- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.002
- 598
Bunu yapan dr çok azdır ama genelde 38 de yapıyorlar. Riske atmak istemedikleri içinHiç de öyle birşey yokeğer plasentada suyunda vs sorun yoksa 40a kadar ne kadar dursa kar ben planlı sezeryan oldum 39+4te
aa çok geçmiş olsun şu an eşim çekiyor hemoroid var zaten ama üstüne çatlak da olabilirmiş. Kolonoskopi yapacaklar pazartesi çok üzülüyorum. Peki dışkıdan sonra yanma oluyor mu sizdeKızlar anal fissür var bende makat çatlağı ara ara atak gibi geliyor demin tuvalet kan içindeydi ödüm koptu bebekten önden geldi sandım arka tarafmışof of
Allah yardimciniz olsun insallaaah en kisa zamanda yukari cikarPlesenta previa totalis var bende 22. Haftadaym cıkmadı henüz kanamlar oluyor
Sağol cnmcanım çok geçmiş olsun
Hemen hemen aynı her halde haftalarımız 21+4m ben bu gün doktorum imkansız artık seninkinin cıkmasının dedi inşallah seninki bir an önce cıkarAllah yardimciniz olsun insallaaah en kisa zamanda yukari cikar
Ayy Allah yardımcın olsun cok zor o ya . Kabız olmamaya dikkat et kuru meyvelerle hoşaf yap kendine bol bol canmKızlar anal fissür var bende makat çatlağı ara ara atak gibi geliyor demin tuvalet kan içindeydi ödüm koptu bebekten önden geldi sandım arka tarafmışof of
Allah korusun yaa giydirebildiğimi ters giydiririm artıkkızlar unutmuyoruz çoraplar hep ters giyiliyor yoksa ipi parmağa dolanabiliyor ve fark etmesi çok zor aman dikkat
lar
Ara ara oluyordu yine başladı bir iki gündür yanıyor hemoroid yok sadece çatlak var dedi doktor sıcak suya leğene oturuyordum ama şimdi bebekten dolayı sanırım oturamam açılma olmasın diyeaa çok geçmiş olsun şu an eşim çekiyor hemoroid var zaten ama üstüne çatlak da olabilirmiş. Kolonoskopi yapacaklar pazartesi çok üzülüyorum. Peki dışkıdan sonra yanma oluyor mu sizde
Benim sat a gore 20+6 ama ultrasona gore 21+6 suan olumsuz konusmadi doktorum zaten arada mesafe var yukari cikabilir dediHemen hemen aynı her halde haftalarımız 21+4m ben bu gün doktorum imkansız artık seninkinin cıkmasının dedi inşallah seninki bir an önce cıkar
Geçmiş olsun canım bence de o uygulamayı doktoruna sor yasak olabilir gibi geldiAra ara oluyordu yine başladı bir iki gündür yanıyor hemoroid yok sadece çatlak var dedi doktor sıcak suya leğene oturuyordum ama şimdi bebekten dolayı sanırım oturamam açılma olmasın diye
Ayyy aynısıKızlar anal fissür var bende makat çatlağı ara ara atak gibi geliyor demin tuvalet kan içindeydi ödüm koptu bebekten önden geldi sandım arka tarafmışof of
Benim tamamen kapatıyor doğum kanalını ondan demiş olabilr bu zamana kadar hep cıkar diyordu bu gün imkansız dedşBenim sat a gore 20+6 ama ultrasona gore 21+6 suan olumsuz konusmadi doktorum zaten arada mesafe var yukari cikabilir dedihayirlisi bakalim insallah ama sizin doktorda olumsuz konusmus 28. Haftada tamamen yukari cikan bi arkadasin yazisini okumustum hersey olabilir umutsuz olma sen
bol bol dinlenin mecburi iş yapmayın. moralinizi yüksek tutun. yolun yarısını geçtik hepimiz sağlıcakla alıcaz çocuklamızı kucağımızaHemen hemen aynı her halde haftalarımız 21+4m ben bu gün doktorum imkansız artık seninkinin cıkmasının dedi inşallah seninki bir an önce cıkar
Amin inşallahbol bol dinlenin mecburi iş yapmayın. moralinizi yüksek tutun. yolun yarısını geçtik hepimiz sağlıcakla alıcaz çocuklamızı kucağımıza
evet o tehlike yaratabilir krem falan belki iyi gelirAra ara oluyordu yine başladı bir iki gündür yanıyor hemoroid yok sadece çatlak var dedi doktor sıcak suya leğene oturuyordum ama şimdi bebekten dolayı sanırım oturamam açılma olmasın diye
Allahim yardimciniz olsunBenim tamamen kapatıyor doğum kanalını ondan demiş olabilr bu zamana kadar hep cıkar diyordu bu gün imkansız dedş
Sakın yapma hamilelikte sıcak duş bile çok önerilmiyorGeçmiş olsun canım bence de o uygulamayı doktoruna sor yasak olabilir gibi geldi
Geçmiş olsun canım krem falan vermedi mi doktorAra ara oluyordu yine başladı bir iki gündür yanıyor hemoroid yok sadece çatlak var dedi doktor sıcak suya leğene oturuyordum ama şimdi bebekten dolayı sanırım oturamam açılma olmasın diye
Bir yerden de duydum ama hatırlayamadım adı tanıdık geliyor bi araştırayım teşekkür ederimBen burdan alıyorum. Ama şimdi pahalı biraz. İndirime giriyor 3 al 2 öde gibi o zaman tanesi 65 tl oluyo.Alaçatı Değirmeni Damla Sakızı Macunu 240 g Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Alaçatı Değirmeni Damla Sakızlı 240 Gr Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?