Evet iyiymis. Bende aldirayim bari
Trendyoldan baktım şimdi indirimsiz molfix 160 adet 635₺ diyor onunla kıyaslayınca iyi geldi ama prima genel olarak pahalı maalesefCoook pahalı
Kızlar ya ben de molfix almıştım başka bi indirimde stok yaptım ama pişman oldum biraz :/ ablam şu an bebişine kullanıyo eskiye göre baya taşma problemi oluyomuş kaliteyi düşürmüşler dediTrendyoldan baktım şimdi indirimsiz molfix 160 adet 635₺ diyor onunla kıyaslayınca iyi geldi ama prima genel olarak pahalı maalesef
Kasılmalar suan hepimizde var canımKızlar hepinize mrb ben de şimdi ayrintiliya girdim çıktım kızım büyümüş 346 gr olmuş çok şükür 23 cm de boyu bir sorun yok pozisyondan dolayı pek de güzel resim vermedi utangaç kızım doktor da sagolsun dürttü yandan bastırdı ama sagolsun göstermedi kendini, bana kasılma var şu anda hissetmiyor musun dedi hissetmedıliğimi söyledim ki zaten benim acı eşiğim de yüksek sorun o hissetmiyorum ilk doğumda 3cm açılmam varken sancıları da çok hissetmemistim sadece vajinaya baskı hissediyorum doktora da sordum başıma iş açar mı bu kasılma dedim şu an bir sorun yok dedi ama aklıma takıldı kendi doktoruma da bir ay sonraya randevum yani inşallah açılmanın vs habercisi olmaz bu kasılmalar korkuttu beni böyle demesi
Canım 4dk sürdü derken ciddimisinKızlarr ben ayrıntılıdan çıktımm tam olarak 4 dk sürdüya her zaman denk geldiğim doktor yoktu bu defa farklı bi doktor vardı ultrason odasında, güvenebilir miyim bu doktora bilemedim bebişim sağlıklı çok şükür bi sıkıntısı yok ama ayrıntılı baktı mı bilemedim işte ay ama kızım galiba bana benzicek annesi gibi küçük kafalı olcak tüm verileri günüyle uyumlu nerdeyse ama kafa çevresi 1 hafta geri
Ben hiç hissetmiyorum ki nasıl birsey bu kasılma bebeğin toplanması gibi mi vajinaya olan baski gibi mi? yani vajinada sanki bebek ayagiyla basiyor gibi bir agri var ara ara oluyor? magnezyum da kullanıyorum aslinda ilki erken doğumdu 33. Haftada hersey normaldi birden nişan geldi ve acilma basladi biraz da ondan endişemKasılmalar suan hepimizde var canım
Sen daha tecrübelisin bu ikinci gebeliğin 16. Haftada başlıyor bu yalancı kasılmalar doktoruna desen bile sadece magnezyum verir bize verdikleri gibi sadece kasılma oldukta say 10u geçerse sorun teşkil eder demişti doktorum bazen 5-6kez oluyor bazende 1-2kez hiç stres yapma yani
Trendyol ile hiç bi ürünün fiyatını kıyaslamayın bence. Cunku orda çok fazla komisyon kesintisi olduğu için satıcılar normal ürün fiyatının üstünde fiyatla satış yapiyolar. Ben tamamen bıraktım orayi. Hatta bi ara bi elbise beğenmiştim tesettüre uygun sonra başka bi tesettur sitesinde 100 lira aşağısıni buldum ardından o ürüne çok baktığım için alsam mı almasam mı diye ınstagramda aynı ürünün gerçek saticisini buldum. Trendyol da 550 lira iken ınstagramda 250 lira idi. Ve satıcı da aynı kişi idi. Varın siz düşünün.Trendyoldan baktım şimdi indirimsiz molfix 160 adet 635₺ diyor onunla kıyaslayınca iyi geldi ama prima genel olarak pahalı maalesef
Benim de daha persembe günü daha . Benim dogum subat sonu gosteriyor. Doktor haftaya al demisti ondan bekliyorum hala.Kızlar detaylıya girmeyen kaldımı? Bende pazartesi giricüm çok heyecanlıyım bebegimi gorucem hemde korkuyorum birazda inşallah bişeyi çıkmaz
Rahim bölgen kasilma esnasında sertleşir top gibi olur. Sanki hentbol topu varmış gibi. Ama çok değil 10 sn civarında durur sonra kendiliğinden gevşer. Agri sanci vs de yaşamadım. Yalancı kasilma agri yapmiyomus zatenBen hiç hissetmiyorum ki nasıl birsey bu kasılma bebeğin toplanması gibi mi vajinaya olan baski gibi mi? yani vajinada sanki bebek ayagiyla basiyor gibi bir agri var ara ara oluyor? magnezyum da kullanıyorum aslinda ilki erken doğumdu 33. Haftada hersey normaldi birden nişan geldi ve acilma basladi biraz da ondan endişem
İnşallah tüm kötü ihtimallerden uzak vaktinde sağlıklı bir şekilde doğururuz iyi düşünelim biraz kaderci davranıyorum ben bu konulardaBen hiç hissetmiyorum ki nasıl birsey bu kasılma bebeğin toplanması gibi mi vajinaya olan baski gibi mi? yani vajinada sanki bebek ayagiyla basiyor gibi bir agri var ara ara oluyor? magnezyum da kullanıyorum aslinda ilki erken doğumdu 33. Haftada hersey normaldi birden nişan geldi ve acilma basladi biraz da ondan endişem
Hayır canım vajinada baskı olmuyorBen hiç hissetmiyorum ki nasıl birsey bu kasılma bebeğin toplanması gibi mi vajinaya olan baski gibi mi? yani vajinada sanki bebek ayagiyla basiyor gibi bir agri var ara ara oluyor? magnezyum da kullanıyorum aslinda ilki erken doğumdu 33. Haftada hersey normaldi birden nişan geldi ve acilma basladi biraz da ondan endişem
Ay valla ciddiyim arkadaşım çaktırmadan video çekmiş tamtamına 4 dkCanım 4dk sürdü derken ciddimisin
Kız zaten boy kafa karın çevresini ölçmesi 5dk sürüyor
4 dk çok kısa ya detaylı ultrason olduğuna eminmisim?Ay valla ciddiyim arkadaşım çaktırmadan video çekmiş tamtamına 4 dknasıl bu kadar fark oluyo ben anlamıyorum ki yarım saat bakan neye bakıyo 4 dk bakan neye bakıyo
Hatta şimdi dosyaya baktım mideye akcigere beyinciğe, bağırsakların görünümüne, karın duvarınada bakmış4 dk çok kısa ya detaylı ultrason olduğuna eminmisim?
Benimki ilk yüzüne ve dudagına baktı yarık dudak yok dedi
Sonra göbek çevresine ve kilosuna
Sonra beynine baktı sonra kafa çevresine
Sonra böbreklerine cinsel organına
Sonra kalp atışlarına baktı kalbinin odacıklarına baktı
Bacak uzunluğuna kemik uzunluğuna ayaklarına parmaklarına ellerine kollarına
En sonda suyuna plesantanın hangi duvarda olduğuna ve plesantanın kan akımına baktı
En sondada benim böbreklerime baktı genişleme varmı diye hatta bebekler hep hareketli oldugu için bi 10 dk da ara verdik yürüdüm öyle bakmaya devam etti bunların hepsine baktımı
Bu top gibi oluşu dün hissettim ama doktor söylediğinde öyle bir şey hissetmedimRahim bölgen kasilma esnasında sertleşir top gibi olur. Sanki hentbol topu varmış gibi. Ama çok değil 10 sn civarında durur sonra kendiliğinden gevşer. Agri sanci vs de yaşamadım. Yalancı kasilma agri yapmiyomus zaten
20 dkdan fazla baktı mide duvarına kadar hemşiresi sordu var mi diye o da görüp onayladı göremediğinde bebeği dürttü farklı ultrason başlığı aldi öyle görene kadar uğraştı sağolsunAy valla ciddiyim arkadaşım çaktırmadan video çekmiş tamtamına 4 dknasıl bu kadar fark oluyo ben anlamıyorum ki yarım saat bakan neye bakıyo 4 dk bakan neye bakıyo
Aynı şekilde oldu bir tek ara vermedik hatta sagolsun fotosunu bize verebilmek için uğraştı baya kızım elleriyle yüzünü kapadi4 dk çok kısa ya detaylı ultrason olduğuna eminmisim?
En sonda suyuna plesantanın hangi duvarda olduğuna ve plesantanın kan akımına baktı
En sondada benim böbreklerime baktı genişleme varmı diye hatta bebekler hep hareketli oldugu için bi 10 dk da ara verdik yürüdüm öyle bakmaya devam etti bunların hepsine baktımı
Kuzum rapor bu şekilde veteriner bi arkadaşım vardı yanımda anatomi vs biliyor o da az çok diye onu darladım baktı tüm organlara eminim diyor o da yani bilemedimm yarık dudağa falan kendi doktorum bakmıştı yüzünü incelemişti de bu doktor yüzle ilgili yorum yapmadı4 dk çok kısa ya detaylı ultrason olduğuna eminmisim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?