Benimde sezeryan olacak doktorum gün verdi. Sata göre 7 mart bebek önceden gelmek istemezse 28 şubat şimdilik sezeryan tarihim.Benim sezaryen olacağı için normal tarihi vermedi ultrasona göre 15 Şubat çıkıyor ama öncesinde alınıyor bebekler
Canım suni sancıya ve anestezisiz kürtaja dayandım, az bir şey bagirmistim kusura bakmayın falan diyorum o acıylacanım ben hsg çekindim benimde rahmimde yarım perde var doktor bir sıkıntı görmedi zaten büyük ihtimal kanallarım tıkalıymış o ay hamile kaldım tam perde de var yarım perde de var hsg büyütülecek birşey değil acı eşiğin yoksa anestezi ile çektir acılı birşey adet ağrısıx20 gibi birşey 10 dk bir işlem hemen kalkıyorsun zaten benim ki yarım perde ama tam perde de var en iyisi hsg yaptırman
Ne gerekiyorsa yaptır canım en azından kafanda soru işareti hiç olmaz diğer gebeliğinde daha rahat olursun içinde rahat etmiş olur psikoloji de çok önemliCanım suni sancıya ve anestezisiz kürtaja dayandım, az bir şey bagirmistim kusura bakmayın falan diyorum o acıyladoktor da bu ne ki ne çığlıklar duyuyoruz sen ne güzel hepsine dayandın ve artık bitti demişti
Sanırım içimde şüphe olmaması için yoksa bile yaptırmayı düşünüyorum en azından içim rahatlar
Canım geçmiş olsun bencede hsg çektir rahminin içini tamamen görüyorlar bi sıkıntı varsa görürlerCanım suni sancıya ve anestezisiz kürtaja dayandım, az bir şey bagirmistim kusura bakmayın falan diyorum o acıyladoktor da bu ne ki ne çığlıklar duyuyoruz sen ne güzel hepsine dayandın ve artık bitti demişti
Sanırım içimde şüphe olmaması için yoksa bile yaptırmayı düşünüyorum en azından içim rahatlar
Bende hsg sonrası hamile kaldım . Anestezisiz cekildim üniversite hastanesinde hiç acı kanama vs yaşamadım o kadar korkmuştum ki cok rahat geçti sonrasında 1 veya e kez adet oldum sonra hamile kaldımcanım ben hsg çekindim benimde rahmimde yarım perde var doktor bir sıkıntı görmedi zaten büyük ihtimal kanallarım tıkalıymış o ay hamile kaldım tam perde de var yarım perde de var hsg büyütülecek birşey değil acı eşiğin yoksa anestezi ile çektir acılı birşey adet ağrısıx20 gibi birşey 10 dk bir işlem hemen kalkıyorsun zaten benim ki yarım perde ama tam perde de var en iyisi hsg yaptırman
Benim nerdeyse yok denecek kadar az kanamam oldu galiba kesesiyle düştüğünden. Adet de oldum 32 gün sonra canım yeni bitti sayılır. İyiyim bakalım çok şükür sen daha iyi misinNe gerekiyorsa yaptır canım en azından kafanda soru işareti hiç olmaz diğer gebeliğinde daha rahat olursun içinde rahat etmiş olur psikoloji de çok önemli
Nasılsın peki? Kanamalar devam ediyor mu? Adet oldun mu
Çok gcmis olsun. Çekildikten sonra ameliyat günü mü veriyorlar canım yoksa işlem esnasında bir uygulama yapıyorlar mıBende hsg sonrası hamile kaldım . Anestezisiz cekildim üniversite hastanesinde hiç acı kanama vs yaşamadım o kadar korkmuştum ki cok rahat geçti sonrasında 1 veya e kez adet oldum sonra hamile kaldım
Evet doğumdan önce gittği çok iyi oldu onun o stresiyle uğraşamazdımKaynanan kıskançlığın zirvesinde sanırım. Doğumdan önce gittiği iyi olmuş seni daha çok zorlardı. Eşin yanında olsun da gerisi boş canım
Benimde 10.3 arada başım dönüyor. Çarpıntım oluyor. Bana doktorum yükselmesi için damardan ilaç takviyesi tavsiye etti canımKızlar selam kanım 10,5 düşmüş baş dönmem falan diyordum sanırım ondnmış günde 2 ye çıkardı doktorum demir ilacını varmı yaşayan
Evet alıcaktın ilacı aldınmı canım nasıl hissediyorsunBenimde 10.3 arada başım dönüyor. Çarpıntım oluyor. Bana doktorum yükselmesi için damardan ilaç takviyesi tavsiye etti canım
Bende perde yoktu canm sadece tıkanık varmış tüplerde oda ilaçla açıldıÇok gcmis olsun. Çekildikten sonra ameliyat günü mü veriyorlar canım yoksa işlem esnasında bir uygulama yapıyorlar mı
Benimde aynı oldu canım hemoglobinim de düşmüş ferritinim de düşmek üzere o yüzden günde 2ye çıkarttık ilacıKızlar selam kanım 10,5 düşmüş baş dönmem falan diyordum sanırım ondnmış günde 2 ye çıkardı doktorum demir ilacını varmı yaşayan
Bende öyle biliyorum max 10 hafta diye biliyorumCanım benim bildiğim perdeli rahimde ilk haftalarda bebek tutunamayıp düşüyor. Senin baya ileri haftaydı.
Benim doktorum da sezeryana 39.Haftada alacağım dedi şubat ilk haftasıYok kız nereye bitti daha çok şey var bana göre
Sat 22 mayıs bugün tekrar sezeryan için 18şubat dedi normal olursa da martın ilk haftası (40.hafta olduğu için)
Bana da sürekli uykum geliyorBana uyku güncellemesi geldi 10 saat uyuyorum ama yine de uykum var
Benimde 10.1’e düştü doktorum kan ilacını 2’ye çıkarttı. Ayriyeten gıdalarla da destekliyorum kasımda kontrolüm var eğer yükselmezse damardan demir takviyesi yapılacakKızlar selam kanım 10,5 düşmüş baş dönmem falan diyordum sanırım ondnmış günde 2 ye çıkardı doktorum demir ilacını varmı yaşayan
Yok canım daha almadım. Perşembe dahiliye doktoruna gidicem. Rapor yazdırmaya çalışıcam.Evet alıcaktın ilacı aldınmı canım nasıl hissediyorsun
Ben Kraft aldım çok güzel ve kullanışlıKızlar anne bebek çantası markası öneriniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?