Tamam teşekkür ederim ben de alayım bi dönence eksik ama o da kullanılır mı kiBende öyle aldım cnm 2500 bin tl
İnşallah canımSen diyetine başla inş ben düzeleceğine inanıyorum sonra stresin de azalır
Benimde sata göre 22 haftalık ama ultrasonda bazen 1 hafta bazen 4-5 gün geriden geliyor. En son dün ayrıntılı ultrasonda 1 hafta geriden geliyor ama ciddi bişey degil bu geç döllenmede olabilir demişti doktor.Kızlar dün devlet te kontrolüm vardı 24 haftalık ama 22 haftaya uyumluymuş kilosu ama kaç kilo olduğunu söylemedi varmı bengibi kilosu 2 hafta geriden gelen ne yapabilirim herşeyde yiyorum aslında 1 hafta geriydi şimdi 2 hafta oldu
Bu çantaların içinde demir var sanırım fermuar kısımında ağır değil mi çantaCanım ben Çarşamba akşamı aldım bugün geldi çok beğendim.Bayadır takip ediyordum Instagram'dan bir sayfayı.Bir kaç mağazaya baktım hoşuma gitmedi anne bakım çantaları marka olanlar da dahil.İyi ki onlardan almamışım dedim.Sende bir bak istersen.Bir gün sonra fiyatlar zamlanacakmış.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bende çok tereddüt ettim alırken ama kumaşı felan çok kalın tok duruyor içi de geniş iyi ki almışım dedimBaya baktım bunlara ama kalitesinden emin olamadım
Canım çok tatlı ondan sanırım bir de panik atak var bende küçücük şeyde bile ölüyorum diye ortalığı ayağa kaldırıyorum doktorum normal doğumcu herkese onu ikna ediyor bende direkt sana sezaryen daha iyi olur dedi geçen ağlayarak gittim ağrım var diye doktor da panik oldu beni görünceKızlar sezeryan isteyenler niye istiyor acaba merak ettim
Demir yokBu çantaların içinde demir var sanırım fermuar kısımında ağır değil mi çanta
Off aynı bensin vallaCanım çok tatlı ondan sanırım bir de panik atak var bende küçücük şeyde bile ölüyorum diye ortalığı ayağa kaldırıyorum doktorum normal doğumcu herkese onu ikna ediyor bende direkt sana sezaryen daha iyi olur dedi geçen ağlayarak gittim ağrım var diye doktor da panik oldu beni görünce
Aslında o kadar çok isterdim ki normal olsun bir ıkınmada çıksın..Off aynı bensin valladoktoruma sormaya korkuyorum doğum için ne tavsiye edersiniz diye sırf bu yüzden
Ben hekimim canım o sebeple yapılıyordur ama isteğe bağlı sezaryan oluyor mu bilmiyorumDevlette isteğe göre sezeryan olunuyor mu ki canım?
Aynen benimde şehir hastanesiŞehir hastaneleri bence çok iyi bulunduğum yerde olsa bende şehir hastanesinde doğum yapardım ancak bu sezaryen olayı bence doktordan doktora değişiyor arkadaşım hamileyken takibini devlet hastanesinde yapıyordu ve sezaryen istediğini söylediğinde doktor yaparız demişti ve yapmıştı bence olay biraz doktorun insiyatifine kalıyor
Aynen benimde şehir hastanesiŞehir hastaneleri bence çok iyi bulunduğum yerde olsa bende şehir hastanesinde doğum yapardım ancak bu sezaryen olayı bence doktordan doktora değişiyor arkadaşım hamileyken takibini devlet hastanesinde yapıyordu ve sezaryen istediğini söylediğinde doktor yaparız demişti ve yapmıştı bence olay biraz doktorun insiyatifine kalıyor
BendeeAslında o kadar çok isterdim ki normal olsun bir ıkınmada çıksın..açıkçası alt bölgemde çok dar gibi gerçi açılıyor elbet doğumda da bilemiyorum baya yırtılır gibi de geliyor of of bilemiyorum hiç hepsinden korkuyorum keşke bir avazda şıp diye çıksa ne narkoz ne kesi ne bisey
Bilemedim canım ben tam sınırları bilmiyorum benimki öyleydi iyi dedi doktorumCanım sonuçlarım çıktı
1. Saat 75
2. Saat 189
3.saat 180
Çokmu yüksek yaa çok tedirgin oldum
Anladım canım teşekkür ederimCanım çok tatlı ondan sanırım bir de panik atak var bende küçücük şeyde bile ölüyorum diye ortalığı ayağa kaldırıyorum doktorum normal doğumcu herkese onu ikna ediyor bende direkt sana sezaryen daha iyi olur dedi geçen ağlayarak gittim ağrım var diye doktor da panik oldu beni görünce
Kendimce Sebeplerini gruba yazmak istemem açıkçasıKızlar sezeryan isteyenler niye istiyor acaba merak ettim
75 mg şeker ile ölçüldü benimCanım sonuçlarım çıktı
1. Saat 75
2. Saat 189
3.saat 180
Çokmu yüksek yaa çok tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?