Kesinlikle bebeğin çıktığı an hersey bitiyro sanki hafifliyorsun ohh çekiyorsun yani bütün sancılar fln bitiyor en son dikiş atılırken umrunda olmuyor o dikiş Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin kızlarKendinize yapacağınız en kotü şey bence bu tarz videolar izlemek, "cahillik mutluluktur" diye bir söz varya tamda doğum için geçerli bence, sadece tevekkül edip, Allah'a sığınmak en güzeli bence ne diyoruz biz kadınlar çok güçlüyüz ve "milyonlarca milyarca kadın yaptıysa ben de yaparım "... Hem doğumun normali sezaryanı yok anne ve bebek nasıl rahat edecekse öyle olmalı... Gecekusum bişey daha diyeyim mi, bebeğin çıkma anı en kolay ve en rahatladığın an, tüm sancılar ağrılar bır anda bitiyor, kuş gibi oluyorsun...
Rabbim tüm hamişlere sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsinhamiş olmayı bekleyenlerinde bie an önce hayırla göbüşlerini doldursun inşallah
canım ben hsg çekindim benimde rahmimde yarım perde var doktor bir sıkıntı görmedi zaten büyük ihtimal kanallarım tıkalıymış o ay hamile kaldım tam perde de var yarım perde de var hsg büyütülecek birşey değil acı eşiğin yoksa anestezi ile çektir acılı birşey adet ağrısıx20 gibi birşey 10 dk bir işlem hemen kalkıyorsun zaten benim ki yarım perde ama tam perde de var en iyisi hsg yaptırmanH
amilelik olusuyormus ama tutunamiyormus, olup doğuran da varmış zamanında erken doğan da
Cekilmedim. İlk bebegimdi. Düşüğün sebebini arıyorum ben de
bende elele alacagım ındıırmı beklıyorumBen elele aldım, oyshoyu falan öneriyorlar ama bakmadım ben
Günaydıngünaydın güzel anneler
Canım çok üzüldüm. Çocuğu taşıyan biziz hamilelikte saçmalayan erkekler oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun keşke hiç yaşanmasa böyle şeylerMaalesef anlık öfke değil bu kovulma üzerinden 3-4 gün geçti yazamadım size deüstüne annemle konuştu ocağa kadar vakit verdi öfkeli sinirli bir hale büründü ocağı da beklemeden anneme geçeceğim park yatağını kurarım annemin evi 2+1 bir oda kardeşimin bir oda annemin annem odayı size yaparım ben salonda yatarım dedi Allahım bir kapı açacak biliyorum inanıyorum
Kaynanan kıskançlığın zirvesinde sanırım. Doğumdan önce gittiği iyi olmuş seni daha çok zorlardı. Eşin yanında olsun da gerisi boş canımEvet bir nebze öyle ama evliykende eltime çektirmediği kalmamış çenesi ve hareketleri yüzünden kayınpederimde zamanında hep uyarmış kimsenn bişeyine karışma çeneni tut dye yeri gelmiş dövmüşte bir araba dayakta yese huyundan vazgeçmez bir insan herkesle küsüp kavga ediyorsa o insanda bir sıkıntı vardır sorunludur
Banada her kes oyle soyluyor sinirlerim bozluyor ya ben hamile kalirken 59-60tım sonra duştum 56a simdi 62 cikiyorum her kes kilo almamışsın karnın küçük falan deyib sinirlerimi bozuyoryaBugün diyetisyene gittim diyabet için. 3 kilo almışsın az değil mi bebek iyi mi gibi sorular sordu o kadar sinirim bozuldu ki. Etraftaki cahil insanlar yetmiyormuş gibi. Ben de doktor bebek iyi haftasıyla uyumlu diyor benim yağlanmama gerek yok galiba dedim sinirli bir şekilde
Doktora gidilecek dönemde olmasak bunalıma sokarlar ya doktor bebek güzel beslenmiş demesine rağmen dünden beri düşünüyorum kilo aldı mı acaba diye. Ben şeker ve beyaz ekmeği bırakınca doğal olarak kilo almadım hiç ama mantığımı zorluyor bu insanlarBanada her kes oyle soyluyor sinirlerim bozluyor ya ben hamile kalirken 59-60tım sonra duştum 56a simdi 62 cikiyorum her kes kilo almamışsın karnın küçük falan deyib sinirlerimi bozuyorya
İç haznem genişmiş demek ki deyip gecin kilo alsanız da ay ne çok kilo aldın biraz dikkat et derlerBanada her kes oyle soyluyor sinirlerim bozluyor ya ben hamile kalirken 59-60tım sonra duştum 56a simdi 62 cikiyorum her kes kilo almamışsın karnın küçük falan deyib sinirlerimi bozuyorya
şeker ve ekmeği ben de bırakmak istiyorum nasıl başardınız ? Çok mide yanması yapıyor ekmek bana. Ekmeksiz sabah doymuyor gibi hissediyorumDoktora gidilecek dönemde olmasak bunalıma sokarlar ya doktor bebek güzel beslenmiş demesine rağmen dünden beri düşünüyorum kilo aldı mı acaba diye. Ben şeker ve beyaz ekmeği bırakınca doğal olarak kilo almadım hiç ama mantığımı zorluyor bu insanlar
Bende şeker çıktı ondan tam buğdaya geçtim ekmeksiz yiyemiyorum. Bazı sabahlarda da tam buğday unu ile kendin krep yapıyorumşeker ve ekmeği ben de bırakmak istiyorum nasıl başardınız ? Çok mide yanması yapıyor ekmek bana. Ekmeksiz sabah doymuyor gibi hissediyorum
Bir şey yoktur kötü düşünmeyin hastaneden sonra bizlere de haber verinHastaneye gidiyorum dünden beri bebeği hissetmiyorum sag tarafım ve belim çok agriyo
Önemli bir şey yoktur umarımHastaneye gidiyorum dünden beri bebeği hissetmiyorum sag tarafım ve belim çok agriyo
iyi yapıyorsun ama korkma inşallah bişeyi yoktur uyuyordur ağrılar hepimizde var çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruzHastaneye gidiyorum dünden beri bebeği hissetmiyorum sag tarafım ve belim çok agriyo
Aynen ben de direk bu yorumla karşılaşıyorum. +12 kilo aldımİç haznem genişmiş demek ki deyip gecin kilo alsanız da ay ne çok kilo aldın biraz dikkat et derler
Ay kötü düşünme canım iyidir bebişimizHastaneye gidiyorum dünden beri bebeği hissetmiyorum sag tarafım ve belim çok agriyo
Yaa ne güzel konuştunuzKendinize yapacağınız en kotü şey bence bu tarz videolar izlemek, "cahillik mutluluktur" diye bir söz varya tamda doğum için geçerli bence, sadece tevekkül edip, Allah'a sığınmak en güzeli bence ne diyoruz biz kadınlar çok güçlüyüz ve "milyonlarca milyarca kadın yaptıysa ben de yaparım "... Hem doğumun normali sezaryanı yok anne ve bebek nasıl rahat edecekse öyle olmalı... Gecekusum bişey daha diyeyim mi, bebeğin çıkma anı en kolay ve en rahatladığın an, tüm sancılar ağrılar bır anda bitiyor, kuş gibi oluyorsun...
Rabbim tüm hamişlere sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsinhamiş olmayı bekleyenlerinde bie an önce hayırla göbüşlerini doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?