- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Bende 4-10 g/s yazılmış acaba ne demek daha doktora gitmedim gostermedim diye kaldim. Bide bakteri çıkmış5e kadar normal
İyi pazarlar canım benim bugün ev işleri ile geçiyor bugün bebeğin odasını tekrar düzenledim çok güzel avizeler var alsam mı diye düşünüyorumKızlar herkese iyi pazarlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
Sağlık sıhhatiniz alışverişleriniz ne alemde
İsimli bebek takımı, lohusa takımı, kapı süsü takı yastığı, beşik süsü vs bakmakla geçiyor günlerim. Bir yandan da bebişime aldıklarımı yıkayıp ütülüyorum. Baktıkça alınacak çok şey çıkıyorKızlar herkese iyi pazarlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
Ben de dün test yaptırdım çok akıntım vardı şu gibi. Lökosit +1 çıkmış.Kızlar günaydın. İdrarda leykösit kaç olmalı? Ben dün testleer yaptırdım idrarımda bakteri ve lökosit çok rengide bulanık çıkmış.
Ben kendime yapıyorum bu aralar. Tüm pantolonları kaldırdım. Triko etek falan aldım bugünKızlar herkese iyi pazarlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
Ayy masallah kolay gelsin ne güzel kendi evinizdeyseniz bence alın her yaşa gidecek güzel bi şeyİyi pazarlar canım benim bugün ev işleri ile geçiyor bugün bebeğin odasını tekrar düzenledim çok güzel avizeler var alsam mı diye düşünüyorum
Başladınız mı yıkamaya ben ona daha başlamadım kolay gelsin benimde alışveriş bitmedi daha kredi kartımı sisirmistim diye bi ay durdum bu ay devam edeceğim insallahİsimli bebek takımı, lohusa takımı, kapı süsü takı yastığı, beşik süsü vs bakmakla geçiyor günlerim. Bir yandan da bebişime aldıklarımı yıkayıp ütülüyorum. Baktıkça alınacak çok şey çıkıyor
Artışın taytları çok iyi geldiBen kendime yapıyorum bu aralar. Tüm pantolonları kaldırdım. Triko etek falan aldım bugün
Full yatarak geçiyor canım iki gündür aşırı bulantım varKızlar herkese iyi pazarlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
Kolay gelsin bende hiç doymuyorumBen ha bire y3mek uyuyorum.ve hiç doymuyorum saat başı bildiğin adam akıllı yemek yiyom ev işi cocugun ödevi falan yarın usg var stres içindeyim iyice ya bende hamile kiyafetleri bakıyorum dün atkadas birine erkek bebek demişler gerseyinona göre almis bir baksın kiz bebek ben şok yine hisi alamadım ya hiç
Aldığımı hemen yıkayıp mümkünse ütüleyip kaldırıyorumBaşladınız mı yıkamaya ben ona daha başlamadım kolay gelsin benimde alışveriş bitmedi daha kredi kartımı sisirmistim diye bi ay durdum bu ay devam edeceğim insallah
Ben isimli bebek takımı ve hastane çıkışını astral bayb den aldım lohusa takımı suwen den aldım kapı süsü ve dağıtmalik süsleri kendim yapıyorumİsimli bebek takımı, hastane çıkışı, lohusa takımı, kapı süsü vs için tavsiye edeceğiniz instagram hesapları var mı ?
Geçmiş olsun canım demirden mi acaba yoksa eyvah ikinci bulantı dönemi mi başladı içine ne zaman sinerse daha çok zamanımız varFull yatarak geçiyor canım iki gündür aşırı bulantım var
Ben daha hiç bir şey almadım bi kaç hediye geldi onun haricinde bişey yok
Aldığımı hemen yıkayıp mümkünse ütüleyip kaldırıyorumsonradan çok biriksin istemiyorum iyice ağırlaşınca iş yapmak zor gelir diye :)
Çok çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Allah sabır versin size be ailenizekızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
7 haftalık bebeğim 7 mm normal mi10 mm bebeğin boyutu ise 7 haftalık oluyor, kese boyutu başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?