlk haftalar hapsirinca oluyordu ama şimdi sağimdan soluma dönerken bile oluyor

İlk trimester daha yoğun yaşıyordum bunu ama hala zaman zaman oluyor bana da. En son birkaç gün önce yaşadım
Evet ilk zamanlar oluyordu ama şimdi rahim buyudugunden herhalde daha şiddetli oluyor
Magnezyum ihtiyacım var sanırım. Kontrole gittiğimde doktoruma söyleyim

Benim çok şükür 1 de iyi ama tamamen bırakamıyorum, ya da bağımlılık mı yapıyor bu ilaç bilmiyorum.Doguma kadar kullanacağız herhalde 🥺 Bulantıdan çok ekşimeyi hissediyorum bende
Ekşimeyi 6 aydan sonra bir gör. Bebek yukarı çıktıkça mideye baskı yapıyor ve sürekli ekşime oluyordu ilkimde. Doğurduğum günün ertesi hiçbir şeyim kalmamıştı. Bulantın azalırsa yarıma indirip dene. Ama bulantın varsa bence kurtarıcımız tamamen bitene kadar kallanacağız mecbur.

Benim çok şükür 1 de iyi ama tamamen bırakamıyorum, ya da bağımlılık mı yapıyor bu ilaç bilmiyorum.Doguma kadar kullanacağız herhalde 🥺 Bulantıdan çok ekşimeyi hissediyorum bende
Ben de onu düşündüm acaba bünye mi alışıyor. Düzenli kullanıp sonra bırakıp bulantıları tamamen geçen var mı acaba. Varsa aydinlatsa bizi de
Ben bir kez aldım prilam ama işe yaramıyor diye bı daha içmedim, bu hamileliğimde gözümü acamamistim bulantılardan. 14. Haftada baya azaldi, tamamen bitti diyemiyorum yemek sonraları bı tuhaf oluyorum yine ama hayatımı etkilemiyor. İlacı alanlardan hep bırakamadım bulantım devam ediyor diye okudum

Ben de onu düşündüm acaba bünye mi alışıyor. Düzenli kullanıp sonra bırakıp bulantıları tamamen geçen var mı acaba. Varsa aydinlatsa bizi de
Ben bir kez aldım prilam ama işe yaramıyor diye bı daha içmedim, bu hamileliğimde gözümü acamamistim bulantılardan. 14. Haftada baya azaldi, tamamen bitti diyemiyorum yemek sonraları bı tuhaf oluyorum yine ama hayatımı etkilemiyor. İlacı alanlardan hep bırakamadım bulantım devam ediyor diye okudum
Canım benim 5+3 den beri şiddetli başlayan bulantılarım vardı 6.haftamda hastanelik oldum tansiyon ve bulantıdan hatta prilam yazdılar ona rağmen iki tanede içsem hep kusmuştum herfün bir kerede olsa ilacı almadığım gün bütün gün şımarıyordum 14.haftamda bırakmayı denedim baktım hala devam ediyor yine ilaç içtim 16+2 de yine bırakayım dedim içmedim bulantım devam etti ama sadece öğürme olarak geliyordu baktım zorlamadı koşturmadı tekrar almadım şu an 17+5im birkaç öğün yediğim birşey dokunursa bulanıyor ama kusturmuyor bu hafta baya azalmış onu farkettim artık devam etmiyorum ilaca. Yani bende bağımlılık yapmadı.

Kızlar ağzında acı ekşimsi tat olan var mı?6.haftadan beri vardı 2 haftadır gitmişti ne güzel iki akşamdır yine başladı ya , psikolojimi çok bozuyor 🙄Bu arada prilamı 1 e düşürmüştüm 2 haftadır geçen gece almayım dedim ama mahvoldum dün mecbur yine aldım, benim böyle gidecek herhalde 🥺
Bende bırakamadım hergün içiyorum günde bir tane içebilirsin dedi doktorum fazlasını içinde folikasit olduğu için içme dedi bilgin olsun canım 🙏

İnşallah inşallah 🙈 demir hapını n’aptınız ben içemedim çok kusturdu bugün damardan aldım mis gibi sıkıntısız 😎
Tok karnına içersem sıkıntı yok ama aç içtiğimde çok bulandırıyor 🥺Ne güzel damardan ya 😌 Aslında gece 2 saat önceden yeyip içmeyi kesip yatmadan da alınabilirmış.Ben 2 gündür kullanmadım yarın tekrar başlayacağım

Ben 20 haftalığım bugün gittim minik olduğu için 2 hafta sonra tekrar gel daha net görürüm dedi bide uyandıramadık bacaklarını falan açmadı hiç onun için demiştir geç olması daha iyi bence daha net oluşmuş oluyor herşey 🙏
Ben de çok sabırsızlanıyorum 20 eylüle çok var daha. Ama dediğin gibiyse bilerek o tarihe vermişler. Ben de yer yok diye beni çok ileri tarihe verdiler sanıyorum 🙈

Tok karnına içersem sıkıntı yok ama aç içtiğimde çok bulandırıyor 🥺Ne güzel damardan ya 😌 Aslında gece 2 saat önceden yeyip içmeyi kesip yatmadan da alınabilirmış.Ben 2 gündür kullanmadım yarın tekrar başlayacağım
Ben o şekilde gece yatmadan içiyorum bulantı yapmıyor ferrum fort kullanıyorum daha önce ferro sanol kullanıyordum onu nasıl içersem içeyim aşırı bulantı yapıyordu. Birde demir hapları kabızlık sorunu yapıyor ya genel anlamda, magnezyum kullanmaya başladıgımdan beri o sorunda ortadan kalktı ikisi birbirini dengeliyor sanırım

Kızlar ağzında acı ekşimsi tat olan var mı?6.haftadan beri vardı 2 haftadır gitmişti ne güzel iki akşamdır yine başladı ya , psikolojimi çok bozuyor 🙄Bu arada prilamı 1 e düşürmüştüm 2 haftadır geçen gece almayım dedim ama mahvoldum dün mecbur yine aldım, benim böyle gidecek herhalde 🥺
Benim 3 haftadir falan yoktu
3 gundur yine ögürmeler basladi agzimda eksime midemde yanma
Naneli seker kurtariyor bazen 😒

Ben o şekilde gece yatmadan içiyorum bulantı yapmıyor ferrum fort kullanıyorum daha önce ferro sanol kullanıyordum onu nasıl içersem içeyim aşırı bulantı yapıyordu. Birde demir hapları kabızlık sorunu yapıyor ya genel anlamda, magnezyum kullanmaya başladıgımdan beri o sorunda ortadan kalktı ikisi birbirini dengeliyor sanırım
Magnezyum kullanmıyorum şimdilik ama bende bu kabızlık yapıyor sonra ishale çeviriyor.Yalniz bende gynotardyferon kullanıyorum, içinde folik asit var multivitamin içinde de folik asit var fazla gelmez mi acaba?Bu kutu bitince değiştireceğim artık

Back
X