Dikiş aşamasını geçmişiz 6 cm açılma olmuş ciğer geliştirici iğne vurdular ve magnezyum verdiler , yatıyorum şimdi hastanede , telefon da yasakmış şimdi eşime vereceğim , bana bol dua edin lütfenKaç cm açılma canım? Çok çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun dikişle istirahat yatmakla geçer merak etme stres yapmabende yoğun kanama yaşadım 5 gün önce ikizlerde haftaya serklaj olacak dikiş atacaklar kasılmalarım çok erken başladı stres çok olumsuz etkiliyor sakın stres yapma ilaçlarla dikişle her şey halloluyor erkenden fark etmek önemli olan
Rabbim acil şifalar versin inşallah magnezyum şifa olur inşallah bian önce kapanır canımDikiş aşamasını geçmişiz 6 cm açılma olmuş ciğer geliştirici iğne vurdular ve magnezyum verdiler , yatıyorum şimdi hastanede , telefon da yasakmış şimdi eşime vereceğim , bana bol dua edin lütfen
Rabbim yardımcın olsun canım dualarım seninle inşallah herşey yoluna girerDikiş aşamasını geçmişiz 6 cm açılma olmuş ciğer geliştirici iğne vurdular ve magnezyum verdiler , yatıyorum şimdi hastanede , telefon da yasakmış şimdi eşime vereceğim , bana bol dua edin lütfen
Rabbim yardımcın olsun inşallah bebişlerinle sağ salim dönersin evineDikiş aşamasını geçmişiz 6 cm açılma olmuş ciğer geliştirici iğne vurdular ve magnezyum verdiler , yatıyorum şimdi hastanede , telefon da yasakmış şimdi eşime vereceğim , bana bol dua edin lütfen
Allahım, inşallah güzel haberlerinle geri dönmen dileğiyle. Lütfen yazabildiğin ilk vakit haber et bize dualarımız seninle ve bebeklerinleDikiş aşamasını geçmişiz 6 cm açılma olmuş ciğer geliştirici iğne vurdular ve magnezyum verdiler , yatıyorum şimdi hastanede , telefon da yasakmış şimdi eşime vereceğim , bana bol dua edin lütfen
Benim her muayenede bakıyor ama karından. Detaylıda da karından bakıldı. Bir dahaki muayenede alttan ölçüm isteyecem bende rahim ağzı yetmezliği çok sinsi bir durum.!!!!Kızlar tekrar tekrar söylüyorum lütfen her kontrolde
RAHİMAĞZİNI ÖLÇTÜRÜN
Bu illet o kadar arttıki yediğimiz içtiğimizden mi olduğumuz aşılardanmı bilmiyorum bu grupta bile kaç kişide kısalma görüldü
Tam rahimağzının kısaldıgı haftalardayız detaylıda mutlaka alttan ölçüm isteyin!!!!!
Karından açıklık olsa görür ama rahimağzı ölçümünü doğru vermez canımBenim her muayenede bakıyor ama karından. Detaylıda da karından bakıldı. Bir dahaki muayenede alttan ölçüm isteyecem bende rahim ağzı yetmezliği çok sinsi bir durum.
Çok geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah sağlıklı ve gününde gelirler bol bol dua et sitres yapmaDikiş aşamasını geçmişiz 6 cm açılma olmuş ciğer geliştirici iğne vurdular ve magnezyum verdiler , yatıyorum şimdi hastanede , telefon da yasakmış şimdi eşime vereceğim , bana bol dua edin lütfen
Bizim kadar kimse temkinli olamaz zatenKarından açıklık olsa görür ama rahimağzı ölçümünü doğru vermez canım
Evet maalesef hiçbir belirti vermiyor
Ne ağrı yapıyor ne sızı yapıyor ağrı yapsa yine erkenden doktora gidilebilir ama maalesef ağrı geldiğinde doğum başlamış oluyor
Keşke doktorlarda bu konuda bu kadar temkinli olsalar
Amin inşallahh canımBizim kadar kimse temkinli olamaz zatenAllah’a emanet bebeklerimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Amin inşallahAmin inşallahh canım
Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın kimseyi evlat acısıyla sınamasın
Güzel haberlerle gel inşallah önemsiz bir durumdurKızlar günaydın . Şuan yeni uyandım ve pembe kan şeklinde 3-4 damla kan geldi acile gideceğim dua edin bana nolur bir şey olmasın
Çok geçmiş olsun canım İnşallah bebeklerine bir şey olmazDikiş aşamasını geçmişiz 6 cm açılma olmuş ciğer geliştirici iğne vurdular ve magnezyum verdiler , yatıyorum şimdi hastanede , telefon da yasakmış şimdi eşime vereceğim , bana bol dua edin lütfen
Hiç ölçmedi benim doktor karından iyi diyor sadece. Bakmıyorsa da nasıl diyeceğiz doktora işini öğretiyor gibi. Gerekli görsem bakarım falan diyebilir yani!!!!Kızlar tekrar tekrar söylüyorum lütfen her kontrolde
RAHİMAĞZİNI ÖLÇTÜRÜN
Bu illet o kadar arttıki yediğimiz içtiğimizden mi olduğumuz aşılardanmı bilmiyorum bu grupta bile kaç kişide kısalma görüldü
Tam rahimağzının kısaldıgı haftalardayız detaylıda mutlaka alttan ölçüm isteyin!!!!!
Seninki kaç haftalıktı canım İnşallah bir şey olmazKızlar günaydın . Şuan yeni uyandım ve pembe kan şeklinde 3-4 damla kan geldi acile gideceğim dua edin bana nolur bir şey olmasın
20+4 canım .inşallahSeninki kaç haftalıktı canım İnşallah bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?