2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Dikiş aşamasını geçmişiz 6 cm açılma olmuş ciğer geliştirici iğne vurdular ve magnezyum verdiler , yatıyorum şimdi hastanede , telefon da yasakmış şimdi eşime vereceğim , bana bol dua edin lütfen

Rabbim acil şifalar versin inşallah magnezyum şifa olur inşallah bian önce kapanır canım

Rabbim yardımcın olsun canım dualarım seninle inşallah herşey yoluna girer

Rabbim yardımcın olsun inşallah bebişlerinle sağ salim dönersin evine

Allahım, inşallah güzel haberlerinle geri dönmen dileğiyle. Lütfen yazabildiğin ilk vakit haber et bize dualarımız seninle ve bebeklerinle

!!!!Kızlar tekrar tekrar söylüyorum lütfen her kontrolde
RAHİMAĞZİNI ÖLÇTÜRÜN
Bu illet o kadar arttıki yediğimiz içtiğimizden mi olduğumuz aşılardanmı bilmiyorum bu grupta bile kaç kişide kısalma görüldü
Tam rahimağzının kısaldıgı haftalardayız detaylıda mutlaka alttan ölçüm isteyin!!!!!

Benim her muayenede bakıyor ama karından. Detaylıda da karından bakıldı. Bir dahaki muayenede alttan ölçüm isteyecem bende rahim ağzı yetmezliği çok sinsi bir durum.

Benim her muayenede bakıyor ama karından. Detaylıda da karından bakıldı. Bir dahaki muayenede alttan ölçüm isteyecem bende rahim ağzı yetmezliği çok sinsi bir durum.
Karından açıklık olsa görür ama rahimağzı ölçümünü doğru vermez canım
Evet maalesef hiçbir belirti vermiyor
Ne ağrı yapıyor ne sızı yapıyor ağrı yapsa yine erkenden doktora gidilebilir ama maalesef ağrı geldiğinde doğum başlamış oluyor
Keşke doktorlarda bu konuda bu kadar temkinli olsalar

Çok geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah sağlıklı ve gününde gelirler bol bol dua et sitres yapma

Bizim kadar kimse temkinli olamaz zaten Allah’a emanet bebeklerimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah

Kızlar günaydın . Şuan yeni uyandım ve pembe kan şeklinde 3-4 damla kan geldi acile gideceğim dua edin bana nolur bir şey olmasın
Güzel haberlerle gel inşallah önemsiz bir durumdur

Çok geçmiş olsun canım İnşallah bebeklerine bir şey olmaz

Hiç ölçmedi benim doktor karından iyi diyor sadece. Bakmıyorsa da nasıl diyeceğiz doktora işini öğretiyor gibi. Gerekli görsem bakarım falan diyebilir yani

Kızlar acilden başka bir doktor kontrolümü yaptı Allah’ıma çok şükür bebek de herhangi bir sorun yok .Kanama sebebi araştırılacak .Yatış verdiler progestan iğne vs yapılacak şuan için kanama durumum yok .Doktorum rahim ağzı kısalığına bakacak öğlen gelecek ameliyatı varmış .İnşallah bir sorun çıkmaz .Bu arada rahim ağzı kısalığına gerçekten bakmıyorlar .Benim naçizane tavsiyem baktırın .Benim kuzenimde vardı ablam da vardı ben de de olabilir mi diyerekten mutlaka baktırın .benimle beraber bir hasta daha geldi aynı şikayetten dün de gelmiş ona dikiş atılacakmış bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…