2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben bugün 20. Haftada tetanoz aşısı oldum 2. Doz içinde 1 ay sonraya randevu yazdı sağlık ocağı aşı yok yeter 1 doz falan demedi . Tek toz koruyucu olmaz 2. Doz için gel dedi

Aynen bende işte bugün biraz üzüldüm hep ondeydi şimdi tam haftasıyla uyumlu olunca bende biraz üzüldüm beslenmemi düzenleyeyim dedim çok kilolu olsun istemiyorum ama biraz da normalden iyi olsun isterim
Geride olmasında niye uzuluyorsunuz saglikli dogsunlar inşallah

Yazdığınız için teşekkür ederim. Artık içim daha rahat. Bu dönemde yaptırmak isteyeceğim son şey aşı olur çünkü

Eklentiler

• IMG_20231019_124209.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20231019_124150.webp
    84,6 KB · Görüntüleme: 66
Aynen ben zaten anaokulundayım anne de ev hanımı çocuk hasta hasta ne kazanabilir tamamen keyif kimi umursamaz işte
aslında yönetimin sert olması gerekiyor ateşi olan hasta olan çocuğu sabah okula almayacak bizim ülkemizde cahil dolu terbiyesizlik

benim sağlık ocağımdaki doktor ben yapmıyorum hastanede doktorun yapsın dedi :)) zaten ebe hemşire de yok :)) ama bende karma yaptıracalım hatta eşime de yaptıracağım boğmaca için

Metehan çok güzel bir isim haklısın izzet olmasa daha iyi göbek adı falan olsa keşke esin ikna olmaz mı :/

bence düz Leo :)) çok hoşuma gidiyor :) Aslan da yahudi ismi aslen Ari den geliyor ilk erkek arkadasım Ari Aslandı benim adım da Ceylan Aslan ve Ceylandık :))
Evet eşim de düz koyalım uzun olmasın dedi muhtemelen yurtdışında yaşayacak bizim de gitme durumumuz var bir iki yıla sorun yaşamasın orda koyup geçeriz kısa güzel diyor aslan ismini çok seviyorum ben de ama iki isimli olmasın evet aaa aslanın yahudi ismi olduğunu bilmiyordum

Geride olmasında niye uzuluyorsunuz saglikli dogsunlar inşallah
Ben bulunduğum şehirde tek uzman hekimim çok yoğun çalışıyorum çok yorgun oluyorum
Yaşadığım şehir bayağı perifer bir şehir imkan kısıtlı yemek yapamıyorum yiyemiyorum
Ondan üzülmüştüm aslında çocuğumun hakkına giriyorum diye saglikli yaşamıyorum sağlıklı beslenmiyorum diye falan

Bende bunlara benzer süs ve taki yastığı düşünüyorum. İsme karar verdiğim de hemen yapicam

Eklentiler

• Screenshot_20231019-130127_Instagram.webp
    99,5 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20231019-130349_Pinterest.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…