- 17 Nisan 2023
- 2.460
- 1.792
- 63
- 31
Benim geçen hafta ilk defa bir günde 10kez olmuştu korkunca doktora gittim her şey yolunda bu haftalarda normal dediKızlar vajinada batma hissedenler vardı benim geçmişti ama 2 gündür yine başladı sizdede hala oluyor mu?
Yok doktorum antibiyotik augmentin kullanablirsin sadece dedi kbb gittim yazmışlardı ama sağlık ocakları yazmıyorlar şimdi hasta olunca yine kbb ile uğraşmayım dedim ama gözğmde büyüdü gitmek sağlık ocağına evde parolum var zaten inşallah geçen seferki gibi ağır geçirmem sizede geçmiş olsunGeçmiş olsun canım bende geçen haftadan beri çok kötüyüm sağlık ocağındaki dpktorum sadece parol kullan dedi bende mandalina meyvelerden falan yiyerek geçirmeye çalııyorum. Antibiyotik zararlı olabilir
Öyle mi teşekkür ederim bir bakayım eczanedemi satılıyorSelam canım. Konuyu bilmiyorum ama. Benim de arada gıcıklanıyor gibi oluyor. Heh diyorum başlıyor hastalık. Alaçatı değirmeni diye bi marka var damla sakızlı macununundan alıyorum. Kesiyor. Yorumları da çok iyi. Doktoruna da danış istersen bir incele.
Benim önceden oluyordu ama 10dan fazla oluyorBenim geçen hafta ilk defa bir günde 10kez olmuştu korkunca doktora gittim her şey yolunda bu haftalarda normal dedi
Evet büyük ihtimalle bebek büyüdüğü için canımBenim önceden oluyordu ama 10dan fazla oluyor
Geçmişti yine başladı bebek büyünce oluyor galiba anlamadım
Ben 2 sene önce kullanmıştım bu ürünü tadı kokusu çok güzel çok beğenmiştimBen burdan alıyorum. Ama şimdi pahalı biraz. İndirime giriyor 3 al 2 öde gibi o zaman tanesi 65 tl oluyo.Alaçatı Değirmeni Damla Sakızı Macunu 240 g Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Alaçatı Değirmeni Damla Sakızlı 240 Gr Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Arkadaşlarımda bu bebek niye hiç büyümüyor diyordu meğersem yanlış söylüyormuşumArkadaşlar sayenizde aydınlanma yaşadımhiç kendimi 6 aylık hamile görmüyordum hala ay olarak soranlara 5 aylık diyordum sürekli yaşını külçülten teyzeler gibi
Canım nst ye baktılar mı sancın var mı diye erken doğum olmasın Allah korusunEvet sbah kahverengiydi şimdi kırmızıa döndü yatıyorum kalkmıyorum
Plesenta previa totalis var bende 22. Haftadaym cıkmadı henüz kanamlar oluyorKızlar aranızda plesenta previa marjinal denilip kesesi yukarı cikan var mı? Varsa kacinci haftada yukarı çiktı?
Yok bakmadılar canm plesentanın rahmi kapatmasından dolayı oluyor dediCanım nst ye baktılar mı sancın var mı diye erken doğum olmasın Allah korusun
Anladım canım geçer inşallahYok bakmadılar canm plesentanın rahmi kapatmasından dolayı oluyor dedi
larKızlar bu arada dolap uygulamasındaki bidünyacorap kullanıcısından çorap alanlar merak ediliyordu benimkiler geldi 9 çiftten sadece bir tanesinde ip çekmiş ama problem değil bana göre kaliteli çoraplar bilginiz olsun
Ama sezeryan 38 hafta bitimi alıyorlar ben anlamıyorum bu hafta isini
Hiç de öyle birşey yokPlanlı sezeryanda sancıların başlayıp durum riskli hale gelebilir ihtimaliyle 38 de alınıyor canım
Kızlar bu arada dolap uygulamasındaki bidünyacorap kullanıcısından çorap alanlar merak ediliyordu benimkiler geldi 9 çiftten sadece bir tanesinde ip çekmiş ama problem değil bana göre kaliteli çoraplar bilginiz olsun
İnşallah canmAnladım canım geçer inşallah
canım çok geçmiş olsunEvet sbah kahverengiydi şimdi kırmızıa döndü yatıyorum kalkmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?