2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet evet bu süreçte hiçbir aşı yaptırmayı düşünmüyorum ben de.

Hastaneye kaç takım pijama almayı düşünüyorsunuz kendinize kızlar 2 takım yeterlidir herhalde biri lohusa takımı
2 takım bir alt düşünüyorum ama belki 1 takım 2 altta olabilir bi sıkıntı çıkmazsa inşallah normal olacak 1 gece kalınıyor çok fazla birsey götürmek istemiyorum

Ben kendim harry potter hastası olduğum için kapı süsünü böyle yaptıracağım ismine henüz karar veremediğim için yaptıramıyorum Eki Görüntüle 3320410
Aman tanrım bir potterhead mı görüyorum inanılmaz mutlu oldum sebepsizce
Dünden beri başladım tekrar izlemeye ama en sevdiğim yerden Ateş Kadehinden
benim sağlık ocağımdaki doktor ben yapmıyorum hastanede doktorun yapsın dedi :)) zaten ebe hemşire de yok :)) ama bende karma yaptıracalım hatta eşime de yaptıracağım boğmaca için
Ben söyledim ebelere burda sorun olmuyor sanırım

Aman tanrım bir potterhead mı görüyorum inanılmaz mutlu oldum sebepsizce
Dünden beri başladım tekrar izlemeye ama en sevdiğim yerden Ateş Kadehinden

Ben söyledim ebelere burda sorun olmuyor sanırım
Ben slytherin’ciyim inş oğluma da çıkar

Şu dörtlü zıbınlardan arıyorum her yerde video çekeriz hangisine koşarsa diye ama o zıbınları bulamıyorum

Eklentiler

• a22551dd-3352-4f85-a3e7-38de54edba0a.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 73
Ben slytherin’ciyim inş oğluma da çıkar

Şu dörtlü zıbınlardan arıyorum her yerde video çekeriz hangisine koşarsa diye ama o zıbınları bulamıyorum
Bende alacağım amazonda buldum ama baskısı çok iyi değildi araştırıyorum hala bulursam atayım kaliteli baskı bulan olursa atsın

ya ben bebeğin hareketlerini bazen vajinamda hissediyorum. bu normal mi? Sanki dik durup tepiniyo oraya doğru çok korkutucu ve bunu art arda yapıyor.

Ben bugün 20. Haftada tetanoz aşısı oldum 2. Doz içinde 1 ay sonraya randevu yazdı sağlık ocağı aşı yok yeter 1 doz falan demedi . Tek toz koruyucu olmaz 2. Doz için gel dedi
Allah Allah ben Konya dayım benim ebe öyle dedi. Ben özellikle sordum. 2. Dozu bildiğim için. Benim sonraki takibim bu ayın sonunda bakalım ne diyecek.

Bende trendyola bakıyorum çok.pahali.degilmi kucuck şeyler gerçi zam gelmeyen ne kaldı 3 parca bisi ekliyorum 3000 kasımda 8 9 gibi gidecem kontrol şeker yüklemesi falan yapılacak karaciğer enzimlerim yüksek ya tekrar bakılacak eger yine yüksek.cikarsa tedavi başlayacakmış kızlar dua edin yüksek çıkmasın bu sefer o yüzden elim bisi almaya gidemedi bir turlu alayım diyorum sonra vazgeçiyorum offff

Ay hadi İnşallah benim umudum var bakalım gerisi Allah'a kalmış dua etmekten başka bir şey gelmez elimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…