- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Ins yokturBende acile gidiyorum. Çok akıntım ve ağrım var. İnşallah bişey yoktur
Sagol canım demir kullanmıyorum ama çok midem bulanıyor ve midem bulandıgında bebek aşırı hareketli oluyor onunla alakalı olabilir diye düşündümGeçmiş olsun canım demirden mi acaba yoksa eyvah ikinci bulantı dönemi mi başladı içine ne zaman sinerse daha çok zamanımız var
Ama şükürler olsun şaka maka yarıladık da bi taraftan
İnşallah birsey yokturBende acile gidiyorum. Çok akıntım ve ağrım var. İnşallah bişey yoktur
Demir gerekli gormedi mi hekiminiz ?Sagol canım demir kullanmıyorum ama çok midem bulanıyor ve midem bulandıgında bebek aşırı hareketli oluyor onunla alakalı olabilir diye düşündüm
Evet ya şaka gibi yolu yarıladık şurda 30. Haftaya ne kaldi ki
Nerede ağrınız çok insallah bi şey yoktur üzülmemeye çalışınBende acile gidiyorum. Çok akıntım ve ağrım var. İnşallah bişey yoktur
Yok canım geçen gün gittiğimde kan felan verdim sadece ekstra magnezyum verdi o kadarDemir gerekli gormedi mi hekiminiz ?
İnsallah sağ Salim kucaklarımıza alırız hepimiz
Kendi evim değil ama avize taşınır diye düşünüyorum bazen de çok gereksiz şeyler almayayım diyorum kararsız kaldımAyy masallah kolay gelsin ne güzel kendi evinizdeyseniz bence alın her yaşa gidecek güzel bi şey
Kaç mg kullanıyorsun canım belki az geliyordur magnezyum ve bol su içmeye çalışKızlar ben magnezyum içiyorum ama dün sabah bacağıma yine kramp girdi ve bugün tüm gün ağrıdı yürürken canıma okuyor resmen sizde de magnezyuma rağmen oluyor mu yoksa az mı geliyor içtiğim
Bennyatak odama koyacam besik öle kucik bir dolap alacam büyüyünce abisinin odasına ranza bir büyük bir dolap ikisine yetecek kadar çocuk odam çok küçük 12 yaşındaki oğlum bile zor sığıyorKendi evim değil ama avize taşınır diye düşünüyorum bazen de çok gereksiz şeyler almayayım diyorum kararsız kaldım
Ah o kadar üzüldüm ki. Her zaman konuşmak isterseniz biz burdayız. Allahım bir daha yaşatmasın.kızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Bebeğin kg suna göre benim.ogluma 0 3ag zibinler kucuk.gelmisyi 4.200 gram 56 cm di ben 13 ay çok az giyindirmistim sonra 3 6 ay kiyafetlere geçmiştim ama erkek bebek lerde cisleri çok dışarı çıkıyor zibin çok lazım oluyoMerhaba arkadaşlar deneyimli annenler ve alışveriş yapanlar kac aylık aldiniz kıyafetleri kac. Tane zibin vs aldınız 1/3ay ilk doğunca büyük mü olur .
Sizde gebelik şekeri olabilir. Dikkatli olun.Ben ha bire y3mek uyuyorum.ve hiç doymuyorum saat başı bildiğin adam akıllı yemek yiyom ev işi cocugun ödevi falan yarın usg var stres içindeyim iyice ya bende hamile kiyafetleri bakıyorum dün atkadas birine erkek bebek demişler gerseyinona göre almis bir baksın kiz bebek ben şok yine hisi alamadım ya hiç
Yok en son tahlilde normeldiSizde gebelik şekeri olabilir. Dikkatli olun.
Ben baya aldim ama coook eksiğim var daha. Doktor hareket kisitliligini gevsetirse hemen eksikleri almak için cikicam.Full yatarak geçiyor canım iki gündür aşırı bulantım var
Ben daha hiç bir şey almadım bi kaç hediye geldi onun haricinde bişey yok
O zaman bebis istiyo demek. Aman şeker olmasında kimsede berbat bi sey Mevlam uzak koysun bizleriYok en son tahlilde normeldi
Dozu az geliyo olabilir belkiKızlar ben magnezyum içiyorum ama dün sabah bacağıma yine kramp girdi ve bugün tüm gün ağrıdı yürürken canıma okuyor resmen sizde de magnezyuma rağmen oluyor mu yoksa az mı geliyor içtiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?