2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Hamile yastığı kullanan var mı acaba iyi geliyor diyorlar
Bilmiyorum canım ben hiç kullanmadım gereksiz masraf diye. Ama bi videoda görmüştüm kadın bi battaniyeden aynısını yapıyordu. Öyle yapılabilir aslında.

Bilmiyorum canım ben hiç kullanmadım gereksiz masraf diye. Ama bi videoda görmüştüm kadın bi battaniyeden aynısını yapıyordu. Öyle yapılabilir aslında.
Ben öyle yaptım rulo şeklinde sardım üstüne de nevresim geçirdim açılma yapmasın diye. Ama çok kullanamadım. Sürekli sağa sola dönerken beni sinir etti. Bi gece vurdum tekmeyi attım yataktan. Simdi çok zorlandığım zamanlarda bi yastık alıyorum bazen onunla yatiyorum bacak arasına koyup bi kaç ay sonra karnıma da destek sağlarım öyle gecer günler

Aynen canım zaten ne kaldı ki şubata bi yandan korku bi yandan heyecan

Ya detaylıya girenleri okudukça sabırsızlanıyorum yarın giricem geçmiyo günlerr bu arada ultrasondaki kilo konusuna ben de takılmıştım hep uyumlu günüyle bikaç gün önden gittiği oluyodu sadece ama burdaki arkadaş kitaptan alıntı paylaşınca genimiz ne kadar izin verirse o kadar olacakmış onu anladım ben nerdeyse 5 kilo doğmuşum bakalım annesine çekicek mi doğana kadar

Canım kızlar bugün bizim de detaylımız var ilk kez amniyosentez temiz çıktıktan sonra gideceğim tekrar heyecandan ölüyorum bişey görmez umarım
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah,aklına olumsuz düşünceler geldikçe meşgul etmeye çalış kendini başka şeylerle

Ay benim de 2 gün kaldı Çok heyecanlıyım ben de inşallah hep güzel haberler alırız hepimiz ben de 4.200 falan doğmuşum eşim de 4 kilo doğmuş bakalım bizimki de tosuncuk olacak mı

Kizlaaar biz detaylidan ciktik. Hic bi sey öğrenemedim desem yeridir. adama soru sormadan cevap vermiyo gıcık etti beni. Bitse de gitsem dedim özet olarak elhamdülillah sorun görmedi. Bilgiler doktora gidecek doktorunuzla goruseceksiniz dedi. Doktorumda ptsi sanirim görevden dönecek net bilgiyi canım ciğerim hocamdan öğrenicem inşallah.

Özele mi gitmiştiniz devlete mi canm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Keloks yiyebiliyor muyuz hamilelikte paketli gıda önermiyorlar bir de şeker de bar onda

Benim de böyle oldu 5 dk sürdü her şeyi iyi bir şey düşünüp kafana takma dedi yolladı

Kızlar güncel kilolarınız nasıl ya ben hızla kilo almaya başladım normal mi canım sıkıldı biraz. Yani belki normaldir ama şimdiye kadar almayıp sonra alınca böyle giderse yuvarlanırım diye korkuyorum. 55 ile başlamıştım 52.5a düştüm 17.haftadan bu yana kilo almaya başladım. 5 haftada 5 kilo almışım 57.5 oldum her ay 5 kilo alırsam yandım

Kızlar bir de biz hamilelikten sonra hiç ilişki yaşamadık ama dün benim ısrarımla oldu. Ama ben zevk alınca bebek bir tarafa toplanıp sertleşti rahim içi kasılınca rahatsız mı oldu öyle görünce korktum bir daha da yapmam dedim

Aaay aynı ben. Asla doymuyorum sürekli yemezsem karnım kazınıyor
52 kiloyla hamile kaldım 1-2 kilo zayıfladım ilk dönem ikinciye girince hızla almaya başladım inanılmaz bir iştah üst üste yiyorum bir poşet mandalina yedim üstüne bir ekmek Nutella midem ağrıdı akşam dayanamayıp biraz da çekirdek çitledim

Maalesef biz de ilişki yok. İsteğim var rüyama falan giriyor ama yok bebek içindeyken çok tuhaf oluyorum sanki görüyor gibi değişik bir psikoloji doğumdan sonra acısını çıkarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…