- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 37.996
- 598
Kız canavar mı bu plesentayı yırtsınKız o kadar ince değildir her halde yoksa o kadar tekmeye herkesin yırtılırdı . Yeni korkumu başlattın
canavar gibi koyuyor tepiğiii vallaKız canavar mı bu plesentayı yırtsın
Ayy valla o ağrı sızı yorgunlukla zaten bizim onlarla muhatap olacak halimiz olur mu bilmiyorumben narkozlu cok fena oluyorum ya rezil olmayalım
Aynen öyle düşünüyorum bendekapı süsü yaptıran var mı nereden yaptırsak kapı süsünü hastaneye mi götürüyoruz sonra onu eve gelince cocugun odasının kapısına mı asıyoruz
O konuda haklısın benimki de öyle valla hatta hıçkırdığında da zıplıyorcanavar gibi koyuyor tepiğiii valla
Evet bi emin ol canım ne olur ne olmazAaa bilmiyordum canım yarın bi arayıp sorayım bende. Ben ilk kontrole gittiğimde 3 doğumdan çıkmıştı. İlk hastası bendim o gün. Belki arada kaynamıştır. İyi ki konusu açıldı burda da söyledin canım. Teşekkür ederim
Ben yaptırdım canımkapı süsü yaptıran var mı nereden yaptırsak kapı süsünü hastaneye mi götürüyoruz sonra onu eve gelince cocugun odasının kapısına mı asıyoruz
Ya hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuzO konuda haklısın benimki de öyle valla hatta hıçkırdığında da zıplıyor
Mama oturagini almayı düşüyorum ben ama kararsızım da mama sandalyesi olacak zaten diye yakın zamanda kullanıp memnun olan var mı?
Şu hışırtılı bez kitap ve 3 boyutlu kitaptan almayı düşünüyorum ben
Bende katlanabilir küvet kova setini almak istiyorum Trendyol'da daha pahalıya geliyor.Bir de bebek için elyaf Yorgan yastık vardı daha önce bu şekilde Bim'den birşey almadım iyi olur mu sizce yorgan yastığı ?
Aynısını bende düşündüm geri vazgeçtim almaktan zaten mama sandalyesi olacakMama oturagini almayı düşüyorum ben ama kararsızım da mama sandalyesi olacak zaten diye yakın zamanda kullanıp memnun olan var mı?
Banyo fileside uygunmus baya gidip bir bakacağım ona
Oturağı alcam ben de az büyüyünce mutfakta iş yaparken tezgaha oturturumMama oturagini almayı düşüyorum ben ama kararsızım da mama sandalyesi olacak zaten diye yakın zamanda kullanıp memnun olan var mı?
Banyo fileside uygunmus baya gidip bir bakacağım ona
Bence alınabilir karacadan 220₺ ye yorgan yastık almıştım internetten sanırım ama almasam bimden alırdımBende katlanabilir küvet kova setini almak istiyorum Trendyol'da daha pahalıya geliyor.Bir de bebek için elyaf Yorgan yastık vardı daha önce bu şekilde Bim'den birşey almadım iyi olur mu sizce yorgan yastığı ?
Ya bende ilk öyle düşündüm sonra tezgah soğuk oluyor ya üşür felan diye geri vazgeçtim mama sandalyesine oturturum dedimOturağı alcam ben de az büyüyünce mutfakta iş yaparken tezgaha oturturum
Anladım teşekkürlerBence alınabilir karacadan 220₺ ye yorgan yastık almıştım internetten sanırım ama almasam bimden alırdım
Evet bende alıcam ilk zamnlar cam kullanın dyorlarBana arkadaşım almıştı avent cam hazneli yenidoğan biberonu başka bi şey almam heralde ekstra
Ben oda süsletmeyi düşünüyorum gelenler için limonata çikolata falan koyuyorlarayy gelen gelsin o zaman hediyelikleri ayarlıyayım cikolata falan da yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?