Doktor dediyse doğrudur tabi ona birşey diyemem ama o kalite şeylerine güvenmeyin diyordu işte bilemedim bende. Sende işe yaramış demekki kilo konusundaBurda hastanede öneriyorlar keloks u
Bebege kilo aldırdıgı için
Zaten paketin üzerinde abcde diye kalitesi yazıyor ya keloks ta A kalite yazıyor
Doktor demese bende yemezdim
Bencede bu gidişle 4 kiloyu geçeceksin sanırımBencedeben direk 3 aylık kiyafetler alıyım bence
Kimde duyduysam işe yarıyor bu bi denemeni tavsiye ederimDoktor dediyse doğrudur tabi ona birşey diyemem ama o kalite şeylerine güvenmeyin diyordu işte bilemedim bende. Sende işe yaramış demekki kilo konusunda
Boyuda 31cmmiş yukarda arkadaş hesapladı sagolsunBencede bu gidişle 4 kiloyu geçeceksin sanırımBoyu da uzun olur kesin
Maşallah maşallah tosuncuğaBoyuda 31cmmiş yukarda arkadaş hesapladı sagolsun
Zaten femur u ölçünce babası gibi uzun bebek dedi doktor
Evet maalesef öyleMesleki deformasyon heraldeÖzellikle yan yatınca enerji patlaması yaşıyor çocuğum ve gıdıklanıyorum çok değişik Bu arada stetoskop ile kalp atışlarını duyuyorum demiştin acaba steteskopun littman mı yoksa normal sıradan bir steteskop mu? Benimde var steteskopum ama hala kalp atışı duyamıyorum steteskoptan herhalde
Evet aslında haftasıyla uyumlu ama yine de merak ediyorum bende bi de anne baba faktörü de var bende eşimde minyon tipleriz meselaÜzülmemek için bende kimseye gram ve boy sormuyorum çünkü her bebeğin gelişimi kendine özel oluyor. Şimdi burda yazılanları görünce bebeğim haftasıyla uyumlu ama bazılarına göre gramajı az mesela ama bu kıyaslamayı yapmak doğru değil de işte analık herhalde
Bağırsak hareketlerini çok net duyuyorum bir türlü bebemin kalp atışlarını duyamadımEvet maalesef öyleböyle gaz gibi ama karindan ve pitir pitir bi de duvara vurmalar hoşuma gidiyor benim kardiyoloji master ondan iyi geliyor sesler
Teşekkür ederim bi deneyeyimBenim yediğim şeyler hep aynı
Sabah 1 kase keloks
1 kase badem
sonra kahvaltı yapıyorum bol peynir ağırlıklı
Sonra acıktıkça yogurt ve peynir yiyorum (peynir canavarıyım)
Çok olmasada fındık yiyorum
Akşam yemeginden sonra yatmaya yakın yine keloks
1 bardak süt çok açsam bi kase daha yogurt
Bunu dene istersen
Bizde öyle minyonuz bakalim bebeler nasıl olacak merak içerisindeyimEvet aslında haftasıyla uyumlu ama yine de merak ediyorum bende bi de anne baba faktörü de var bende eşimde minyon tipleriz mesela
Bebelerde minyon olur ama cevreselBizde öyle minyonuz bakalim bebeler nasıl olacak merak içerisindeyim
Bencede minyon olacaklar benim bebe 1 hafta önde çıkıyordu hep ama detaylıya 1 gün ileride çıkınca ufak çaplı bir üzüldüm ama kısa sürdüBebelerde minyon olur ama cevresel
Faktörler uzarlar insallah güzelce Allah sağlık sıhhat versin insallah
Aynen bende işte bugün biraz üzüldüm hep ondeydi şimdi tam haftasıyla uyumlu olunca bende biraz üzüldüm beslenmemi düzenleyeyim dedim çok kilolu olsun istemiyorum ama biraz da normalden iyi olsun isterimBencede minyon olacaklar benim bebe 1 hafta önde çıkıyordu hep ama detaylıya 1 gün ileride çıkınca ufak çaplı bir üzüldüm ama kısa sürdüSağlıklı olsunlar inşallah gerisi hiç önemli değil
Dr. Banu Çiftçi’nin gebelik kitabından bir kesit gördüm geçenlerde. Burda paylaşılmıştı sanırım. Bizim beslenmemiz max 500 gram oynatıyormuş çokta fark eden birşey yok yani. O yüzden üzülmeye de gerek yok mümkün olduğunca dikkat ediyoruz zatenAynen bende işte bugün biraz üzüldüm hep ondeydi şimdi tam haftasıyla uyumlu olunca bende biraz üzüldüm beslenmemi düzenleyeyim dedim çok kilolu olsun istemiyorum ama biraz da normalden iyi olsun isterim
Benim de aynı22+3 şu an
Katılıyorum ya çok doğruİleride çıkıyordu şimdi haftasıyla uyumlu oldu diye boşuna takılmayın kızlar zaten çoğu bebişte öyle oluyor.Birinci trimestrda önden önden gidiyorlar ikinci trimestrda haftasıyla uyumlu hale geliyorlar bizimle ilgili birşey değil buNot:Uyku tutmayan küçük bir tız ve annesi
Malesef ben de ağrılardan yatamıyorumgünaydınlar kızlar .sırt ağrılarınız başladı mı ?
2 gündür bende ağrı var
Hamile yastığı kullanan var mı acaba iyi geliyor diyorlarMalesef ben de ağrılardan yatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?