Bence sizin perde yok ama bence de hsg çektirin içiniz rahat etsinBenim nerdeyse yok denecek kadar az kanamam oldu galiba kesesiyle düştüğünden. Adet de oldum 32 gün sonra canım yeni bitti sayılır. İyiyim bakalım çok şükür sen daha iyi misin
Oh şükür düzen oturdu demek rahim toparlamıştır kendiniBenim nerdeyse yok denecek kadar az kanamam oldu galiba kesesiyle düştüğünden. Adet de oldum 32 gün sonra canım yeni bitti sayılır. İyiyim bakalım çok şükür sen daha iyi misin
Başın mı dönüyordu senin de canımBenimde aynı oldu canım hemoglobinim de düşmüş ferritinim de düşmek üzere o yüzden günde 2ye çıkarttık ilacı
Instada vilma_kokulutas var o sayfanınkini çok beğeniyorum ama ben kendim alıp yapmayı düşünyrumKızlar kapı süsü ve yastık yaptıran var mı? Tavsiye edeceğiniz sayfa var mı acaba
Bende sabahları keçiboynuzu özü üzerine limon sıkıp içmeye başladım sene başında bu şekilde yükseltmiştim inşallah yşne yükselirBenimde 10.1’e düştü doktorum kan ilacını 2’ye çıkarttı. Ayriyeten gıdalarla da destekliyorum kasımda kontrolüm var eğer yükselmezse damardan demir takviyesi yapılacak
Beni çok korkuttu bu minik kızSol taraftaki genelde gaz sancısı oluyor canım benim de son zamanlarda çok olmaya başladı geçer ama merak etme
Sizin herşeyiniz belli maşallah benim daha ultrasonda 7 şubat görünüyor ama doktora sordum doğum şekli bellimi dedim hayır son güne kadar herşey değişir konuşmak için erken dedi ama sezaryene zorlayoan bir durumumda yok demekkiBenim doktorum da sezeryana 39.Haftada alacağım dedi şubat ilk haftası
Senin yine iyiymiş benim 9 küsürlerde günde 1 tane alıyorum bana 2 al demedi. Başım dönüyor arada ondandır belkiKızlar selam kanım 10,5 düşmüş baş dönmem falan diyordum sanırım ondnmış günde 2 ye çıkardı doktorum demir ilacını varmı yaşayan
Bende keçiboynuzu özünü tahin ile karıştırdım her gün kahvaltıda yiyorum inşallah faydasını görürüzBende sabahları keçiboynuzu özü üzerine limon sıkıp içmeye başladım sene başında bu şekilde yükseltmiştim inşallah yşne yükselir
İnşallah görürüz ben direk kaşıkla içiyorum acayip bir kalp çarpıntısı oluyor ve baş dönmesi tabiBende keçiboynuzu özünü tahin ile karıştırdım her gün kahvaltıda yiyorum inşallah faydasını görürüz
Yok iyi değil 11-15 arası olması gerekiyormuş kendin 2 ye çıkar istersenSenin yine iyiymiş benim 9 küsürlerde günde 1 tane alıyorum bana 2 al demedi. Başım dönüyor arada ondandır belki
Hamilelikten önce bende her gün 1 kaşık yiyordum. Tahinde kırmızı kan hücresini artırıyor hemde anne sütü üretimini artırıyor o yüzden o şekilde tüketiyorum tadı güzel oluyor tavsiye ederim. Baş dönmesi ve çarpıntı bende de oluyordu baş dönmesi kesildi yatarken biraz çarpıntım oluyor sadece. İnsallah fayda ederİnşallah görürüz ben direk kaşıkla içiyorum acayip bir kalp çarpıntısı oluyor ve baş dönmesi tabi
Hangi değer oluyor oKızlar selam kanım 10,5 düşmüş baş dönmem falan diyordum sanırım ondnmış günde 2 ye çıkardı doktorum demir ilacını varmı yaşayan
Kaç günde kesildi baş dönmesi beni en çok rahatsız eden baş dönmesiHamilelikten önce bende her gün 1 kaşık yiyordum. Tahinde kırmızı kan hücresini artırıyor hemde anne sütü üretimini artırıyor o yüzden o şekilde tüketiyorum tadı güzel oluyor tavsiye ederim. Baş dönmesi ve çarpıntı bende de oluyordu baş dönmesi kesildi yatarken biraz çarpıntım oluyor sadece. İnsallah fayda eder
Hamilelikten önce bende her gün 1 kaşık yiyordum. Tahinde kırmızı kan hücresini artırıyor hemde anne sütü üretimini artırıyor o yüzden o şekilde tüketiyorum tadı güzel oluyor tavsiye ederim. Baş dönmesi ve çarpıntı bende de oluyordu baş dönmesi kesildi yatarken biraz çarpıntım oluyor sadece. İnsallah fayda eder
Hgb yazıyor canımHangi değer oluyor o
Sonucun çıktı mı canım merak ettimBeni çok korkuttu bu minik kıznst çekildi idrar tahlili yapıldı belki enfeksiyon olabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?