Ay hemde nasıl. Elhamdülillah rabbime şükürler olsun. Senden de güzel haberler alalım inşallah. Senin kactaydi kontrolYaa çok sevindim güzel haberler alıcaksın demiştim
Minik prensesin hayırlı olsun canım
İçin daha rahattır artık bi rahatlama gelmiştir
Gün içinde bakıyorum 10-7 çıkıyor hepMutlaka tansiyonuna baktır tansiyona bağlı bir şeyse kontrol altına alıyorlar önemli burun kanaması
Tansiyon gayet iyi düşük diye dert etme. Başta benimde oyleydi şimdilerde 9 6 felan cikiyo. Burun kanaması oluk oluk değilse yani hafiften geliyorsa sikinti olmaz. Bazı gebelerde olurmuş. Gebelik uygulamasında geçtiğimiz haftalarda yaziyodu. Damarlar genisliyomuydu öyle bi sey ondan oluyomus. Kanama olduğunda bi şeyler yapın yaziyodu ama öyle çok zihnim bulanık ki hatirlayamadim.Gün içinde bakıyorum 10-7 çıkıyor hep
Kanın duru oldugundan oluyor oyle. Sen pihtilasma iynesi falan kuılanmiyorsun dimi?Ara ara burnum kanıyor sizde de oluyor mu öyle şırıl şırıl değil de sildikçe kan geliyor biraz
Yok kullanmıyorum canım , kan böyle silerken arada geliyor akan bir kan değil geceleri burnum tıkanıyor ondan da olabilirKanın duru oldugundan oluyor oyle. Sen pihtilasma iynesi falan kuılanmiyorsun dimi?
Ben pihtilasma var diye igne ve ilaç kullanıyorum doktorum burnundan kan gelirse korkma demisdi ilaçkarka durulaşıyor diye olur bazenYok kullanmıyorum canım , kan böyle silerken arada geliyor akan bir kan değil geceleri burnum tıkanıyor ondan da olabilir
Oskopar i göbeğe mi yapiyosun. Ben gebelik belli olduğu zamandan itibaren göbeğe iğneyi bıraktım. Bence sizde bırakın ya bacak üstünden yapın yada koldan eşinize yaptırın. Her iki bölge içinde tam yerini öğrenebilmek için eczacı veya sağlıkçılardan bilgi alabilirsiniz.Bide göbeğine iğne vuran kızlar sizdede morarma git gide sıkılaşıyormu artık yer bulamıyorum ve cok sert gobegimin kenarlari. Bebek buyudukcede parmagimin arasina almakta zorlaniyorum ve çok acıyor yabitmek bilmedi karnima elimle dokununca aciyor
Kaçla başlamıştın56 kilo olmuşumaşk kuşum büyüyorrr demek ki bakalım kaçla kapatıcaz bu serüveni
İnşallah canımAy hemde nasıl. Elhamdülillah rabbime şükürler olsun. Senden de güzel haberler alalım inşallah. Senin kactaydi kontrol
52 ile hamile kaldım 50’ye düştüm şimdi alıyorumKaçla başlamıştın
Ne güzel hadi bakalım bebeklere yarasın52 ile hamile kaldım 50’ye düştüm şimdi alıyorum
Yorganın bebeğin nefesini engelleme ihtimali olduğu için bu yıl kullanmayacağım ben yarım kundak ve uyku tulumu şeklinde dönüşümlü gideceğim o günün sıcaklığına göre. Evi iyi ısıtırız bu sene zaten mecbur diye düşünüyorum oda termometresi aldım bir de ona göre hareket ederim inşallahKızlar bebişlere yorgan kullanacak mısınız ilk doğduğundatecrübeliler bilgisi olanlar cevap verebilir mi? Kışın doğacaklar ev doğalgazlı ama gece yatırırken uyku tulumu mu giydirsem 2.5 tog olandan aldım bi tane ya da üstüne bişey örtmek gerekir mi?
Canım önceki gebeliğimde benimde burnum kanıyorduYok kullanmıyorum canım , kan böyle silerken arada geliyor akan bir kan değil geceleri burnum tıkanıyor ondan da olabilir
benim de hep öyle doktorum çok çok iyi diyorGün içinde bakıyorum 10-7 çıkıyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?