- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Ayy bende ekşi yiye yiyee hakkı çıkarcam valla :))Genelde erkek anneleri daha rahat geciriyor diye biliyorum ama hormonlarla alakali sanirim:) mesela ben hep eksi yiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bende ekşi yiye yiyee hakkı çıkarcam valla :))Genelde erkek anneleri daha rahat geciriyor diye biliyorum ama hormonlarla alakali sanirim:) mesela ben hep eksi yiyorum![]()
Ben ilk basta cok eksi yiyordum tatli asigi olmama ragmen aklima bile gelmiyorduAyy bende ekşi yiye yiyee hakkı çıkarcam valla :))
evett bende normalde cok tatlı severım ama 2 ay hıc yıyemedım,Ben ilk basta cok eksi yiyordum tatli asigi olmama ragmen aklima bile gelmiyordu
Sonra bi anda eksiden tiksindim tuzlu acili falan yemeye basladim tursu gormeye tahammulum bile yoktu
Su 2 3 haftadir tekrar eksiye sardim degisik bi durum :))
Benim cikolatadan tiksinip oglu olan bi arkadasim var :) cocuk dogdu yillar gecti kiz hala cikolatadan tiksiniyor :) ama bu cinsiyet durumlari tamamen supriz yaevett bende normalde cok tatlı severım ama 2 ay hıc yıyemedım,
yenı yenı yıyorum, ama ekşiden vazgeçemıyorum :))
yaa ben o hurafelere hiç inanmıyorum çünkü en basit örneği benim :))Benim cikolatadan tiksinip oglu olan bi arkadasim var :) cocuk dogdu yillar gecti kiz hala cikolatadan tiksiniyor :) ama bu cinsiyet durumlari tamamen supriz ya
Bende biraz vardı 16+5 im doktorum kalsiyum takviyesi vardı kesildi daha doğrusu iğne gibi batma olmuştu belime siz kullanıyor musunuz kalsiyum?Kızlar bel ağrısı yaşayanınız var mı benim şu an 17+5 biraz iş yapsam ayakta dursam hemen bel ağrım oluyor.
He kesinlesti mi cinsiyeti :)yaa ben o hurafelere hiç inanmıyorum çünkü en basit örneği benim :))
çin takvımı,nub, vs vs herkes kız dedi :)
ve oğlum olacak![]()
![]()
![]()
evet canımmm,He kesinlesti mi cinsiyeti :)
Allah hayirli saglikli bi yasam nasip etsin inşallah![]()
Kalsiyum için bayanlar baya azaltıyor bence doktorum bana kalsiyum takviyesi yazdı belime iğne gibi batıyordu geçti içinceBen 18+5im canım. Ayakta çok durunca benim de ağrıyor. Umarım normaldir. Cuma kontrolüm var bebeğim kaç gram oldu merak ediyorum![]()
16+6 dayım hala gece 2 tane prilam içiyorum ne zaman geçecek bu bulantılar kusmalarKızlar ağzında acı ekşimsi tat olan var mı?6.haftadan beri vardı 2 haftadır gitmişti ne güzel iki akşamdır yine başladı ya , psikolojimi çok bozuyorBu arada prilamı 1 e düşürmüştüm 2 haftadır geçen gece almayım dedim ama mahvoldum dün mecbur yine aldım, benim böyle gidecek herhalde
![]()
Benim 170lerdeydi ilk haftalar, oğlum oluyorMerhaba kalp atışlarına göre cinsiyet belli oluyormuş, 140 altı erkek, 140 üzeri kız diyorlar. Doğru mu![]()
Benim erkek ama 8.haftadan beri dehşet bulantı kusma ne ararasan varGenelde erkek anneleri daha rahat geciriyor diye biliyorum ama hormonlarla alakali sanirim:) mesela ben hep eksi yiyorum![]()
Merhaba, 9.haftada 140 üzeriydi ve erkekMerhaba kalp atışlarına göre cinsiyet belli oluyormuş, 140 altı erkek, 140 üzeri kız diyorlar. Doğru mu![]()
Allah yardimcin olsun ben birkac kere kustum ama hep ögürdüm o bile bana fazla geldiBenim erkek ama 8.haftadan beri dehşet bulantı kusma ne ararasan var![]()
Azarlayarak mi soyledi?kızlar selam, geçen hafta kontrolum vardı. Bugün de hem takvilyelerim bittiği için onları yazdırayım hemde 9 yaşındaki kardeşim bende kalıyor ptesi gidecek, bebeği görelim beraber diye bi heves druma gittik. Dr şikayetin mi var noldu diye sordu, bende hayır hem bebeği görmeye hem ilaçlarımı yazdırmaya gelmiştik dedim. Bebeğe bakamam ama zaten geçen hafta detaylıda yoruldu filan dedi ve bakmadı, 3 hafta sonra kontrole gelirsin dedi. O kadar üzüldüm ve şok oldumki.. Resmen ağlamak üzereydim, çıktık. Kardeşim bile diyoki 'bence patronuna kızmış o abla sana değil üzülme'. Ki zırt pırt giden biri de değilim. Sadece 1 kere gitmiştim o da içim huzursuz olduğu için o kadar.
Azarlayarak mi soyledi?
Normal soylediyse bence sorun yok
Detaylida uzun sure ultrasona maruz kaldigi icin bir daha bakmayalim demis olabilir
Bebegi ultrason fotolarindan da gosterebilirsin :)
Bir de takviyeleri devlet karsiliyor mu, yazdiriyorum demissin de![]()
Aa çok üzüldüm , yani oraya kadar gitmişsiniz usg den hemen baksa ne olacak ki , benim de kayıp öykülerimden dolayı ekstra kaygılıyım bu gebeliğimde geçen doktoruma gittiğimde bahsettim başa çıkamıyorum bazen kaygılarımla ve bebeği görmek istiyorum dedim o da ne zaman istersen gel biz sana bebeğini gösteririz dedi strese girmenden iyidir dedikızlar selam, geçen hafta kontrolum vardı. Bugün de hem takvilyelerim bittiği için onları yazdırayım hemde 9 yaşındaki kardeşim bende kalıyor ptesi gidecek, bebeği görelim beraber diye bi heves druma gittik. Dr şikayetin mi var noldu diye sordu, bende hayır hem bebeği görmeye hem ilaçlarımı yazdırmaya gelmiştik dedim. Bebeğe bakamam ama zaten geçen hafta detaylıda yoruldu filan dedi ve bakmadı, 3 hafta sonra kontrole gelirsin dedi. O kadar üzüldüm ve şok oldumki.. Resmen ağlamak üzereydim, çıktık. Kardeşim bile diyoki 'bence patronuna kızmış o abla sana değil üzülme'. Ki zırt pırt giden biri de değilim. Sadece 1 kere gitmiştim o da içim huzursuz olduğu için o kadar.
Biraz kızmış gibiydi ya da ben öyle anladım.. devit 3 magnezyum ve ferro sanık kullanıyorum, bitmişti tekrar yazdıAzarlayarak mi soyledi?
Normal soylediyse bence sorun yok
Detaylida uzun sure ultrasona maruz kaldigi icin bir daha bakmayalim demis olabilir
Bebegi ultrason fotolarindan da gosterebilirsin :)
Bir de takviyeleri devlet karsiliyor mu, yazdiriyorum demissin de![]()