2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benimde sata göre 22 haftalık ama ultrasonda bazen 1 hafta bazen 4-5 gün geriden geliyor. En son dün ayrıntılı ultrasonda 1 hafta geriden geliyor ama ciddi bişey degil bu geç döllenmede olabilir demişti doktor.

Bu çantaların içinde demir var sanırım fermuar kısımında ağır değil mi çanta

Kızlar sezeryan isteyenler niye istiyor acaba merak ettim
Canım çok tatlı ondan sanırım bir de panik atak var bende küçücük şeyde bile ölüyorum diye ortalığı ayağa kaldırıyorum doktorum normal doğumcu herkese onu ikna ediyor bende direkt sana sezaryen daha iyi olur dedi geçen ağlayarak gittim ağrım var diye doktor da panik oldu beni görünce

Bu çantaların içinde demir var sanırım fermuar kısımında ağır değil mi çanta
Demir yok kumaşı kalın sadece bir sürü bebek ürünü biberon oyuncak kıyafet vs koyacağımız için dayanıklı olması bakımından iyi geldi bana yani ağır denilebilecek bir çanta hiç değil bana göre tabi

Off aynı bensin valla doktoruma sormaya korkuyorum doğum için ne tavsiye edersiniz diye sırf bu yüzden

Off aynı bensin valla doktoruma sormaya korkuyorum doğum için ne tavsiye edersiniz diye sırf bu yüzden
Aslında o kadar çok isterdim ki normal olsun bir ıkınmada çıksın.. açıkçası alt bölgemde çok dar gibi gerçi açılıyor elbet doğumda da bilemiyorum baya yırtılır gibi de geliyor of of bilemiyorum hiç hepsinden korkuyorum keşke bir avazda şıp diye çıksa ne narkoz ne kesi ne bisey

Aynen benimde şehir hastanesi

Aynen benimde şehir hastanesi

Bendee normal olsun istiyorum içten içe ama kendime güvenemiyorum işte zaten ciddi anlamda kesik fobim var yani parmağımın ucu kesilse fena oluyorum sezeryan olursam da o kesik o ameliyat esnasındaki çekiştirmeler felan cidden of of yani bilmiyorum biz mi nazliyiz herkes ki bizim gibi bakalım ne olacak sonumuz hayr olsun

Canım sonuçlarım çıktı
1. Saat 75
2. Saat 189
3.saat 180
Çokmu yüksek yaa çok tedirgin oldum
Bilemedim canım ben tam sınırları bilmiyorum benimki öyleydi iyi dedi doktorum
Ama gruptan birisi sınırları yazmıştı sanki en iyi bilgiyi doktorunuz verecektir

Anladım canım teşekkür ederim

Gerçi benim kuzenim sezaryen günü aldı 2 gün kala bir akşam suyu geldi apar topar hastaneye doğum kanalına girmiş bebek geliyor normal doğdu doktor alamam kanalda gelecek böyle demiş öyle çıktı bebiş bazen ilahi plan var

Canım sonuçlarım çıktı
1. Saat 75
2. Saat 189
3.saat 180
Çokmu yüksek yaa çok tedirgin oldum
75 mg şeker ile ölçüldü benim
Açlık 86
1.saat 143
2.saat 152 çıktı perinatolog doktorum sınırda çıktı diyete devam et 3 hafta sonra tekrar şeker yüklemesi yapılıp bakmamız lazım yoksa ilaca başlamak lazım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…