2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Burda hastanede öneriyorlar keloks u
Bebege kilo aldırdıgı için
Zaten paketin üzerinde abcde diye kalitesi yazıyor ya keloks ta A kalite yazıyor
Doktor demese bende yemezdim
Doktor dediyse doğrudur tabi ona birşey diyemem ama o kalite şeylerine güvenmeyin diyordu işte bilemedim bende. Sende işe yaramış demekki kilo konusunda

Evet maalesef öyle böyle gaz gibi ama karindan ve pitir pitir bi de duvara vurmalar hoşuma gidiyor benim kardiyoloji master ondan iyi geliyor sesler

Evet aslında haftasıyla uyumlu ama yine de merak ediyorum bende bi de anne baba faktörü de var bende eşimde minyon tipleriz mesela

Evet maalesef öyle böyle gaz gibi ama karindan ve pitir pitir bi de duvara vurmalar hoşuma gidiyor benim kardiyoloji master ondan iyi geliyor sesler
Bağırsak hareketlerini çok net duyuyorum bir türlü bebemin kalp atışlarını duyamadım Demek kardiyoloji tahmin etmiştim

Teşekkür ederim bi deneyeyim

Evet aslında haftasıyla uyumlu ama yine de merak ediyorum bende bi de anne baba faktörü de var bende eşimde minyon tipleriz mesela
Bizde öyle minyonuz bakalim bebeler nasıl olacak merak içerisindeyim

Bebelerde minyon olur ama cevresel
Faktörler uzarlar insallah güzelce Allah sağlık sıhhat versin insallah
Bencede minyon olacaklar benim bebe 1 hafta önde çıkıyordu hep ama detaylıya 1 gün ileride çıkınca ufak çaplı bir üzüldüm ama kısa sürdü Sağlıklı olsunlar inşallah gerisi hiç önemli değil

Aynen bende işte bugün biraz üzüldüm hep ondeydi şimdi tam haftasıyla uyumlu olunca bende biraz üzüldüm beslenmemi düzenleyeyim dedim çok kilolu olsun istemiyorum ama biraz da normalden iyi olsun isterim

Aynen bende işte bugün biraz üzüldüm hep ondeydi şimdi tam haftasıyla uyumlu olunca bende biraz üzüldüm beslenmemi düzenleyeyim dedim çok kilolu olsun istemiyorum ama biraz da normalden iyi olsun isterim
Dr. Banu Çiftçi’nin gebelik kitabından bir kesit gördüm geçenlerde. Burda paylaşılmıştı sanırım. Bizim beslenmemiz max 500 gram oynatıyormuş çokta fark eden birşey yok yani. O yüzden üzülmeye de gerek yok mümkün olduğunca dikkat ediyoruz zaten

İleride çıkıyordu şimdi haftasıyla uyumlu oldu diye boşuna takılmayın kızlar zaten çoğu bebişte öyle oluyor.Birinci trimestrda önden önden gidiyorlar ikinci trimestrda haftasıyla uyumlu hale geliyorlar bizimle ilgili birşey değil bu Not:Uyku tutmayan küçük bir tız ve annesi

Katılıyorum ya çok doğru

günaydınlar kızlar .sırt ağrılarınız başladı mı ?
2 gündür bende ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…