2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben biraz evle meşgul oluyorum bu ara kuzum ruh halim ne durumda gözlemleyemiyorum bile
Dün full çamaşır yıka ser katla uğraştım mutfağı hallettim farkında değildim de bugün gün yüzüne çıktı

Aaa nasıl? Matbaadan mı o çıktıları alıyorsun arka kağıtları canım nasıl oluyor bi de magnet mi
Mum kutusu ve küçük şişelerde kahve onları da ikisini güzel bi kutunun içine koyacağım ikili olarak o kadar güzel ki üst yazısını trendyolden yaptırdım

Yok canım bişey demedi. Yarın bi arayıp sorayım. Sağlık ocağından çağırıyorlar tetanoz aşısı için diyim. Bakalım ne dicek. Sana kaçıncı haftada karma aşı yaptır demişti
Ben ilk kontrole gittiğimde söyledi hatta ufak bir kağıt verdi hazırladığı kağıtlardan tetanoz, difteri, boğmacanın olduğu karma aşıyı yaptır dedi 28.haftadan sonra yapılıyormuş bu aşı.
Ama sağlık ocaklarında yok alıp sağlık ocağında yaptıracağım ben

Aaa bilmiyordum canım yarın bi arayıp sorayım bende. Ben ilk kontrole gittiğimde 3 doğumdan çıkmıştı. İlk hastası bendim o gün. Belki arada kaynamıştır. İyi ki konusu açıldı burda da söyledin canım. Teşekkür ederim

Mum kutusu ve küçük şişelerde kahve onları da ikisini güzel bi kutunun içine koyacağım ikili olarak o kadar güzel ki üst yazısını trendyolden yaptırdım
Bu hediyelikleri hastaneye gelenlere mi vericeksiniz kaç tane yapıyosunuz

Bişey dicem hastaneye kim geliyor ki ben sadece eşim ve annem olur hastanede sanıyordum da baskaları da ziyarete geliyorlar mı hic bilmiyorum geçen gün eşim de dedi annem gelir teyzemler de gelir falan diye de tam anlamadım gelebiliyorlar mı altın takacaklarsa gelsinler

Benim arkadaşlarım uğrarlar bi de akrabalar uğrarlar

Merhaba çoğumuz olduk. Bebek hareketlerini hissediyor musun? Hissetmeden vurulmayın diyorlar
Çok net , düzenli hissetmiyorum hafif kıpırtı şeklinde ara sıra , doktorunuz mu söyledi bebek hareketlerini duymadan olmayın diye ben ilk defa duydumda şimdi

E tabi canım hastaneye ziyarete gelmek isteyen gelir tabi biz eşimin arkdsının eşi doğum yaptı bayramda hastaneye gitmiştik isteyen altını hastanede takar isteyen evinde benimde teyzem hastanede takıcam ben dedi mesela

ayy gelen gelsin o zaman hediyelikleri ayarlıyayım cikolata falan da yaptırırım

Çok zor bir dönem Allah yardımcınız olsun kolaylık versin şükür epey bir yol kat ettiniz tez vakitte rahat döneme geçersiniz çorba ya tiksintinizde geçer zamanla inşallah

kapı süsü yaptıran var mı nereden yaptırsak kapı süsünü hastaneye mi götürüyoruz sonra onu eve gelince cocugun odasının kapısına mı asıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…