- 17 Ağustos 2023
- 706
- 746
- 23
Hareketli bi çocuğunuz olursa düşebilir falan yazmıştı birisi vakumu gevşeyebiliyormuş ama oturma dönemine geçtiğinde banyo yaparken falan kullanılabilir sanırımmOturağı alcam ben de az büyüyünce mutfakta iş yaparken tezgaha oturturum
Evet evet bu süreçte hiçbir aşı yaptırmayı düşünmüyorum ben de.Siz yaptırmak zorunda değilsiniz, gereksiz hatırlatma dozlarına hiç bulaşmayın. Ben de kendi doktorumun yönlendirmesine göre hareket ediyorum. Aile hekimlikleri rutin süreçleri uyguluyor, bize uygun olanı doktorumuzdan daha iyi kimse bilemez. Grip aşısı yaptırmayı düşünüyordum, doktorum önermedi mesela.
2 takım bir alt düşünüyorum ama belki 1 takım 2 altta olabilir bi sıkıntı çıkmazsa inşallah normal olacak 1 gece kalınıyor çok fazla birsey götürmek istemiyorumHastaneye kaç takım pijama almayı düşünüyorsunuz kendinize kızlar 2 takım yeterlidir herhalde biri lohusa takımı
Aman tanrım bir potterhead mı görüyorum inanılmaz mutlu oldum sebepsizceBen kendim harry potter hastası olduğum için kapı süsünü böyle yaptıracağım ismine henüz karar veremediğim için yaptıramıyorumEki Görüntüle 3320410
Ben söyledim ebelere burda sorun olmuyor sanırımbenim sağlık ocağımdaki doktor ben yapmıyorum hastanede doktorun yapsın dedi :)) zaten ebe hemşire de yok :)) ama bende karma yaptıracalım hatta eşime de yaptıracağım boğmaca için
Ben slytherin’ciyim inş oğluma da çıkarAman tanrım bir potterhead mı görüyorum inanılmaz mutlu oldum sebepsizce
Dünden beri başladım tekrar izlemeye ama en sevdiğim yerden Ateş Kadehinden
Ben söyledim ebelere burda sorun olmuyor sanırım
Bende alacağım amazonda buldum ama baskısı çok iyi değildi araştırıyorum hala bulursam atayım kaliteli baskı bulan olursa atsınBen slytherin’ciyim inş oğluma da çıkar
Şu dörtlü zıbınlardan arıyorum her yerde video çekeriz hangisine koşarsa diye ama o zıbınları bulamıyorum
Eger bulamazsan fikir vereyim. 4 renk zibin al baskı yapan bi yer bul üstüne basimini yaptır mis gibiBen slytherin’ciyim inş oğluma da çıkar
Şu dörtlü zıbınlardan arıyorum her yerde video çekeriz hangisine koşarsa diye ama o zıbınları bulamıyorum
Allah Allah ben Konya dayım benim ebe öyle dedi. Ben özellikle sordum. 2. Dozu bildiğim için. Benim sonraki takibim bu ayın sonunda bakalım ne diyecek.Ben bugün 20. Haftada tetanoz aşısı oldum 2. Doz içinde 1 ay sonraya randevu yazdı sağlık ocağı aşı yok yeter 1 doz falan demedi . Tek toz koruyucu olmaz 2. Doz için gel dedi
Olmaz babasının adıMetehan çok güzel bir isimhaklısın izzet olmasa daha iyi göbek adı falan olsa keşke esin ikna olmaz mı :/
Bendeeeya ben bebeğin hareketlerini bazen vajinamda hissediyorum. bu normal mi? Sanki dik durup tepiniyo oraya doğru çok korkutucu ve bunu art arda yapıyor.
HarikaaaaaEger bulamazsan fikir vereyim. 4 renk zibin al baskı yapan bi yer bul üstüne basimini yaptır mis gibi
ama sizinle bizim aramızda neredeyse 1 ay var. ne zaman başladı bunlara sizin bebek ? Gerçi ben ilk hareketlerini 15. haftada hissetmeye başlamıştım belki ondandır.Bendeee
Bugün yazdım Mustafa beye sordum canım. 28.haftada tek doz olarak karma aşıyı eczaneden alıp yaptırman daha iyi olur dedi banada.Evet bi emin ol canım ne olur ne olmaz
Bulursanız linkini bana da atın, bu çocuklarıma değil ama eşime çok hoş bir süpriz olur.Ben slytherin’ciyim inş oğluma da çıkar
Ben kadife bi takım aldım.Hastaneye kaç takım pijama almayı düşünüyorsunuz kendinize kızlar 2 takım yeterlidir herhalde biri lohusa takımı
Yok canım cinsiyeti kesin netleştirmek için gittiğim de öğrendimAllah kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. Detaylı da mı öğrenmiştiniz bu durumu ?
Ay hadi İnşallah benim umudum var bakalım gerisi Allah'a kalmış dua etmekten başka bir şey gelmez elimdenRabbim yardımcın olsun canım güzel düşün güzel olsun inşallah
23 hafta yaşam sınırı oluyor doğsa bile yaşar insallah
Başka bi sitede yağız bebek var 23+4te doğdu maşallah hala yaşıyor hastanede
Annesi paylasim yapmis 33+3 olduk diye
Bende de öyle oluyor bazen normaldir heraldeya ben bebeğin hareketlerini bazen vajinamda hissediyorum. bu normal mi? Sanki dik durup tepiniyo oraya doğru çok korkutucu ve bunu art arda yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?