2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canım boy ölçüsü nasıl hesaplanıyordu bi ara söylemiştin galiba
Ben dün 22+3 te gittim boyunu söylemedi
Fl yazan femur yani bacak ölçüsünü 7 ile çarpıyorsunuz mesela 40 mm dedi 4 cm oluyor çarpı 7 = 28 cm oluyor

İnsallah ona bi şey diyemedim insallah çok kanama olmazsa ama onu da demir takviyesi falan toparlanır Allah’ın izniyle şimdiden onu dusunmeyin her şey insallah çok güzel olacak anın tadını çıkaralım
Ben hep ilerisini de düşünürüm kendime zehir ederim bazen Evet anın tadını çıkarmak en iyisi güzel güzel tekmeler yiyoruz

Ben hep ilerisini de düşünürüm kendime zehir ederim bazen Evet anın tadını çıkarmak en iyisi güzel güzel tekmeler yiyoruz
Evet bende öyleyim ama bugün biraz anın tadını çıkarayım dedim ve kesinlikle tekmeler hareketler mükemmel

Canım benimki 650 gram 10gün önde görünüyor önceki randevumdada 2 hafta öndeydi
Sanırım benim tahmini doğum tarihini değiştiricekler öyle dediler
Masallah evet sizinki öncedeymiş benim tam haftası ile uyumlu ama ben biraz üzüldüm bugün benimde biraz haftasına göre önde gidiyordu bu ara çok yoğundum ve çok güzel de beslenemedim sanırım ondan tam haftasına geldi biraz beslenme yememe dikkat edeceğim biraz

Evet bende öyleyim ama bugün biraz anın tadını çıkarayım dedim ve kesinlikle tekmeler hareketler mükemmel
Mesleki deformasyon heralde Özellikle yan yatınca enerji patlaması yaşıyor çocuğum ve gıdıklanıyorum çok değişik Bu arada stetoskop ile kalp atışlarını duyuyorum demiştin acaba steteskopun littman mı yoksa normal sıradan bir steteskop mu? Benimde var steteskopum ama hala kalp atışı duyamıyorum steteskoptan herhalde

Üzülmemek için bende kimseye gram ve boy sormuyorum çünkü her bebeğin gelişimi kendine özel oluyor. Şimdi burda yazılanları görünce bebeğim haftasıyla uyumlu ama bazılarına göre gramajı az mesela ama bu kıyaslamayı yapmak doğru değil de işte analık herhalde

Benim yediğim şeyler hep aynı
Sabah 1 kase keloks
1 kase badem
sonra kahvaltı yapıyorum bol peynir ağırlıklı
Sonra acıktıkça yogurt ve peynir yiyorum (peynir canavarıyım)
Çok olmasada fındık yiyorum
Akşam yemeginden sonra yatmaya yakın yine keloks
1 bardak süt çok açsam bi kase daha yogurt
Bunu dene istersen

Ya bu keloks’u ben çok seviyorum gebelikte tüketilebilir mi diye bir ara çok araştırdım ve içerisinde çocuklar için zararlı olan bir takım şeyler vardı çocuklarınıza yedirmeyin diyordu bir gıda mühendisi o yüzden korktum yemiyorum

Burda hastanede öneriyorlar keloks u
Bebege kilo aldırdıgı için
Zaten paketin üzerinde abcde diye kalitesi yazıyor ya keloks ta A kalite yazıyor
Doktor demese bende yemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…