Bilmiyorum canım ben hiç kullanmadım gereksiz masraf diye. Ama bi videoda görmüştüm kadın bi battaniyeden aynısını yapıyordu. Öyle yapılabilir aslında.Hamile yastığı kullanan var mı acaba iyi geliyor diyorlar
Ben öyle yaptım rulo şeklinde sardım üstüne de nevresim geçirdim açılma yapmasın diye. Ama çok kullanamadım. Sürekli sağa sola dönerken beni sinir etti. Bi gece vurdum tekmeyi attım yataktan. Simdi çok zorlandığım zamanlarda bi yastık alıyorum bazen onunla yatiyorum bacak arasına koyup bi kaç ay sonra karnıma da destek sağlarım öyle gecer günlerBilmiyorum canım ben hiç kullanmadım gereksiz masraf diye. Ama bi videoda görmüştüm kadın bi battaniyeden aynısını yapıyordu. Öyle yapılabilir aslında.
Aynen canım zaten ne kaldı ki şubataBen öyle yaptım rulo şeklinde sardım üstüne de nevresim geçirdim açılma yapmasın diye. Ama çok kullanamadım. Sürekli sağa sola dönerken beni sinir etti. Bi gece vurdum tekmeyi attım yataktan. Simdi çok zorlandığım zamanlarda bi yastık alıyorum bazen onunla yatiyorum bacak arasına koyup bi kaç ay sonra karnıma da destek sağlarım öyle gecer günler
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah,aklına olumsuz düşünceler geldikçe meşgul etmeye çalış kendini başka şeylerleCanım kızlar bugün bizim de detaylımız var ilk kez amniyosentez temiz çıktıktan sonra gideceğim tekrar heyecandan ölüyorum bişey görmez umarım
Hadi bakalım inşallah her bir yeri mükemmel görünür.Canım kızlar bugün bizim de detaylımız var ilk kez amniyosentez temiz çıktıktan sonra gideceğim tekrar heyecandan ölüyorum bişey görmez umarım
Ay benim de 2 gün kaldı Çok heyecanlıyım ben de inşallah hep güzel haberler alırız hepimizYa detaylıya girenleri okudukça sabırsızlanıyorum yarın giricem geçmiyo günlerrbu arada ultrasondaki kilo konusuna ben de takılmıştım hep uyumlu günüyle bikaç gün önden gittiği oluyodu sadece ama burdaki arkadaş kitaptan alıntı paylaşınca genimiz ne kadar izin verirse o kadar olacakmış onu anladım ben nerdeyse 5 kilo doğmuşum bakalım annesine çekicek mi doğana kadar
Özele mi gitmiştiniz devlete mi canm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimKizlaaar biz detaylidan ciktik. Hic bi sey öğrenemedim desem yeridir.adama soru sormadan cevap vermiyo gıcık etti beni. Bitse de gitsem dedim özet olarak elhamdülillah sorun görmedi. Bilgiler doktora gidecek doktorunuzla goruseceksiniz dedi. Doktorumda ptsi sanirim görevden dönecek net bilgiyi canım ciğerim hocamdan öğrenicem inşallah.
Keloks yiyebiliyor muyuz hamilelikteBenim yediğim şeyler hep aynı
Sabah 1 kase keloks
1 kase badem
sonra kahvaltı yapıyorum bol peynir ağırlıklı
Sonra acıktıkça yogurt ve peynir yiyorum (peynir canavarıyım)
Çok olmasada fındık yiyorum
Akşam yemeginden sonra yatmaya yakın yine keloks
1 bardak süt çok açsam bi kase daha yogurt
Bunu dene istersen
Of ben neler yiyorum Nutella cips çekirdek napim canım istiyorKeloks yiyebiliyor muyuz hamileliktepaketli gıda önermiyorlar bir de şeker de bar onda
Benim de böyle oldu 5 dk sürdü her şeyi iyi bir şey düşünüp kafana takma dedi yolladıKizlaaar biz detaylidan ciktik. Hic bi sey öğrenemedim desem yeridir.adama soru sormadan cevap vermiyo gıcık etti beni. Bitse de gitsem dedim özet olarak elhamdülillah sorun görmedi. Bilgiler doktora gidecek doktorunuzla goruseceksiniz dedi. Doktorumda ptsi sanirim görevden dönecek net bilgiyi canım ciğerim hocamdan öğrenicem inşallah.
Ya ben de Nutella yedim sonra baktım Palm yağı var ama zaten yarısından çoğunu bitirmiştim öyle bıraktımOf ben neler yiyorum Nutella cips çekirdek napim canım istiyor
Aaay aynı ben. Asla doymuyorum sürekli yemezsem karnım kazınıyorHızla kilo almaya başladım bu arada 57,5 oldum bir oturuşta bir ekmek yiyorum durduramıyorum ağzım boş kalmıyor midem kazınıp duruyor sürekliumrumda da değil.. yicemmm dayanamıyorum
52 kiloyla hamile kaldım 1-2 kilo zayıfladım ilk dönem ikinciye girince hızla almaya başladım inanılmaz bir iştah üst üste yiyorum bir poşet mandalina yedim üstüne bir ekmek Nutella midem ağrıdı akşam dayanamayıp biraz da çekirdek çitledimAaay aynı ben. Asla doymuyorum sürekli yemezsem karnım kazınıyor
Maalesef biz de ilişki yok. İsteğim var rüyama falan giriyor ama yok bebek içindeyken çok tuhaf oluyorum sanki görüyor gibiKızlar bir de biz hamilelikten sonra hiç ilişki yaşamadık ama dün benim ısrarımla oldu. Ama ben zevk alınca bebek bir tarafa toplanıp sertleşti rahim içi kasılınca rahatsız mı oldu öyle görünce korktum bir daha da yapmam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?