2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kaç mg kullanıyorsun canım belki az geliyordur magnezyum ve bol su içmeye çalış
365 mg kullanıyorum suya karıştırıp içiyorum bir de kullandığım multivitamin içinde var az mı geliyor acaba ya suyu az içiyorum çünkü su midemi aşırı bulandırıyor

365 mg kullanıyorum suya karıştırıp içiyorum bir de kullandığım multivitamin içinde var az mı geliyor acaba ya suyu az içiyorum çünkü su midemi aşırı bulandırıyor
Magnorm gibi bi ismi vardi onu mu kullaniyorsunuz. Suda eriyen deyince o geldi aklıma. Eger oysa malesef dozu az geliyo diyebilirim. Ben kullanirken de sıkıntı yasiyodum arada sonra başka bi takviyeye geçtim elhamdülillah düzeldi hersey

Maşallahh canım sen her şeyi almışsın
Maalesef ben bebegime gidip kendi begendiğim hiç bir şeyi görerek begenerek alamıycam anca internetten alabilirim
Suan bişey almıyorum zaten yaşam sınırını geçmesini bekliyorum
ama hediye gelenlerede bayıldım çok tatlılar hergün açıp bakıyorum
2-3 haftaya sipariş etmeye başlarım ama

Ben 300 mg günde iki kez kullanıyorum canım suda çok önemli suyu ne kadar az içersen ağrıların o kadar çoğalır bunu unutma
Biraz kendini su içmeye zorla bak ağrıların hemen hafifliycek

Bebek kıyafetleri satisi yapıyoruz yani başladık bu yüzden toptancidan beğenip begenip almıştım bi ara. O yüzden var
Bende netten alayım diyorum cinnet geçirecek oluyorum sinirleniyorum herseyi siliyorum. Nefret geliyo netten bi sey alacağım zaman
Valla bende o yaşam sınırını bi geçsem diyorum sonra olumsuz düşünme moni al diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…