2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar baş dönmesi bulantılarım oluyordu bu aralar karın mide ağrısı da eklendi böyle yaşayan varmı acaba enfeksiyon falanmı varcuma günğ kontrollerim vardı kanda alıcakla bu sebepten

Kızlar benimde bagirsaklarım fena bebek buyudukce bagirsaklarimda hep ağrı oluyor gaz oluyor. Afedersiniz gazım çıkınca bi rahatlama geliyor amma sonra yine ayni şey başkıyor

Kızlar hepinize çok çok geçmiş olsun insallah birbirimize dua edelim sağlıkla sıhhatle kucağımiza alalım insallah
Bende de bugün söyle bi şey oldu alt kulot çizgisi kısmında kasılma mı oglusumun hareketi mi gerilme mi ağrı mı ne olduğunu anlayamadığım bi baski doluluk hissi bunu yaşayanınız var mı kızlar ara ara oluyor kasılma mı tedirgin oldum

Kızlar benimde bagirsaklarım fena bebek buyudukce bagirsaklarimda hep ağrı oluyor gaz oluyor. Afedersiniz gazım çıkınca bi rahatlama geliyor amma sonra yine ayni şey başkıyor
Bende de var çıkarıyorum hiç tutmuyorum dün gaz kollarıma kalbime göğüs kafesime kadar vurdu o acı çok fena

O bende gün içinde oluyor dönüyor diye düşünüyorum tam emin değilim ama çok sıkıntılı bir durum yaratmadıgı için hayra yordum sanki hop popişi kaldırıp diğer tarafa dönüyormuş hissi gibi

Ya kızlar son 2 3 gündür can sıkıcı şeyler yaşıyorum. Bugun durmaksizin kasilmam var. Tam kasilma duruyo dk dolmadan yeniden kasilma oluyo. Endiselenmeli miyim

İnsallah bende kasılma olayından tedirgin olduğum için
Bugün doktora gittim bir sknti yok dedi o sıra tansiyonuma baktılar tansiyonum da 13/8 çıkmasın mı hobaa idrarda protein kaçağı var mı diye baktılar kaçak yok akşam da ölçtürdüm 11/8 çıktı her gün bi şey çıkıyor bugün çok üzgün ve mutsuzum

Kasılma nasıl oluyor hala anlayamamış olmam
Rahmin olduğu yeri bilirsiniz. Gobegin altı. İşte kasilma olduğunda orası sertlesiyo. Bastırmak bi yana dokundugunuz anda sanki taş gibi kemik gibi bi sertlik geliyo. Genelde agri sanci yapmiyo

Bizimki çoğu zaman oraları tekmeliyor ya canım acıyor resmen birde tuvalete sıkıştırıyor hemen vurunca oluyor yani

Evet canım mesela bana sorduklarında ben 5 e yeni girdim diyordum .Mesela bana sanki hep 5 aylıkmışım gibi geliyor 7.ayada girsem 5 ay diyecem heralde

Rahmin olduğu yeri bilirsiniz. Gobegin altı. İşte kasilma olduğunda orası sertlesiyo. Bastırmak bi yana dokundugunuz anda sanki taş gibi kemik gibi bi sertlik geliyo. Genelde agri sanci yapmiyo
Kasılmaların sebebi içeridekini dışarı atmak istemesi mi rahmin ben adet olduğumda çok hissederdim kanı atmak için kasılırdı hep sanki

Kasılmaların sebebi içeridekini dışarı atmak istemesi mi rahmin ben adet olduğumda çok hissederdim kanı atmak için kasılırdı hep sanki
İnan hiç bilmiyorum ki. Yani regl olunca da oluyo muydu hic animsayqmadim. Hafta başından beri hep mutsuzum ağlıyorum elimde değil. Hersey üst üste geldi. Allaha şükür arada bebek hareket ediyo yoksa kafayı iyice yerdim

Sertlik olmuyo ağrı sancı da değil baskı hissi gibi sanki biraz idrar yolu enfeksiyonu çıktı sanırım ondan da olabilir

Yani anlattıklarınıza göre kasılma değil gibi geliyor ama içimi de bir kurt kemiriyor
Serviks uzunluğuna ve kapali dedi Allah korusun bi şey olsa onlarda da sknti olur değil mi

Sertlik olmuyo ağrı sancı da değil baskı hissi gibi sanki biraz idrar yolu enfeksiyonu çıktı sanırım ondan da olabilir
Evet idrar yolu enfeksiyonu kasilmayi tetikliyo yada o biraz değişik bi dolgunluk veriyo. Ama tavsiyem çok çok dikkat edin. Bi kere olunca doğuma kadar enfeksiyon tekrar ediyomus. Ben 2 kez oldum. Sürekli dua ediyorum çok zorluyo

M merymeryg sizinde kasılma olmuştu gitmiştiniz ya kasilma olduğunu nerden anladılar usg dan anlaşılıyor mu
Beni bugün toko ya bağladılar ama hemşireler yanlış bağlamış sonra usg da bakınca da sknti yok dedi dr hanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…