2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben daha önceden iş güvenliği zorunluluğundan tetanoz aşısını düzenli olduğum için aşı kartım vardı. Sağlık ocağındaki ebeye söyledim Yine de bir hatırlatma dozu vurmamız gerek dedi. Halbuki aşı kartının üstünde 10 yıl korur yazıyordu. Ebe biraz ısrarcı olunca doktoruma danıştım "aşı olmanıza gerek yok" dedi ama sanıyorum, hiç aşısı olmayanlar olmak durumundalar gibi görünüyor.

Siz yaptırmak zorunda değilsiniz, gereksiz hatırlatma dozlarına hiç bulaşmayın. Ben de kendi doktorumun yönlendirmesine göre hareket ediyorum. Aile hekimlikleri rutin süreçleri uyguluyor, bize uygun olanı doktorumuzdan daha iyi kimse bilemez. Grip aşısı yaptırmayı düşünüyordum, doktorum önermedi mesela.

İzzet Metehan olacak gibi adı izzet adını hiç istemiyorum kayinpederi hiç sevmiyordum rahmetli ama işte büyük.ogluma kendi babamın adını koyunca buna karisamiyorum pek zaten bu bebisin adını abisi koyuyo bakalim herkesi yolladım evden vur kafayı uyu modundayjm

Hastaneye kaç takım pijama almayı düşünüyorsunuz kendinize kızlar 2 takım yeterlidir herhalde biri lohusa takımı

Banada doktorum grip aşısını her hamile için 3 aydan sonra öneriyoruz sakıncası yok dedi ama ben vurulmadım halâ düşünme aşamasındayım bu gidiştede vurulmucam gibi görünyor

Ya hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz ben şimdiye kadar hiç öyle bişey anlamadım
Şöyle anlıyorum canım aynı yere bi kaç defa üst üste çarpıyor çok sert değil ama kalp atışı gibi orasının kafası olduğunu ve hıçkırdığını çok rahat anladım. Zaten hamilelik uygulamasında da bu haftalarda hıçkırdığını yazıyordu

Ben ilk hamileliğimde 2 doz sonraki 3 sene de 1er doz yaptırdım. 10 sene geçerli demişti ebem. Ve ikinci hamileliğimde yaptırmadım. Aşı kartımı gösterince tamam demiştiler. Bunda 20. Haftada 1. Dozu oldum. 2. Doz ne zaman dedim ebe, artık tek doz yapıyoruz, doktor gerek görürse onu öyle yaparsınız dedi. Aşı sıkıntısından dolayı tek doza indirmişler.

Tetanoz bana iki doz yapıldı.İkinci dozu geçen hafta oldum.Çok gerekli mi bilgim yok ancak Sağlık ocagında rutin herseyi istiyorlar

Fetal dna sonucumuz geldi çok şükür sağlıklı bebeğimiz bebeğinin kalbinde delik olanlar için endişe etmemeleri gereken bir örnek daha bırakıyorum
Yaa çok şükür kaç günde çıktı acaba? Dün akşam yurtdışında teslim edildi görünüyor inşallah hemen çalışılır benimki de bizim de 2 küçük vsd ve parlaklık var kaybolur doğuma kadar inşallah umudum o yönde, Allah hepimizin bebişine sağlık sıhhat versin

Hastaneye kaç takım pijama almayı düşünüyorsunuz kendinize kızlar 2 takım yeterlidir herhalde biri lohusa takımı
Onlar hep emzirmeye uyumlu oluyor zaten 2-3 takım alınabilir evde de kullanılacak ya.Benim eski takımlarım vardı ama kötü olmuş tekrar alacağım eğer indirim görürseniz paylaşır mısınız bazen paylaşılıyor ama hep S beden kalmış oluyor ben baya tombik oldum
Banada doktorum grip aşısını her hamile için 3 aydan sonra öneriyoruz sakıncası yok dedi ama ben vurulmadım halâ düşünme aşamasındayım bu gidiştede vurulmucam gibi görünyor
ben geçen hafta yaptırdım grip olursak ağır geçirme riski olduğu için
ben de Amerika’da yaptırmıştım 8. gün sonucumu bildirdiler genelde arkadaşlardan da öyle duymuştum

Dun bende rahimde acı hissettim 3 4 saat sürdü. Dünkü olayları biliyorsunuz sabah uyanınca baya aglamistim ona bağladım. Sonra azalarak geçti elhamdülillah
Artık çok dikkat etmemiz gerekiyor ben de iki gündür işle ilgili kötü şeyler yaşadım stresli zaman geçiriyorum dün akşama doğru artık resmen sancılandım bugün yok şükür, rahat olmaya çalışacağım

8. Gün bugün inşallah sizinde güzel çıkar allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar instagramda güncel anne diye bir sayfa var hamilelikte d vitaminin öneminden bahsetmiş bebeğin zeka gelişimi üzerine ciddi etkisi varmış doktorunuz yazdıysa eğer kullanmayı ihmal etmeyelim

Kızlar instagramda güncel anne diye bir sayfa var hamilelikte d vitaminin öneminden bahsetmiş bebeğin zeka gelişimi üzerine ciddi etkisi varmış doktorunuz yazdıysa eğer kullanmayı ihmal etmeyelim
Devit 3 verdi ama düzenli kullanamıyorum unutuyorum ya. Size hangisini önerdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…