2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benim nerdeyse yok denecek kadar az kanamam oldu galiba kesesiyle düştüğünden. Adet de oldum 32 gün sonra canım yeni bitti sayılır. İyiyim bakalım çok şükür sen daha iyi misin
Bence sizin perde yok ama bence de hsg çektirin içiniz rahat etsin
Bizi de haberdar edin her şey gönlünüzce olsun insallah

Benim nerdeyse yok denecek kadar az kanamam oldu galiba kesesiyle düştüğünden. Adet de oldum 32 gün sonra canım yeni bitti sayılır. İyiyim bakalım çok şükür sen daha iyi misin
Oh şükür düzen oturdu demek rahim toparlamıştır kendini ilk benim de kaybım olduğunda adet sonrası hemen düzene girmişti hatta saat gibi tıkır tıkır olmuştu adet düzeni böbrek ağrılarım devam ediyor sancıyla onun dışında Allah’a sükür diyelim

Kızlar kapı süsü ve yastık yaptıran var mı? Tavsiye edeceğiniz sayfa var mı acaba

Benimde 10.1’e düştü doktorum kan ilacını 2’ye çıkarttı. Ayriyeten gıdalarla da destekliyorum kasımda kontrolüm var eğer yükselmezse damardan demir takviyesi yapılacak
Bende sabahları keçiboynuzu özü üzerine limon sıkıp içmeye başladım sene başında bu şekilde yükseltmiştim inşallah yşne yükselir

Benim doktorum da sezeryana 39.Haftada alacağım dedi şubat ilk haftası
Sizin herşeyiniz belli maşallah benim daha ultrasonda 7 şubat görünüyor ama doktora sordum doğum şekli bellimi dedim hayır son güne kadar herşey değişir konuşmak için erken dedi ama sezaryene zorlayoan bir durumumda yok demekki

Kızlar selam kanım 10,5 düşmüş baş dönmem falan diyordum sanırım ondnmış günde 2 ye çıkardı doktorum demir ilacını varmı yaşayan
Senin yine iyiymiş benim 9 küsürlerde günde 1 tane alıyorum bana 2 al demedi. Başım dönüyor arada ondandır belki

Kanı düşük olup demir ilacını ikiye çıkarıp fayda gören oldumu acaba?

Bende sabahları keçiboynuzu özü üzerine limon sıkıp içmeye başladım sene başında bu şekilde yükseltmiştim inşallah yşne yükselir
Bende keçiboynuzu özünü tahin ile karıştırdım her gün kahvaltıda yiyorum inşallah faydasını görürüz

Bana her gün bir şey oluyor gercekten diş ağrısından duramıyorum
Bide tansiyonum yükseldi
Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bitse şu hamillik kendimi bırak cocuk için korkuyorum

İnşallah görürüz ben direk kaşıkla içiyorum acayip bir kalp çarpıntısı oluyor ve baş dönmesi tabi
Hamilelikten önce bende her gün 1 kaşık yiyordum. Tahinde kırmızı kan hücresini artırıyor hemde anne sütü üretimini artırıyor o yüzden o şekilde tüketiyorum tadı güzel oluyor tavsiye ederim. Baş dönmesi ve çarpıntı bende de oluyordu baş dönmesi kesildi yatarken biraz çarpıntım oluyor sadece. İnsallah fayda eder

Kaç günde kesildi baş dönmesi beni en çok rahatsız eden baş dönmesi

Hangi değer oluyor o
Hgb yazıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…