2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canım suni sancıya ve anestezisiz kürtaja dayandım, az bir şey bagirmistim kusura bakmayın falan diyorum o acıyla doktor da bu ne ki ne çığlıklar duyuyoruz sen ne güzel hepsine dayandın ve artık bitti demişti
Sanırım içimde şüphe olmaması için yoksa bile yaptırmayı düşünüyorum en azından içim rahatlar

Ne gerekiyorsa yaptır canım en azından kafanda soru işareti hiç olmaz diğer gebeliğinde daha rahat olursun içinde rahat etmiş olur psikoloji de çok önemli
Nasılsın peki? Kanamalar devam ediyor mu? Adet oldun mu

Canım geçmiş olsun bencede hsg çektir rahminin içini tamamen görüyorlar bi sıkıntı varsa görürler
Ben 3 kez çektirdim inan çok basit bir işlem
durmadan düşünüp durmaktansa yaptır rahatla
Hatta rahimde bi sıkıntı varsa ve basitce düzeltilebilicekse hsg sırasında düzeltiyorlar bile

Geldim bir sıkıntı yok bebis 24 haftalik 680 gram.olmus tansiyonum yüksekti normale dönmüş 12 7 cikti bebekte gayet iyi dedi korkulacak bisi yok.dedi kan tahlili istedi bir idrar tahlili.verdim şeker yüklemesi ni ben yaparım dedi boşuna özele para verme dedi tekrar tahsilini yapatim dedi bebeğin hissetmediğin 7 24 çok gel dedi aksehir devlet hastanesi Burak.caglarsu doktor ilgilendi özelde de doğuma gerek yok dedi bence dedi aynı şey devlette de yapılıyor dedi seker yüklemesi rendavusjnu iptal ettim bende ozeldeki burda yaptiracam

Bende hsg sonrası hamile kaldım . Anestezisiz cekildim üniversite hastanesinde hiç acı kanama vs yaşamadım o kadar korkmuştum ki cok rahat geçti sonrasında 1 veya e kez adet oldum sonra hamile kaldım

Ne gerekiyorsa yaptır canım en azından kafanda soru işareti hiç olmaz diğer gebeliğinde daha rahat olursun içinde rahat etmiş olur psikoloji de çok önemli
Nasılsın peki? Kanamalar devam ediyor mu? Adet oldun mu
Benim nerdeyse yok denecek kadar az kanamam oldu galiba kesesiyle düştüğünden. Adet de oldum 32 gün sonra canım yeni bitti sayılır. İyiyim bakalım çok şükür sen daha iyi misin

Bende hsg sonrası hamile kaldım . Anestezisiz cekildim üniversite hastanesinde hiç acı kanama vs yaşamadım o kadar korkmuştum ki cok rahat geçti sonrasında 1 veya e kez adet oldum sonra hamile kaldım
Çok gcmis olsun. Çekildikten sonra ameliyat günü mü veriyorlar canım yoksa işlem esnasında bir uygulama yapıyorlar mı

Kızlar selam kanım 10,5 düşmüş baş dönmem falan diyordum sanırım ondnmış günde 2 ye çıkardı doktorum demir ilacını varmı yaşayan

Kızlar selam kanım 10,5 düşmüş baş dönmem falan diyordum sanırım ondnmış günde 2 ye çıkardı doktorum demir ilacını varmı yaşayan
Benimde 10.3 arada başım dönüyor. Çarpıntım oluyor. Bana doktorum yükselmesi için damardan ilaç takviyesi tavsiye etti canım

Benimde aynı oldu canım hemoglobinim de düşmüş ferritinim de düşmek üzere o yüzden günde 2ye çıkarttık ilacı

Benimde 10.1’e düştü doktorum kan ilacını 2’ye çıkarttı. Ayriyeten gıdalarla da destekliyorum kasımda kontrolüm var eğer yükselmezse damardan demir takviyesi yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…