Evet bende yalancı kasılma olduğunu düşünüyorum günde 4-5-6 kere oluyor doktor normal dedi. İnsallah birşey olmayacakCanım 16. Haftada yalancı kasılmalar baslıyor benim bazen 4-5 kere oluyor doktorum 10 kere olmadıkça sorun yok dedi sıkıntı yapma bişey olmaz allahın izniyle
İnşallah canım magnezyum içeren besinleri bol tüketmeye çalış bol su iç kasılma olunca hareket et hemen geçiyor ben öyle yapıyorumEvet bende yalancı kasılma olduğunu düşünüyorum günde 4-5-6 kere oluyor doktor normal dedi. İnsallah birşey olmayacak
Öyle yapıyorum canım magnezyum kullanıyorum zaten onun haricinde soda da tüketiyorum suyu en az 3.5 litre kesin içiyorum. Hareket etmeye kalmadan geçiyor zaten 10 saniyede falan. Bazen diyorum ki 4 ay uyutsunlar beni sonra uyandırsınlar iyice paranoyak oldumİnşallah canım magnezyum içeren besinleri bol tüketmeye çalış bol su iç kasılma olunca hareket et hemen geçiyor ben öyle yapıyorum
Benimde bugün ağrı yapmaya başladı ama aşırı değil üzerine yatınca ya da kolumu kaldırınca sızlıyor biraz. Sağa yatınca rahatsız olmuyordur merak etme hala geniş alanlanları varKolum çok ağrıyorSola dönemiyorum sağa yatınca ağamız paşamız rahatsız oluyor basıyor idrar torbama tekmeyi napcam ben
Oyy mucize bebek23 haftalık doğan bebek yaşamış kızlar link bıraktım.
Evet 23.haftada az da olsa yaşama ihtimali var. Alacak nefesi varsa yaşıyorlar işte Allahın mucizesiOyy mucize bebekvarsa nasibi mucizeler gerçek oluyor böyle bizimki kadarmış neredeyse az kaldı 23 e demek yasama ihtimali oluyor
Benimki de sağa yatmamdan nefret ediyor yaKolum çok ağrıyorSola dönemiyorum sağa yatınca ağamız paşamız rahatsız oluyor basıyor idrar torbama tekmeyi napcam ben
Guzel hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzumYarın sabah detaylı ultrasonumuz var
Çok heyecanlıyım inşallah çok güzel geçer ya
20+4 oluyorum yarın
Teşekkür ederimGeçmiş olsun . Bitmek bilmiyor her gün başka bişeyler geliyor başlmıza inşallah geçer
Aminn canım benim ınsallahhhGuzel hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzuminşallah çok güzel geçecek detaylıca uzun uzun görmek renkli renkli çok hoşmuş
Canım yarın saat kaçta detaylı usg?Aminn canım benim ınsallahhh
Yaaa seninki ne zamandı
Rica ederim canımTamamdır teşekkür ederimmutlaka alın ben her gün ölçüyorum peki ne zamanlar ölçmemiz gerekirmiş bi bilgi verdi mi hekiminiz
10 gün önce baktı kalbine beynine çapına kolları ellerine herşey yolunda dedi Kuzum. Haftaya muanede yine detaylı bakacakmisAminn canım benim ınsallahhh
Yaaa seninki ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?