2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Aa çok üzüldüm , yani oraya kadar gitmişsiniz usg den hemen baksa ne olacak ki , benim de kayıp öykülerimden dolayı ekstra kaygılıyım bu gebeliğimde geçen doktoruma gittiğimde bahsettim başa çıkamıyorum bazen kaygılarımla ve bebeği görmek istiyorum dedim o da ne zaman istersen gel biz sana bebeğini gösteririz dedi strese girmenden iyidir dedi 🤷🏻‍♀️ benim doktorum tüp bebek doktorum ve eksta yoğun bi doktor olmasına rağmen , valla halden anlayan doktor bi başka oluyor ☺️
Evet ve benimde bir kaybım var, bizzat kürtajımı da Kendisi yaptı ama, anlamadım. Sanırım keyfi bir durum olduğu için böyle yaptı bu kez.. Acaba evet ağrım var desem bakacak mıydı da ne gerek var yahu 😅

Biraz kızmış gibiydi ya da ben öyle anladım.. devit 3 magnezyum ve ferro sanık kullanıyorum, bitmişti tekrar yazdı
Konusma tarzi onemli sahsen
Bilemedim 🤷‍♀️
Belli bi sureden sonra kalp atisini da fazla dinlemek zararli diye biliyorum
30 40 dk ultrasondan sonra bi daha bakmayalim demesini mantikli buldum ben
Ama kizgin konusmasi hatali elbette
Kime kizarsa kizsin senle alakasi yok ve hastasisin yani

kızlar selam, geçen hafta kontrolum vardı. Bugün de hem takvilyelerim bittiği için onları yazdırayım hemde 9 yaşındaki kardeşim bende kalıyor ptesi gidecek, bebeği görelim beraber diye bi heves druma gittik. Dr şikayetin mi var noldu diye sordu, bende hayır hem bebeği görmeye hem ilaçlarımı yazdırmaya gelmiştik dedim. Bebeğe bakamam ama zaten geçen hafta detaylıda yoruldu filan dedi ve bakmadı, 3 hafta sonra kontrole gelirsin dedi. O kadar üzüldüm ve şok oldumki.. Resmen ağlamak üzereydim, çıktık. Kardeşim bile diyoki 'bence patronuna kızmış o abla sana değil üzülme'. Ki zırt pırt giden biri de değilim. Sadece 1 kere gitmiştim o da içim huzursuz olduğu için o kadar.
Çok saçma 🤦🏼‍♀️ Ben olsam ben de sinir olurdum, para verip gidiyorsun bakamam diyor ben yaşamadığım halde sinir oldum bak. Ki merak edip gidiyoruz öyle şey mi olur ne cins insanlar var 🤦🏼‍♀️ Zararlı olsa bizim doktorlarımız da bakmaz. 10 günde bir doktordayım ilk kez bu defa gitmeyip detaylıya kadar beklicem.

Çok saçma 🤦🏼‍♀️ Ben olsam ben de sinir olurdum, para verip gidiyorsun bakamam diyor ben yaşamadığım halde sinir oldum bak. Ki merak edip gidiyoruz öyle şey mi olur ne cins insanlar var 🤦🏼‍♀️ Zararlı olsa bizim doktorlarımız da bakmaz. 10 günde bir doktordayım ilk kez bu defa gitmeyip detaylıya kadar beklicem.
Forumda görüyordum hem devlet hem özel takipli olan gebeleri, çoğunun sebebi görmek istemek. Çok çok hak verdim, demekki ben görmek istediğimde gönül rahatlığıyla gidemeyeceğim artık🙄, en korktuğum şeydir drdan azar işitmek😅neyse ilk defa böyle yaptığı için kendi içimde affediyorum daha fazla üzülüp sinirlenip bu saatten sonra Dr aramayayım🙈😅

kızlar selam, geçen hafta kontrolum vardı. Bugün de hem takvilyelerim bittiği için onları yazdırayım hemde 9 yaşındaki kardeşim bende kalıyor ptesi gidecek, bebeği görelim beraber diye bi heves druma gittik. Dr şikayetin mi var noldu diye sordu, bende hayır hem bebeği görmeye hem ilaçlarımı yazdırmaya gelmiştik dedim. Bebeğe bakamam ama zaten geçen hafta detaylıda yoruldu filan dedi ve bakmadı, 3 hafta sonra kontrole gelirsin dedi. O kadar üzüldüm ve şok oldumki.. Resmen ağlamak üzereydim, çıktık. Kardeşim bile diyoki 'bence patronuna kızmış o abla sana değil üzülme'. Ki zırt pırt giden biri de değilim. Sadece 1 kere gitmiştim o da içim huzursuz olduğu için o kadar.
Canim ne kadar zararsiz densede ultrasona mumkun oldugunca az girmek gerektigini dusunuyorum gecen hafta detaylin olmus oda uzun suren bisey sonucta uzulme hic ultrason konusunda farkli dusunen cok doktorlar var aslinda doktorun iyiligini dusunmus bebegin bence boyle dusun olumlu bak kendini uzme bebek uzulur

Tok karnına içersem sıkıntı yok ama aç içtiğimde çok bulandırıyor 🥺Ne güzel damardan ya 😌 Aslında gece 2 saat önceden yeyip içmeyi kesip yatmadan da alınabilirmış.Ben 2 gündür kullanmadım yarın tekrar başlayacağım
Ben onuda denedim emin ol sabaha kaldığı yerden devam ediyor 😂😂🙈 inşallah sende olmaz 🙅‍♀️

Ben de çok sabırsızlanıyorum 20 eylüle çok var daha. Ama dediğin gibiyse bilerek o tarihe vermişler. Ben de yer yok diye beni çok ileri tarihe verdiler sanıyorum 🙈
Kıyamam benimde çocuğum büyümemiş küçük mü kalmış diye içim içimi yedi sonra annem sorsana doktora dedi sordum daha net bilgi almamız için diyince rahatladım bide aç gitmeyin ben açıkmıştım kızıkanın eli hep ağzında bide uzun uzun parmakları minnak suratını kapattı yüzünüde göremedim 😂😂🙈

Ayrıca süt ve süt ürünleri ve kafein tükettiğinizde arasından 2 saat geçmesi gerekiyormuş yoksa demir ilacının etkisi kayboluyormuş 🙏
benim Normalde de ferritin değerim çok düşük, şimdi hamilelikte iyice düşmüştür düzenli kullanmam gerekiyor hem kendim hem bebiş için.

Forumda görüyordum hem devlet hem özel takipli olan gebeleri, çoğunun sebebi görmek istemek. Çok çok hak verdim, demekki ben görmek istediğimde gönül rahatlığıyla gidemeyeceğim artık🙄, en korktuğum şeydir drdan azar işitmek😅neyse ilk defa böyle yaptığı için kendi içimde affediyorum daha fazla üzülüp sinirlenip bu saatten sonra Dr aramayayım🙈😅
Aynen kuzum görmek için gidiyoruz. Ben son 1.5. aydır hiç şikayetim olmadan gittim. Haftasonu tatile gidicez, tatil öncesi de gelim mi diye sorduğumda gerek yok ama görmek istiyorsan için rahat etmiyorsa gel dedi bana. Benim de tüp bebek doktorum hiç doktor değiştirmedim, biraz pinpirikli olduğumu biliyor her gittiğimde 10 dk ultrasonda gösterir anlatır, sormak istediğin bir şey var mı der. İstediğinde gel diye o kapıyı açık bırakıyor. Doktorun azarlamaya hakkı yok ya bir anneyi 😣😒 Umarım günlük bir şeydir 🙏

Bunu ben de merak ediyorum acı esigim 0 bile değil :KK43:
2 cm açılmada bile acı hissedenler oluyor sanırım :( doğum sancısı çok tuhaf bi şey ama, dayanılmayacak sanıyorsun sonra pıt diye kesiliyor o ara gülüp konuşuyorsun gayet normal, sonra yine :D ama epidurali doğru zamanda doğru şekilde yaparlarsa sıkıntı çeken görmedim hiç.
Karnina kramp giren var mı, öyle sancı vs değil baya rahmime kram giriyor bazen ani hareketlerde. Bı kaç saniye hareket edemiyorum canım çok yanıyor.

Evet ilk zamanlar oluyordu ama şimdi rahim buyudugunden herhalde daha şiddetli oluyor
Magnezyum ihtiyacım var sanırım. Kontrole gittiğimde doktoruma söyleyim
Benim karnıma, kasık-bacak arası bir yere ve ara ara da vajinama giriyor. magnezyuma başladım geçen hafta, hemen iyiye gitti. Bu ara unutuyorum çok yoğun geçiyor günler, 2 gün içmedim, gece uykumdan uyandım karnıma giren krampla. Sanırım başlayınca da aksatmamak lazım.

Bir de doktorum ilk gebeliğimde her gün yarım çay bardağı tuzsuz kabak çekirdeği tüket demişti magnezyum için. Sanırım o zaman daha çoktu kramplarım.

2 cm açılmada bile acı hissedenler oluyor sanırım :KK43: doğum sancısı çok tuhaf bi şey ama, dayanılmayacak sanıyorsun sonra pıt diye kesiliyor o ara gülüp konuşuyorsun gayet normal, sonra yine :KK70: ama epidurali doğru zamanda doğru şekilde yaparlarsa sıkıntı çeken görmedim hiç.

Benim karnıma, kasık-bacak arası bir yere ve ara ara da vajinama giriyor. magnezyuma başladım geçen hafta, hemen iyiye gitti. Bu ara unutuyorum çok yoğun geçiyor günler, 2 gün içmedim, gece uykumdan uyandım karnıma giren krampla. Sanırım başlayınca da aksatmamak lazım.

Bir de doktorum ilk gebeliğimde her gün yarım çay bardağı tuzsuz kabak çekirdeği tüket demişti magnezyum için. Sanırım o zaman daha çoktu kramplarım.
Ayaktayken vajenin üst kısmı da agriyor. Doktorun tahlil yapip mi verdi magnezyumu. Bana 20. Haftanın sonunda gel detayli için dedi. Daha 2 haftadan fazla var. Kendim alıp kullansam sorun olur mu acaba. Bı de hamileler için hangi magnezyum uygun. İlk hamileliğimde de bacak kramplarim için vermişti ama hangisini kullanmıştım unuttum. Her magnezyum hamilelere uygun değil diye biliyorum. Kafama göre almaya da cesaret edemem, hangisini kullaniyorsun

Ayaktayken vajenin üst kısmı da agriyor. Doktorun tahlil yapip mi verdi magnezyumu. Bana 20. Haftanın sonunda gel detayli için dedi. Daha 2 haftadan fazla var. Kendim alıp kullansam sorun olur mu acaba. Bı de hamileler için hangi magnezyum uygun. İlk hamileliğimde de bacak kramplarim için vermişti ama hangisini kullanmıştım unuttum. Her magnezyum hamilelere uygun değil diye biliyorum. Kafama göre almaya da cesaret edemem, hangisini kullaniyorsun
Magnorm 365 mg yazdı bana. Tahlil veriyorum her ay ama magnezyumu şikayetimi söyleyince yazdı direkt. Eczacı da yönlendirebilir beklemeyeyim dersen. Daha varmış ya 2 hafta az değil bu kramplarla yaşamak için.

Hem bu grupta olup hemde aralık annelerinde paylaşımda bulunduğumuz için rahatsız olanlar varmış 😄😄😄😄ya ne kadar işsizsiniz. KARNINDA BEBEK TAŞIYAN BİR ANNENİN BU KADAR ART NİYETLİ OLABİLMESİNİ AKLIM ALMIYOR. Ne zararı var arkadaşım orda adımın yazıyor olmasının sana. Senin Ocak annesi olabileceğinin bir garantisi var mı? Allah hepimizin çocuklarını sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin o ayrı. Ancak burası Babanın forumumu ? İstediğim başlığa cevap yazarım. Kimsede karışamaz. Ama bu kadar kötü niyetli olmana üzüldüm gerçekten. Bu süreçte insan arınabilmeli, en azından bir cana can verilen bu süreçte uğraştığın şey ben , Sohrab Sohrab ve sheilata sheilata olmamalıydı 😇😇😇 fazla gündemsiz bir hayat.

Magnorm 365 mg yazdı bana. Tahlil veriyorum her ay ama magnezyumu şikayetimi söyleyince yazdı direkt. Eczacı da yönlendirebilir beklemeyeyim dersen. Daha varmış ya 2 hafta az değil bu kramplarla yaşamak için.
İlk hamileliğimde ben de magnorm kullanmıştım galiba ismi çok tanıdık geldi. Başlasam iyi olacak

Allah yardimcin olsun ben birkac kere kustum ama hep ögürdüm o bile bana fazla geldi
Mide eksimesi vs hayattan soguttu
Mumkun oldugunca acik havada nefes egzersizi yap kusmamaya calis nane kokla ya da naneli seker
Kusma hissi gelince bunlar kurtariyor beni
Prilam kullaniyorum o şükür kusmayi engelledi ama engellemedigi zamanlarda olmuştu 🤭 çok teşekkür ederim şimdilik ilaçla gündüz normalim

Hem bu grupta olup hemde aralık annelerinde paylaşımda bulunduğumuz için rahatsız olanlar varmış 😄😄😄😄ya ne kadar işsizsiniz. KARNINDA BEBEK TAŞIYAN BİR ANNENİN BU KADAR ART NİYETLİ OLABİLMESİNİ AKLIM ALMIYOR. Ne zararı var arkadaşım orda adımın yazıyor olmasının sana. Senin Ocak annesi olabileceğinin bir garantisi var mı? Allah hepimizin çocuklarını sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin o ayrı. Ancak burası Babanın forumumu ? İstediğim başlığa cevap yazarım. Kimsede karışamaz. Ama bu kadar kötü niyetli olmana üzüldüm gerçekten. Bu süreçte insan arınabilmeli, en azından bir cana can verilen bu süreçte uğraştığın şey ben , Sohrab Sohrab ve sheilata sheilata olmamalıydı 😇😇😇 fazla gündemsiz bir hayat.
Ne kadar saygisizsin pes
Kimseye garezim yok benim
Evet belki cogumuz aralik annesi olucaz ama bu topikte kayitliyiz ve iletisimdeyiz dimi?
Sohrab o gunden sonra aralik grubuna gecmis ben onun icin birsey demedim, adini sildirmis buradan ve oraya yazmasi normal. Sizde oradan devam ediyorsaniz oraya dahil olabilirdiniz pekala.
Ugurluga yazdim bende buraya dahil olup oradan konusulabiliyor muyuz diye
O da bende farkindayim birkac kisi oraya yaziyor uyaricam oraya yazacaklarsa oraya isimlerini yazdirsinlar dedi konusma 2 mesajla bitti zaten. Kotu niyetli ya da art niyetli degilim. Kimse de umrumda degil burada aklimizdaki konulari danisiyoruz neticede. Mahalle uslubuyla yok babanin forumumu mu vs yazmak son derece cirkin. Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Bunun haricinde kotu soz sahibine aittir daha fazla polemige girmeyecegim. Kalbimi Allah biliyor klavye artisligi yapabilirsin istedigin kadar. Ben kimseye hakaret etmem. Allah büyük.

Ne kadar saygisizsin pes
Kimseye garezim yok benim
Evet belki cogumuz aralik annesi olucaz ama bu topikte kayitliyiz ve iletisimdeyiz dimi?
Sohrab o gunden sonra aralik grubuna gecmis ben onun icin birsey demedim, adini sildirmis buradan ve oraya yazmasi normal. Sizde oradan devam ediyorsaniz oraya dahil olabilirdiniz pekala.
Ugurluga yazdim bende buraya dahil olup oradan konusulabiliyor muyuz diye
O da bende farkindayim birkac kisi oraya yaziyor uyaricam oraya yazacaklarsa oraya isimlerini yazdirsinlar dedi konusma 2 mesajla bitti zaten. Kotu niyetli ya da art niyetli degilim. Kimse de umrumda degil burada aklimizdaki konulari danisiyoruz neticede. Mahalle uslubuyla yok babanin forumumu mu vs yazmak son derece cirkin. Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Bunun haricinde kotu soz sahibine aittir daha fazla polemige girmeyecegim. Kalbimi Allah biliyor klavye artisligi yapabilirsin istedigin kadar. Ben kimseye hakaret etmem. Allah büyük.
Kim kimi uyarıyor? benim yazdıklarımı hakaret olarak algılıyorsan eğer “mahalle üslubu” da aynı kapsamda değerlendirilir. Benim kalbimi de biliyor sıkıntı yok. Amacım polemik yaratmak değil zaten orda adımın yazmasından rahatsız olunması fazla değişik sadece. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.

Kim kimi uyarıyor? benim yazdıklarımı hakaret olarak algılıyorsan eğer “mahalle üslubu” da aynı kapsamda değerlendirilir. Benim kalbimi de biliyor sıkıntı yok. Amacım polemik yaratmak değil zaten orda adımın yazmasından rahatsız olunması fazla değişik sadece. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.
Canm Allah aşkına doğruyu söyle ben sizlere isim verdim mi veya herhangi bir ipucu

Back
X