2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yaa çok sevindim güzel haberler alıcaksın demiştim
Minik prensesin hayırlı olsun canım
İçin daha rahattır artık bi rahatlama gelmiştir
Ay hemde nasıl. Elhamdülillah rabbime şükürler olsun. Senden de güzel haberler alalım inşallah. Senin kactaydi kontrol

Gün içinde bakıyorum 10-7 çıkıyor hep
Tansiyon gayet iyi düşük diye dert etme. Başta benimde oyleydi şimdilerde 9 6 felan cikiyo. Burun kanaması oluk oluk değilse yani hafiften geliyorsa sikinti olmaz. Bazı gebelerde olurmuş. Gebelik uygulamasında geçtiğimiz haftalarda yaziyodu. Damarlar genisliyomuydu öyle bi sey ondan oluyomus. Kanama olduğunda bi şeyler yapın yaziyodu ama öyle çok zihnim bulanık ki hatirlayamadim.

Bide göbeğine iğne vuran kızlar sizdede morarma git gide sıkılaşıyormu artık yer bulamıyorum ve cok sert gobegimin kenarlari. Bebek buyudukcede parmagimin arasina almakta zorlaniyorum ve çok acıyor ya bitmek bilmedi karnima elimle dokununca aciyor

Oskopar i göbeğe mi yapiyosun. Ben gebelik belli olduğu zamandan itibaren göbeğe iğneyi bıraktım. Bence sizde bırakın ya bacak üstünden yapın yada koldan eşinize yaptırın. Her iki bölge içinde tam yerini öğrenebilmek için eczacı veya sağlıkçılardan bilgi alabilirsiniz.

Ay hemde nasıl. Elhamdülillah rabbime şükürler olsun. Senden de güzel haberler alalım inşallah. Senin kactaydi kontrol
İnşallah canım
Benim 4:30 da ama bugün ultrason günüm değil genel muane günü ama doktorumdan serklaja bakmasını istiycem inşallah bakar
Senin artık yatmana gerek varmıymış

Kızlar göbeğim altında dün bir şişlik hissettim ele kücük erik gibi geliyordu bugün de daha üstteydi acaba bebek olabilir mi dokununca hissedebilir miyim acaba minik bir bilye kadar yoksa druma mı danışsam :))

Kızlar bebişlere yorgan kullanacak mısınız ilk doğduğunda tecrübeliler bilgisi olanlar cevap verebilir mi? Kışın doğacaklar ev doğalgazlı ama gece yatırırken uyku tulumu mu giydirsem 2.5 tog olandan aldım bi tane ya da üstüne bişey örtmek gerekir mi?

Yorganın bebeğin nefesini engelleme ihtimali olduğu için bu yıl kullanmayacağım ben yarım kundak ve uyku tulumu şeklinde dönüşümlü gideceğim o günün sıcaklığına göre. Evi iyi ısıtırız bu sene zaten mecbur diye düşünüyorum oda termometresi aldım bir de ona göre hareket ederim inşallah

Yok kullanmıyorum canım , kan böyle silerken arada geliyor akan bir kan değil geceleri burnum tıkanıyor ondan da olabilir
Canım önceki gebeliğimde benimde burnum kanıyordu
Doktorum normal demişti hamilelikte oluyormuş

Bilgi olan var mı? Serklaj sonrası heyet raporu kesin alabilir miyim ? Şuan 21 günlük heyet raporluyum serklaj olduktan 1 hafta sonra iş başı tekrar heyeti kesin verirler mi hiç bilmiyorum sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…