Böyle hurafeler çok var kiminde oluyo acaba diyerek bende deniyim dedim. Zeytinde de oluyodu sanirim elleri yıkamak gerekiyormuşolur bence ayva sonucta ye canım afiyet olsun o çilek kaşıma olayını bilmiyordum kimbilir nerelerime dokundum ay
Sevdiğin şeyden tiksinmekte çok üzücü geçici oldugunu ümit ediyorum inşallah kalıcı olmazTürk kahvesi , her gün içerdim cok severdim midem kalkıyor aklıma geldikce cok tiksindimsanırım bir daha içemem gibi
Benimde corbalara karşı tiksintim var. Görünce çok kötü oluyorum.Sevdiğin şeyden tiksinmekte çok üzücü geçici oldugunu ümit ediyorum inşallah kalıcı olmaz
Merhaba çoğumuz olduk. Bebek hareketlerini hissediyor musun? Hissetmeden vurulmayın diyorlarMart grubundan geliyorum aslında doğum şubat 25 gibilerde olabilir :) şu an 19+4 haftalık erkek bebek bekliyorum. Tetanoz aşısı oldunuz mu benimde ilk doz bu haftalarda olmam gerekiyor sağlık ocağı aradı ilk doz için , doktora da soracağım fikirlerinizi size de sorayım dedim
Hafıza kaybı yaşamış gibiyimOoo sen bilmiyorsan benim ilk ben hiç bilmiyorum
Gamze bir şey eksikliğinden dolayı oluyordu acaba ayva yiyince öyle bir şeyi mi etkiliyorayyy süreyimmm komplebaya kişi demiş ayva yedik gamzeli oldu diye bilimsel olarak imkansız da nasıl oluyor sasırdım valla
İlk zamanlar çok mu içtin ondan sonra mi olduBenimde corbalara karşı tiksintim var. Görünce çok kötü oluyorum.
Kız o kadar ince değildir her halde yoksa o kadar tekmeye herkesin yırtılırdı . Yeni korkumu başlattınBen dün biraz korktum plesentayı yırtıp organlarıma dokunursa diyesaçma olabilir ama bence değil ya elini iyice itse ya yırtarsa of anksiyete çok zor
Çenesine yapma sakın ablam kızında yapmış kuzum iki ceneli gibi duruyor oğlunda da tek yanağına yaptı alakası var mı ayvayla bilmiyorumda ama ona göre yaptım oldu diyor 3.ye yapmamış gamzesi yokayyy süreyimmm komplebaya kişi demiş ayva yedik gamzeli oldu diye bilimsel olarak imkansız da nasıl oluyor sasırdım valla
Yok aksine.. tedavi sürecinde iken başlamış ama fark etmedim. 5. Haftalarda felanken kv yardıma geliyodu bi gun mercimek çorbası yaptı ama nasil ağır koktu anlatamam. Balkonda durdum saatlerce. Sonra sivi yemek özellikle çorbalarda aşırı bi öğürme geliyo. Bi ara bulantilar bitince yemek yapmaya başlamıştım. Yemeğe su katinca da aynısı oldu. Bu aralar zaten yemek yapamıyorum ayakta durmamak için. Ama hala corba içemiyorum ve göremiyorum da.İlk zamanlar çok mu içtin ondan sonra mi oldu
iki yanağa süreyim sadeceÇenesine yapma sakın ablam kızında yapmış kuzum iki ceneli gibi duruyor oğlunda da tek yanağına yaptı alakası var mı ayvayla bilmiyorumda ama ona göre yaptım oldu diyor 3.ye yapmamış gamzesi yok
Aynen ben zaten anaokulundayım anne de ev hanımı çocuk hasta hasta ne kazanabilir tamamen keyif kimi umursamaz işteBazı anneler çok bencil. Bende öğretmenim özel sektörde çalıştığım zamanlar da sırf çocuk evden gitsin diye etüt ayarlayın akşam 7e kadar kalsın diyen anneler biliyorum amaç bişey öğrensin değildi hergün aynı şeyi yapıp o çocuğu başından göndermek için yapıyordu. Ne değişik anneler var
İkiye yaklaşıyorum biraz ödemim de var ödem olmayınca 1 olunca 2Kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar :)
Yumurtadan tiksindiğim zamanlarda eriyen peynirler karışımına yumurta kırıp yerdim sadece o şekilde yiyebiliyordum belki sizde de işe yararHic birseyden tiksinmemenize çok sevindim yediğiniz içtiğiniz bebeğe vitamin güç kuvvet olsun , yumurta ve muzu zorda olsa 3 4 günde bir yemeye çalışıyorum . Yiyemediklerim listesi çok uzun ama bi şekilde kamufle ederek başka şeylerle karıştırarak yemeye çalışıyorum inşallah sağlıklı bir şekilde büyür ve doğar
Yok canım bişey demedi. Yarın bi arayıp sorayım. Sağlık ocağından çağırıyorlar tetanoz aşısı için diyim. Bakalım ne dicek. Sana kaçıncı haftada karma aşı yaptır demiştiCanım mustafa bey sana karma yaptır demedi mi
Ah ben düşününce işin içinden çıkamıyorumHafıza kaybı yaşamış gibiyim" sen aklına goyduğun herseyi başarırsın çünküğ senin inanılmaz bir gücün ve sevkinn de varr" diye motive ediyorum kendimi bugün bu motive sözleri senin için gelsin
Benimde küçük kızımla bunun aralarında 9 yıl var. Bende bazen senin gibi düşünüyorumYok değil önceki çocuğumda çok sorun yaşadım biraz daha paniğim bu sefer 5 yıl var aralarinda şuan kendimi çok acemi hissediyorum hiç birsey hatırlamıyorum doğunca kaç kat giydiricez zibin uzun mu kısami almalıyım kaç ay alsam ne kadar giyer düşünüp duruyorum
Doğumdan sonra hersey normale dönüyor canım. Ben mesela bitter çikolatayı çikolatalı şeyleri çok severim. İlk kızımda bırak yemeyi çikolata ve türlerinin kokusuna dahi tahammül edemiyordum. Aşırı kötü oluyordum. Ama doğumdan sonra düzeldiTürk kahvesi , her gün içerdim cok severdim midem kalkıyor aklıma geldikce cok tiksindimsanırım bir daha içemem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?