Kiz sorma benim doktor 400 lu bi gram dedi kilosunu ama emin de olamıyorum yeniden soracaktım başka şeyler konuşmaya başladık.Umarım ilaç iyi gelmiştir
Bugün birde ben sayıyım kaça düşücek kasılmalarım evet bende kasılmaların biticegini düşünmüyorum çünkü dediğin gibi tam yalancı kasılmaların oldugu haftalardayız bebekler en hızlı bunhaftalarda büyüyormuş
Benim oğlan babası gibi nazlı
Keşke annesine çekseymiş
Bu sefer göstermezse her hafta doktora gitmeyi planlıyorım
Yaa senin haftan benden küçük benim bebiş 400 ü geçmiştir o zaman (umarım yani)Kiz sorma benim doktor 400 lu bi gram dedi kilosunu ama emin de olamıyorum yeniden soracaktım başka şeyler konuşmaya başladık.
Nazlı ve erkek biraz zor oluyo cekilmiyo
Kiz her hafta doktora gidip napican ahahahah yani yüzünü görsen de net görüntü olmuyo ki kime benziyo diye mi bakican. Bak ben ona hiç dikkat etmedimdetaylı da ona dikkat edeyim.
Evet bazı doktorlar her seferinda bakıyorlarmış süper vallaHer seferinde bakıyor benimkiçok haklısın canım herkes bilmeli çok fazla kayıp varmış artmış hep her konuda denk geliyorum neredeyse
İlk önce sanci çok hafif oldu ama dayanilmayacak gibi değil sadece daha faklı bacaga vuran bi sancıydi savcıdan hemen sonra idrara çıkma ağrılı idrar karnımda top gibi sertleşmiş o sancılar sırasında ama sanci en fazla ilk 40 saniye falan sürüyordu hafif regl agrisi gibi sonra gece 10 dakika da bir 1 dakika süren sancılar oldu ama o sancılar da dayanilmayacak gibi değildi benim agri esigim yüksek biraZ ondan sanırım doktor da şaşırdı nst sonucunu görünce nasıl dayandın bu ağrıya diye ama ben regl agrisi gibi hissettim şükür iyiyiz şimdiCanım belirtilerin neydi çok geçmiş olsun
Benimde asagida ve hep aşağıda baskı yapıyor çok hafif agri hissettim ben dayanilmayacak gibi degildi yoksa dururmuyum bir gece öyle simdi hastanedeyiz durdu sancılar ama hep takipli olacakCanım çok geçmiş olsun. Hiç mi hissetmedin sancıları benimki de dün gece aşağıya sürekli vuruyor baskı yapıyordu. Acaba sancı mı erken doğum mu diye korktum. Sonradan geçti ama benimki hep aşağılarda hiç yukarıya çıktığı yok bu normal mi acaba??
Aynen öyle benimde heewwy normal gidiyordu birden oldu alttan bakıldı açılma başlamamış çok şükürKesinlikle katılıyorum. Benim hersey normal ve yolunda giderken doktorumun bi bakalim demesiyle belli oldu. Karından bakıldığında biraz daha uzun ölçüm oluyomus. En sagliklisi alttan. Bide etkisi varmi bilmem fakat yakın aile üyelerinde kuzenlerle vs bu sorun varsa mutlaka baktırin. Belirti de vermiyo kolay kolay.
Canım geçmiş olsunAynen öyle benimde heewwy normal gidiyordu birden oldu alttan bakıldı açılma başlamamış çok şükür
Sanki grupta biri böyle bişey yaşamıştı ama kim hatırlamıyorummerhaba kızlar ayıptır söylemesi 3 gündür kabızlık sıkıntısı yaşıyorum çok zor çıkıyorum bugünde zorlandım ama sonrasında pembe bir leke gelmiş çok korktum devamı gelirse doktora muhakkak gidicem ama şuanda biraz sakin yaklaşıyım dedim sizde böyle bir durum oldumu başınıza geldimi acil bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
Çok geçmiş olsun canım çok şükür iyisiniz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİlk önce sanci çok hafif oldu ama dayanilmayacak gibi değil sadece daha faklı bacaga vuran bi sancıydi savcıdan hemen sonra idrara çıkma ağrılı idrar karnımda top gibi sertleşmiş o sancılar sırasında ama sanci en fazla ilk 40 saniye falan sürüyordu hafif regl agrisi gibi sonra gece 10 dakika da bir 1 dakika süren sancılar oldu ama o sancılar da dayanilmayacak gibi değildi benim agri esigim yüksek biraZ ondan sanırım doktor da şaşırdı nst sonucunu görünce nasıl dayandın bu ağrıya diye ama ben regl agrisi gibi hissettim şükür iyiyiz şimdi
bence doğduklarında bile hepsi birbirinin aynısı oluyorKiz sorma benim doktor 400 lu bi gram dedi kilosunu ama emin de olamıyorum yeniden soracaktım başka şeyler konuşmaya başladık.
Nazlı ve erkek biraz zor oluyo cekilmiyo
Kiz her hafta doktora gidip napican ahahahah yani yüzünü görsen de net görüntü olmuyo ki kime benziyo diye mi bakican. Bak ben ona hiç dikkat etmedimdetaylı da ona dikkat edeyim.
Evet normal canımKizlar gogsum kasindi sonrasında baktım sıvı gelmiş rengi sarımsı şeffaf gibi normal mi . Böyle bir durum yaşayan var mı acaba
İlk defa farkettim bendeEvet normal canım
Bendede geliyor gögüs pedi kullanıyorum ve gögsünü fazla sıkma
Rica ederim canımİlk defa farkettim bendebende alayım ozaman göğüs pedi.tamam canım sağol oynamamak lazım demekki
Yanma hissi var şuan nokta nokta olmuş çevresiRica ederim canım
Zaten sıktıgında uzun süre ağrıyor o yüzden hiç elleme denendi onayladı
Öyle tabikide benim hiç gögüs ucum yoktu şimdi büyüdü çıktıYanma hissi var şuan nokta nokta olmuş çevresivücudumuz çok ilginç gerçekten annelik yükleniyor resmen
ben de çok korkuyorum ilişkiden hiç daha yapmadık bu okuduklarımdan sonra yapmam daha da zorKızlar çok şükür rahim ağzı ölçüldü 40 mm olarak .Her hangi bir kısalma yok ve doktorum kapalı olduğunu söyledi .Cinsel ilişki sonrası zorlama olabileceğinden şüphelendik ve enfeksiyon çıktı biraz .Onun dışında içerde kanama Alanı vs gözükmüyor . Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aslında cinsel ilişki Sağlıklı bir gebelikte faydalı bile .Ama dediğim gibi Sağlıklı gebelikte doktorunuz bir sıkıntı görmüyorsa yapabilirsiniz bence .Benimde bir sorunum yoktu aslında ama bilemiyorum enfeksiuon etkiside olabilirben de çok korkuyorum ilişkiden hiç daha yapmadık bu okuduklarımdan sonra yapmam daha da zor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?