2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Evet düzeni yok artık ne yapacağımı da şaşırdım

bir ağlamasını görsen kendini atmalar çıldırmalar bırakmamak mümkün değil bakıyorum olmuyor git ne yaparsan yap diyorum

bir ağlamasını görsen kendini atmalar çıldırmalar bırakmamak mümkün değil bakıyorum olmuyor git ne yaparsan yap diyorum
Bi ara hasta olduğu gece ilaç içmek için odadan çıkardım babasıda odasına götürmüştü orda durdu biraz sonra ertesi günler kalkıp sürekli dışarı çıkmak istedi. Olumsuz şeye hemen adapte oluyorlar

Bende arzum var 1 buçuk sene oldu sanırım 2 bine almıştım işimi görüyor bu pahalı marka ile ciddi bir farkı var mıdır bilmiyorum
Nerelerde kullanıyorsun peki genel olarak. Ben ocakta mutfak dolaplarında kullanmak istiyorum ayrıca apartları varsa koltukta falanda

Bence artık biyolojik saati şaşmış 2 aydır diyosun baksana diş veya atak gibi bişey değil cidden uzun bir süre geçen kızım 2 gün saat 5.30 gibi kalktı çok zorlandık. Sinir de yapıyor insanda

Bence artık biyolojik saati şaşmış 2 aydır diyosun baksana diş veya atak gibi bişey değil cidden uzun bir süre geçen kızım 2 gün saat 5.30 gibi kalktı çok zorlandık. Sinir de yapıyor insanda
Evet çok gerginleşiyorum malesef, nasıl düzelteceğim bu durumu bilmiyorum

Oynamak istediğinde geri uyuyalım desem de anlatsam da ağlamasına müsade etsem de sonunda sakinleşmiyor o kazanıyor hep çıkıp oyun oynuyor

Nerelerde kullanıyorsun peki genel olarak. Ben ocakta mutfak dolaplarında kullanmak istiyorum ayrıca apartları varsa koltukta falanda
Öyle farklı farklı aparatları var şimdi baktım aldığıma da bulamadım hepsiburada ve trendyolda. Halı başlığı var hatta normal bi koyuyorum altına başlığı takip halıyı yapıyorum bez olan bi başlık var koltuğa olur o ben yapmadım muadili çoktur

Tamamdır teşekkürnettim

Uyuyalı 1 saat olmadı çığlık atarak uyandınyine bu hiç geçmeyen bir özelliği yatağından yanıma alıyorum uyutuyorum koyuyorum 1 saat max 2 saat sonra yine aynı doğduğundan beri böyle

Uyuyalı 1 saat olmadı çığlık atarak uyandınyine bu hiç geçmeyen bir özelliği yatağından yanıma alıyorum uyutuyorum koyuyorum 1 saat max 2 saat sonra yine aynı doğduğundan beri böyle
Uyku döngüsü muhtemelen o 1 saat ama neden çığlık atarak uyanıyor acaba benimkide ağlar meme diye

Uyku döngüsü muhtemelen o 1 saat ama neden çığlık atarak uyanıyor acaba benimkide ağlar meme diye
Yanında olmuyorum ya ilke yanımda hatta mümkünse üstümde beni ezerek uyumak istiyor gecenin çoğunu bizim yatakta geçiriyor ve hep ya omzumda ya kolumda kafası sağa sola dönemiyorum hiç

Kızlar bizim ilk havuz deneyimimz olacak bebekle.evet havuz cok saglkli degil malum karadenizin suyuda pek soguk ve dalgalı cok denize girecegini sanmiyorum.Probiyotikmi ne o tarz biseyler duymustum bu tatilde falan kullananlar siz neler yaptiniz.deneyimli anneler vardir elbet.benim gibi herkes iki senedir ayagina suya sokmayanlardan degildir sanirik

Yanında olmuyorum ya ilke yanımda hatta mümkünse üstümde beni ezerek uyumak istiyor gecenin çoğunu bizim yatakta geçiriyor ve hep ya omzumda ya kolumda kafası sağa sola dönemiyorum hiç
Çok rahatsız ve güvensiz olsada böyle yatıyor olmak çok güzel nasıl yatak ayırırım memeyi bırakırım bilmiyorum çocuktan çok bana travma olur gibi bu kendileri istese keşke

Çok rahatsız ve güvensiz olsada böyle yatıyor olmak çok güzel nasıl yatak ayırırım memeyi bırakırım bilmiyorum çocuktan çok bana travma olur gibi bu kendileri istese keşke
Önceden bende öyle düşünüyordum ama artık istemiyorum ciddi sırt ağrılarım var sanki 60 yaşındayım her yerim ağrıyor ne kalitei uyku var ne düzgün yatış pozisyonu put gibi duruyorum sabaha kadar sonra her yerim ağrıyor. Ona sarılıp uyumak kokusunu almak çok ama çok güzel tek istediğim uyusun yatağına koyayım sabah alayım

Yeter artık noktası gelecek elbette

Her şeye itiraz etme,istediği olmayınca bağırma,sürekli çığlıklar,bacağıma yapışıp sürekli kucağıma gelmek istemesi gücüm bitmiş gibi hissediyorum . Dün ilk defa dışarıda o kadar zorlandık ki yani dışarı çıkmak bile zor artık

Tam 71 dk durmadan ağladı, desteksiz uykuya alışması lazım, en fazla yarım saat ağlar susar diyen insanlara video çekip göndermek istiyorum. Ben bunların hepsini defalarca günlerce, haftalarca denemiş ve ondan sonra mecburen pes etmiş biriyim. Şu an kendimi hiç iyi hissetmiyorum çekip gidesim var, her şeyi bırakasım var. Ne yaparsam yapayım olmuyor, Rabbim tüm annelere dayanma gücü versin. Eşimle boşanma noktasına geldim, herkesten nefret etmeye başladım artık. Psikolojim hiç iyi değil götürüp akıl hastanesine yatırsınlar beni bence. Çocuğa kızmayayım etmeyeyim diye diye kendimi bitirmiş durumdayım. Uyumuyor kesinlikle uyumuyor, dün gece 20'ye yakın kalktım sürekli odasına git kucağına al tekrar uyut yatır 5 dk sonr tekrar kalk. Bekliyorum kendi tekrar dalar belki diye cırım cırım bağırıyor ya asla sakinleşmiyor saatlerce ağlar ya asla susmaz bıraksam, cam pencere açık artık utanıyorum.

Bende senin gibiyim içimdeki öfke gitmiyor hep depresif ruh hali. En çok eşimle kavga ediyorum sinirimi ondan çıkarmaya mı çalışıyorum yoksa hep beni sinir mi ediyor bilmiyorum. Ona göre ben hala lohusadan3çıkmadım bende ona diyorum ki madem çıkmadım çıkarmak için ne yaptın. Bunu söyleyince oklar ona dönüyor daha çok sinirleniyor herkes öocuk doğuruyor muhbabetne geliyor artık derdimi de anlatamıyorum ben her anneninds böyke hissettiğini düşünmüyorum herkes mutsuz değildir ya bazıları çok şanslı bebeği zor olsa bile ilgisini alakası kesmeyen çevreleri olıyor ne bileyim ben her açıdan en zorunu yaşıyorum gibi hissediyorum

İnan ben de yapayalnızım hem de onca insan içinde yalnızım. Kalabalık içinde yalnız hissetmek en kötüsü, anneme o kadar dert anlattım kaç kez valla haklısın çok zor bu uyku konusunda çektiriyor sana, çok hareketli bir de dayanmak zor dedi. Ama ne gelir ne yanıma yoldaş olur, 40'ım çıkmadan yalnız kalmaya başladım yarısını yalnız geçirmişimdir o kadar söyleyeyim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…