2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kesinlikle bebeğin çıktığı an hersey bitiyro sanki hafifliyorsun ohh çekiyorsun yani bütün sancılar fln bitiyor en son dikiş atılırken umrunda olmuyor o dikiş Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin kızlar

H

amilelik olusuyormus ama tutunamiyormus, olup doğuran da varmış zamanında erken doğan da
Cekilmedim. İlk bebegimdi. Düşüğün sebebini arıyorum ben de
canım ben hsg çekindim benimde rahmimde yarım perde var doktor bir sıkıntı görmedi zaten büyük ihtimal kanallarım tıkalıymış o ay hamile kaldım tam perde de var yarım perde de var hsg büyütülecek birşey değil acı eşiğin yoksa anestezi ile çektir acılı birşey adet ağrısıx20 gibi birşey 10 dk bir işlem hemen kalkıyorsun zaten benim ki yarım perde ama tam perde de var en iyisi hsg yaptırman

Canım çok üzüldüm. Çocuğu taşıyan biziz hamilelikte saçmalayan erkekler oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun keşke hiç yaşanmasa böyle şeyler Aynı durum arkadaşımın da başına gelmişti kaç yıl tazminat ödedi. Hamilelik döneminde evden kovmak büyük kusur sayılıyor mutlaka hakkını ara çocuğun için

Kaynanan kıskançlığın zirvesinde sanırım. Doğumdan önce gittiği iyi olmuş seni daha çok zorlardı. Eşin yanında olsun da gerisi boş canım

Merhaba kızlar.İki gündür sabah uyandığımda üst kuyafetimin göğüs ucuna birsey akmış bi oluyor tam uç kısmına.Gece göğsümden bir şey geliyor iki gündür böyle bir şey yaşayan var mı ?

Banada her kes oyle soyluyor sinirlerim bozluyor ya ben hamile kalirken 59-60tım sonra duştum 56a simdi 62 cikiyorum her kes kilo almamışsın karnın küçük falan deyib sinirlerimi bozuyorya

Banada her kes oyle soyluyor sinirlerim bozluyor ya ben hamile kalirken 59-60tım sonra duştum 56a simdi 62 cikiyorum her kes kilo almamışsın karnın küçük falan deyib sinirlerimi bozuyorya
Doktora gidilecek dönemde olmasak bunalıma sokarlar ya doktor bebek güzel beslenmiş demesine rağmen dünden beri düşünüyorum kilo aldı mı acaba diye. Ben şeker ve beyaz ekmeği bırakınca doğal olarak kilo almadım hiç ama mantığımı zorluyor bu insanlar

İç haznem genişmiş demek ki deyip gecin kilo alsanız da ay ne çok kilo aldın biraz dikkat et derler

şeker ve ekmeği ben de bırakmak istiyorum nasıl başardınız ? Çok mide yanması yapıyor ekmek bana. Ekmeksiz sabah doymuyor gibi hissediyorum

şeker ve ekmeği ben de bırakmak istiyorum nasıl başardınız ? Çok mide yanması yapıyor ekmek bana. Ekmeksiz sabah doymuyor gibi hissediyorum
Bende şeker çıktı ondan tam buğdaya geçtim ekmeksiz yiyemiyorum. Bazı sabahlarda da tam buğday unu ile kendin krep yapıyorum

Yaa ne güzel konuştunuz haklısınız... inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…