2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Geçmiş olsun canım demirden mi acaba yoksa eyvah ikinci bulantı dönemi mi başladı içine ne zaman sinerse daha çok zamanımız var
Ama şükürler olsun şaka maka yarıladık da bi taraftan
Sagol canım demir kullanmıyorum ama çok midem bulanıyor ve midem bulandıgında bebek aşırı hareketli oluyor onunla alakalı olabilir diye düşündüm
Evet ya şaka gibi yolu yarıladık şurda 30. Haftaya ne kaldi ki

Demir gerekli gormedi mi hekiminiz ?
İnsallah sağ Salim kucaklarımıza alırız hepimiz

Ayy masallah kolay gelsin ne güzel kendi evinizdeyseniz bence alın her yaşa gidecek güzel bi şey
Kendi evim değil ama avize taşınır diye düşünüyorum bazen de çok gereksiz şeyler almayayım diyorum kararsız kaldım

Kızlar ben magnezyum içiyorum ama dün sabah bacağıma yine kramp girdi ve bugün tüm gün ağrıdı yürürken canıma okuyor resmen sizde de magnezyuma rağmen oluyor mu yoksa az mı geliyor içtiğim

Kızlar ben magnezyum içiyorum ama dün sabah bacağıma yine kramp girdi ve bugün tüm gün ağrıdı yürürken canıma okuyor resmen sizde de magnezyuma rağmen oluyor mu yoksa az mı geliyor içtiğim
Kaç mg kullanıyorsun canım belki az geliyordur magnezyum ve bol su içmeye çalış

Kendi evim değil ama avize taşınır diye düşünüyorum bazen de çok gereksiz şeyler almayayım diyorum kararsız kaldım
Bennyatak odama koyacam besik öle kucik bir dolap alacam büyüyünce abisinin odasına ranza bir büyük bir dolap ikisine yetecek kadar çocuk odam çok küçük 12 yaşındaki oğlum bile zor sığıyor

Merhaba arkadaşlar deneyimli annenler ve alışveriş yapanlar kac aylık aldiniz kıyafetleri kac. Tane zibin vs aldınız 1/3ay ilk doğunca büyük mü olur .

Ah o kadar üzüldüm ki. Her zaman konuşmak isterseniz biz burdayız. Allahım bir daha yaşatmasın.

Merhaba arkadaşlar deneyimli annenler ve alışveriş yapanlar kac aylık aldiniz kıyafetleri kac. Tane zibin vs aldınız 1/3ay ilk doğunca büyük mü olur .
Bebeğin kg suna göre benim.ogluma 0 3ag zibinler kucuk.gelmisyi 4.200 gram 56 cm di ben 13 ay çok az giyindirmistim sonra 3 6 ay kiyafetlere geçmiştim ama erkek bebek lerde cisleri çok dışarı çıkıyor zibin çok lazım oluyo

Belime bir ağrı girdi anlatamam ya bireyde yapmadim buğu pek ama çok fena camasurlar var yikaniyo asilavak gözümde kocaman oldu

Sizde gebelik şekeri olabilir. Dikkatli olun.

Full yatarak geçiyor canım iki gündür aşırı bulantım var
Ben daha hiç bir şey almadım bi kaç hediye geldi onun haricinde bişey yok
Ben baya aldim ama coook eksiğim var daha. Doktor hareket kisitliligini gevsetirse hemen eksikleri almak için cikicam.
Dun saydım 13 iç zibin
3 tane 5li takim
1 tane 11 li takım
4 tane battaniye
1 havlu
5 tane tulum zibin
3 tane ayaklı alt.
Bunlar 03 aylık 9 aya kadar zibinlar var takım gecelik vs almayı düşünüyorum bide nevresimlik kumaş alıp kv diktircem. Ne zaman yatmaya devam etmem gerekir bilmediğim için ilk fırsatta ne eksikse iğneden ipliğe alıp koyucam kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…