- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
Ben bugün 20. Haftada tetanoz aşısı oldum 2. Doz içinde 1 ay sonraya randevu yazdı sağlık ocağı aşı yok yeter 1 doz falan demedi . Tek toz koruyucu olmaz 2. Doz için gel dediBen ilk hamileliğimde 2 doz sonraki 3 sene de 1er doz yaptırdım. 10 sene geçerli demişti ebem. Ve ikinci hamileliğimde yaptırmadım. Aşı kartımı gösterince tamam demiştiler. Bunda 20. Haftada 1. Dozu oldum. 2. Doz ne zaman dedim ebe, artık tek doz yapıyoruz, doktor gerek görürse onu öyle yaparsınız dedi. Aşı sıkıntısından dolayı tek doza indirmişler.
Geride olmasında niye uzuluyorsunuz saglikli dogsunlar inşallahAynen bende işte bugün biraz üzüldüm hep ondeydi şimdi tam haftasıyla uyumlu olunca bende biraz üzüldüm beslenmemi düzenleyeyim dedim çok kilolu olsun istemiyorum ama biraz da normalden iyi olsun isterim
Yazdığınız için teşekkür ederim. Artık içim daha rahat. Bu dönemde yaptırmak isteyeceğim son şey aşı olur çünküBen ilk hamileliğimde 2 doz sonraki 3 sene de 1er doz yaptırdım. 10 sene geçerli demişti ebem. Ve ikinci hamileliğimde yaptırmadım. Aşı kartımı gösterince tamam demiştiler. Bunda 20. Haftada 1. Dozu oldum. 2. Doz ne zaman dedim ebe, artık tek doz yapıyoruz, doktor gerek görürse onu öyle yaparsınız dedi. Aşı sıkıntısından dolayı tek doza indirmişler.
Valla bende tam bilemedim. Fotoğraf çekimi için güzel bir tane pijama takımı bir de normal alabilirim. Gecelikte lazım olabilir gibiHastaneye kaç takım pijama almayı düşünüyorsunuz kendinize kızlar 2 takım yeterlidir herhalde biri lohusa takımı
Bende de oluyor bu, bazen de karnımın yanları ağrıyor böbreklerim gibi.benim karnım alt karın kaslarım gece ağrıyor. her döndüğümde uyanıyorum ağrı ve acı sebebiyle.
Bende Harry Potter cuyum canım bende şöyle bişeyler yaptırmayı düşünüyorum isime tam karar verince tabiBen kendim harry potter hastası olduğum için kapı süsünü böyle yaptıracağım ismine henüz karar veremediğim için yaptıramıyorumEki Görüntüle 3320410
aslında yönetimin sert olması gerekiyor ateşi olan hasta olan çocuğu sabah okula almayacak bizim ülkemizde cahil dolu terbiyesizlikAynen ben zaten anaokulundayım anne de ev hanımı çocuk hasta hasta ne kazanabilir tamamen keyif kimi umursamaz işte
benim sağlık ocağımdaki doktor ben yapmıyorum hastanede doktorun yapsın dedi :)) zaten ebe hemşire de yok :)) ama bende karma yaptıracalım hatta eşime de yaptıracağım boğmaca içinBen ilk kontrole gittiğimde söyledi hatta ufak bir kağıt verdi hazırladığı kağıtlardan tetanoz, difteri, boğmacanın olduğu karma aşıyı yaptır dedi 28.haftadan sonra yapılıyormuş bu aşı.
Ama sağlık ocaklarında yok alıp sağlık ocağında yaptıracağım ben
Metehan çok güzel bir isimİzzet Metehan olacak gibi adı izzet adını hiç istemiyorum kayinpederi hiç sevmiyordum rahmetli ama işte büyük.ogluma kendi babamın adını koyunca buna karisamiyorum pek zaten bu bebisin adını abisi koyuyo bakalim herkesi yolladım evden vur kafayı uyu modundayjm
Evet eşim de düz koyalım uzun olmasın dedibence düz Leo :)) çok hoşuma gidiyor :) Aslan da yahudi ismi aslen Ari den geliyor ilk erkek arkadasım Ari Aslandı benim adım da CeylanAslan ve Ceylandık :))
ben de ama karnım acıktığı için diye düşünüyorum yemek yiyince geciyor acıkınca karnım ağrıyor midem kazınıyorKızlar sabah karın acısıyla uyanan varmı acaba gece ne oluyorsa sabah karnım midem acıyarak uyanıyorum
Ben bulunduğum şehirde tek uzman hekimim çok yoğun çalışıyorum çok yorgun oluyorumGeride olmasında niye uzuluyorsunuz saglikli dogsunlar inşallah
Ben kapı süsünü de kendim yapacagimBen kendim harry potter hastası olduğum için kapı süsünü böyle yaptıracağım ismine henüz karar veremediğim için yaptıramıyorumEki Görüntüle 3320410
Ama harry potter mükemmel bi fikir bende harry pottera bayılırımBende Harry Potter cuyum canım bende şöyle bişeyler yaptırmayı düşünüyorum isime tam karar verince tabi
bebeğin çok ileri olması da iyi değil o zaman da şekerden şüpheleniliyor en güzeli haftası aslındaGeride olmasında niye uzuluyorsunuz saglikli dogsunlar inşallah
A aaa eşimi ikna edebilirsem benim muhtemel bebikoma koyacağım ismi örneklemişsiniz. Hoşuma gitti görünceBen kendim harry potter hastası olduğum için kapı süsünü böyle yaptıracağım ismine henüz karar veremediğim için yaptıramıyorumEki Görüntüle 3320410
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?