Kızlar anlayanlar bi baksın lütfen
canım öncelikle geçmiş olsun sakın panik yapma. Dikkat ederek çok kolay düzene giriyor. 1. saat için sınır zaten 180 yüklemede ikinci saat için 140 orası yüksek kalmış. Tatlı ekmek patates abartmadığın sürece bu rakamları asla görmüyorsun bile. Dikkatli olduğun sürece erken doğum olmuyor şekeri kontrolde tut yeter onu da ölçerek anlarsın zaten. Benim de ilk gebelikte yüklemede yüksek çıkmıştı ama diyetle sorunsuz geçirdim 40+3te doğdubenim zaten biliyosunuz erken doğum riskim var
Bide bununda erken doğum riski varmış
Resmen çöküş yaşadım suan
Napcam nasıl olucak hiç bilmiyorum diyet verseler hiç aksatmam zaten
sadece brokoli ve yoğurt gebelik için az canım 1 kase çorba ya da 1 dilim tam buğday ekmekle karbonhidrat almalısın. Sonra da ani şeker düşüşleri sonra daha çok yükselişleri oluyor. Gebe olmadan önceki dönem gibi düşünme gerçekten etkiliyor.Evet canım direk aklıma sen geldin zaten
Ben yarın diyetisyenle görüşücem hatta şimdiden başladım diyetime akşam yemegim haşlanmış brokoli ve 1 kase yogurt
Diyetime uyucam ve bir sorun çıkmıycak inşallahh
ay benim de göğüs ucumda bir kaşıntı var milletin içinde elimi atıp kaşıyasım geliyor delirecek gibiKızlar bende göğüs altından şişmeye başladım.Sanıyorum ki göbek deliğine kadar büyüyor karnımızMini minnak memislerim bile büyüdü de göbeğime değiyor resmen yaa
Aaa kanama neden olurmuş pekiBende son 4 saattir öyleyim şu an nasılsın
Benim resmen derim yırtılacak sanki o kadar gerildim . Bide bu gün hafif kanamam var korkmadım değil yani
Ayy bende de ya hem göbüş hem göğüs fena kaşınıyor dün kaşımaktan kızarttım artık.Gel git krem yağ felan sürdüm ama fayda etmediay benim de göğüs ucumda bir kaşıntı var milletin içinde elimi atıp kaşıyasım geliyor delirecek gibi
Of bende de hemde nasıl dayanamıyorum kaşıntıdanay benim de göğüs ucumda bir kaşıntı var milletin içinde elimi atıp kaşıyasım geliyor delirecek gibi
Canım doktoruna yazdın mı kanama durumunu ?Bende son 4 saattir öyleyim şu an nasılsın
Benim resmen derim yırtılacak sanki o kadar gerildim . Bide bu gün hafif kanamam var korkmadım değil yani
Canım benim sürekli oluyor zaten ara ara gelip gidiyor yani seninde karnın sert kanaman olacak diye bir şey yok sakın öyle düşünme benim plesenta previa oldugu için o kanamaAaa kanama neden olurmuş peki
Maşallah canımcanım öncelikle geçmiş olsun sakın panik yapma. Dikkat ederek çok kolay düzene giriyor. 1. saat için sınır zaten 180 yüklemede ikinci saat için 140 orası yüksek kalmış. Tatlı ekmek patates abartmadığın sürece bu rakamları asla görmüyorsun bile. Dikkatli olduğun sürece erken doğum olmuyor şekeri kontrolde tut yeter onu da ölçerek anlarsın zaten. Benim de ilk gebelikte yüklemede yüksek çıkmıştı ama diyetle sorunsuz geçirdim 40+3te doğdu
Doğuma kadar olacak bu elimizden geleni yapıyoruz cnm ilaçlarımı kullanıp dinlenmekten başka bir şey iyi gelmiyoe plesenta previ vardı bende o yukarı cıkmaya başlamış ondan kaynaklı oluyordur kanamam geçende oldu doktor öyle söyledi . Zaten kahverengiye döndüCanım doktoruna yazdın mı kanama durumunu ?
Evet canım öyleymiş ama ilk sonucum 75 düşük çıkınca şeker çıkmıycak diye günlerdir tatlı ve meyve yemediğim için 1 cennet hurması 1 muz yemiştim birde avakado ve 5-6 parça ekmek yemiştimsadece brokoli ve yoğurt gebelik için az canım 1 kase çorba ya da 1 dilim tam buğday ekmekle karbonhidrat almalısın. Sonra da ani şeker düşüşleri sonra daha çok yükselişleri oluyor. Gebe olmadan önceki dönem gibi düşünme gerçekten etkiliyor.
Anladım canım bol bol dinlen Rabbim vaktinde sağ salim kavuştursun inşallahDoğuma kadar olacak bu elimizden geleni yapıyoruz cnm ilaçlarımı kullanıp dinlenmekten başka bir şey iyi gelmiyoe plesenta previ vardı bende o yukarı cıkmaya başlamış ondan kaynaklı oluyordur kanamam geçende oldu doktor öyle söyledi . Zaten kahverengiye döndü
Amin canm benimAnladım canım bol bol dinlen Rabbim vaktinde sağ salim kavuştursun inşallah
Canım ben Çarşamba akşamı aldım bugün geldi çok beğendim.Bayadır takip ediyordum Instagram'dan bir sayfayı.Bir kaç mağazaya baktım hoşuma gitmedi anne bakım çantaları marka olanlar da dahil.İyi ki onlardan almamışım dedim.Sende bir bak istersen.Bir gün sonra fiyatlar zamlanacakmış.Hanımlar bebek bakım çantası alanlar yada önceden alıp kullanıp memnun olanlar marka söyleyebilir mi çok kararsız kaldım acaba indirimimi beklesem
Çanta baya büyük bu arada fotoğraflarda küçük çıkmış.Canım ben Çarşamba akşamı aldım bugün geldi çok beğendim.Bayadır takip ediyordum Instagram'dan bir sayfayı.Bir kaç mağazaya baktım hoşuma gitmedi anne bakım çantaları marka olanlar da dahil.İyi ki onlardan almamışım dedim.Sende bir bak istersen.Bir gün sonra fiyatlar zamlanacakmış.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Baya baktım bunlara ama kalitesinden emin olamadımCanım ben Çarşamba akşamı aldım bugün geldi çok beğendim.Bayadır takip ediyordum Instagram'dan bir sayfayı.Bir kaç mağazaya baktım hoşuma gitmedi anne bakım çantaları marka olanlar da dahil.İyi ki onlardan almamışım dedim.Sende bir bak istersen.Bir gün sonra fiyatlar zamlanacakmış.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Sen diyetine başla inş ben düzeleceğine inanıyorum sonra stresin de azalırStrese engel olamıyorum maalesef
Doktor öyle derken bile tansiyonum düştü ağlamaya başladım
Ama yapıcak bişey yok inşallah herşeye uyucam
Seker yüzünden sezeryanda yapılıyormuş ondanda çok korktum umarım bende görümcen gibi o haftaları görüp normal doğum yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?